92

мързеливите Консули

преди 5 години

Валери Симеонов и Босрисов да си прибират и им търсят някаква друга работа в БГ , мързи ги да вдигат Тел. на Конкулските служби освен това и понятие си нямат от Документи изисквани от Геманските власти

91

МИчтата Ми

преди 5 години

Цецка Цачева - премиерЛиляна Павлов - президентМинда Стоянова - финансов министърИскра Фидосова - шеф на държавния резервЦецо - агент на имотиБойко - мазач на филии, ринтнитопковецГЕРБ - Вовеки!

90

нфсб

преди 5 години

бе този нашия кога така почерня че и нии не разбрахме?????па и на акъл се научил....

89

Цирк български

преди 5 години

Аха! Остра декларация, критики, гръмки думи, ама няма да гласуваме оставки, няма да разтуряме коалицията. В друг сайт четох декларацията. Там се говори за корупция, калинки и какво ли още не, напада се Борисов, ноооо властта не даваме. Силно се съмнявам, че всичко това е съгласувано с главния-декларацията, де.

88

Анонимен

преди 5 години

Като счупят държавата ГЕРБ абдикират, идват други да позакърпят положението ( и то под уличен натиск) и като се посъберат пари в резерва - идват пак на бял кон! Но и онези 80% след третия път разбраха схемата! БАСТА!

87

Анонимен

преди 5 години

За каква държвност се говори- няма я отдавна. Там където има лобизъм, корупция, крадене, нашите хора няма държавност. Тези хора живеят в някакъв собствен си свят под охраната , затворени в техните си имения и хотели, потънали в лукс, разкош и пари.

86

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми патриоти, ако не приемате този начин на управление излезте от коалицията. Гласуването против оставите още веднъж доказва, че сте вкопчиле във властта. Няма кой да гласува за вас при следващи избори, не си правете характери, просто на пуснете.

85

Анонимен

преди 5 години

Валерка, прочети на Ботев стихотворението Патриот и ще видиш какви патриоти сте всички до един в това управление. Срам за България.

84

ТИКВУН ВИНЕТУВСКИЙ

преди 5 години

За ужас на премиера хората сами спипаха "гадовете", които паразитират върху системата "Тънък асфалт пълни дебели джобове"

83

Анонимен

преди 5 години

ДПС и патриотите са една партия.

82

Бойко и Пеевски ООД

преди 5 години

Бойко в затвора!

81

Анонимен

преди 5 години

Колко сте долни от тази крадлива колация.

80

onasiai

преди 5 години

Ko si vaobrasiavate, vei....vie ste v voenen rejim mejdu dva generala i po sredata edin tsar barabar s ortodoks patriarh...otgore edin general izstrebitel, otdole edin general pojarnikar....po sredata offshoren europeiski tsar....ostanaloto e armeiski teater i armeiska opera...za sinopticite...

79

Край

преди 5 години

Валери има ХАРАКТЕР. Обаче да се бориш с едноличния режим е като да спираш вятъра. Сегашната система ражда еднолични режими. Няма как да не си Бос като практически назначаваш депутатите.Това се променя с мажоритарна избирателна система.

78

Epolk

преди 5 години

V armiata dominira starshinstvoto. Bg e pod generalski pagoni. Ko sa prai na gospoja de si....

77

Идеалист

преди 5 години

От този режим няма никаква полза. Дърти, долни мошеници. Отивайте си при офщорките!

76

бай Вълчо от Хисаря

преди 5 години

С тази декларация си спомних за един друг зам. министър-председател.Г- н Ненчо Ноев и неговата фраза: Е, щом и аз съм министър в това правителство е.ати държавата.Факт и при това неоспорим.Това ОФ на тези 3-*** патриотари ми напомят едни трима герои на Доньо Донев ./ има го в тубата/.Конграчулейшънс на премиера и заместниците му. / фразата е авторско право на премиера./

75

М, да ...

преди 5 години

До АнонименТримата министри стават дупетати и на практика са повишени за добре свършената работа и жертвите.--------------Да излязат публично и да се защитят , както е в демокрацията/ пред народа/ народния съд/! защо са им необходими адвокати, ако са професионалисти и са съвестно вършили в името на народа задълженията си/ по конституция не са ли се клели/? Народа ги посочи!

74

Гробокопач

преди 5 години

Е, "Винету", сега гледай как пада "Борисов 3" и друг път не ми търси сметка, защо пиша в интернет. Аз си пиша, Бойко пада. Защото, още на 26 март 2017 г.,,м казах: 'Борисов 3 е Пътник". Такова правителство, такъв конструкт, няма как да съществува, защото той няма Дихание. Може да има паре, но няма Дихание. Парите, не са всичко.

73

Анонимен

преди 5 години

Пред избирателите трябва да се изиграе цирк, докато се уталожи недоволството, но никой от министрите няма да е съден.