37

Анонимен

преди 5 години

Толкова е слаба Турция, години наред задържа мигрантския наплив. Турция е язовир който някой отвъд океана иска да разруши.

36

Тук е по-зле !

преди 5 години

Положението не е розово, но Турция никога няма да стигне дъното в което все повече потъва България, нито пенсия ще видят хората, нито здравеопазване, скъпи стоки, ниска покупателсна способност и всичко това ще ставе все по-зле. Колкото и да обичат Ердоган тръгнат ли да не могат да си позволяват нормални неща турския народ ще го разкара, там народа не е като в България да си мълчи за всичко и да търпи и да мижитурка и да бяга от странта както прави вече всеки интелигентен българин !

35

Анонимен

преди 5 години

За газа да кажа:Тръбите са две. Едната за Туркие, другата за Българя, Сърбия, Гърция и Италия. Това се договори Боко в Русия. За това преправихме мрежата, да може да бъде реверсна.Туркие няма да продава газа. Договора ще е с Газпром, а за Туркие само транзитна такса.

34

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че отношенията между бащи и синове в Турция не са редни.

33

Анонимен

преди 5 години

Важното е, в красивата европейска държава туркия, ходжата да не млъква!Важното е да има овча лой на богато и да дрънкат дайрета!Важното е всяко утро да е украсено от воя на разгонения чакал от ракетата!

32

До 30

преди 5 години

До Анонимен 30Ако не знаеш тази стока газът се продава слещу долари или евро. Защо мислиш, че някой друг ще им го подари без пари??? САЩ ли? Спомням си едно дарение от тях за България. 200 хил тона царевица, на която ние трябваше да платим транспорта. На края се оказа, че навлато е по-скъпо от царевицата, а тя е мухлясъла и не става за нищо. Чичо Сам така подарява, като гребе, пардон граби....

31

Анонимен

преди 5 години

Нямаме сметка от разпадаща се турска икономика. Имаме сметка от демократична и икономически стабилна Турция.

30

Анонимен

преди 5 години

Султанат - мизерия.

29

Ангел

преди 5 години

Ще се върнат ама ще гледат като ония от есента на 89-а:-).Тръгнали като аслани,върнали се е*ани поговорката тогава се появи.Бяхте по-ниски от тревата и по-тихи от водата.

28

Анонимен

преди 5 години

Причина - следствие.Диктатура - упадък.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37"Българина обича Истината."Затова ли 90% от официалната история на българия е лъжа, и останалите 10% са измислица? Затова ли всичко крадено от историята на македонците си я приписвате като ваша?Затова ли дори източно-македонския диалект го наричате гордо "български", докато "българският език" на Аспаруховите българите беше турски!?

26

Анонимен

преди 5 години

До АнгелЧе защо да не се завърнат о техните си земи?! И без това румелийският вилайет е само временно под контрола на българите, и ще е добре ако турците го вземат обратно, преди балканските диваци да са превърнали в пущинак това райско кътче.

25

Анонимен

преди 5 години

Скачат, скачат, ясно. Ама у нас как е? За три мандата скочиха 6 пъти.Разбирам да бяхме по-добре от тях ДА КОМЕНТИРАМЕ. ама не сме. ГЕРБ ни изпи кръвчицата.

24

Анонимен

преди 5 години

Естествено че Турция ще се оправи. Преди това обаче, ще преживее проблеми, които да я научат защо стигна до тях.И ако се държи надменно и мечтае за величие, ще пропусне урока и пак ще повтаря същите грешки.Мисля, че Ердо лъже народа. Турския народ може и да обича красивата лъжа, но Българина обича Истината. И Български форум, ако си дошъл красиви лъжи да слушаш и повтаряш, много си сбъркал.Не търгуваме с истината. Продавай си лъжите на чаршията у вас.

23

Шахин Кара Фахише

преди 5 години

Всяко нещастие за Турция е истински празник за България!

22

Ангел

преди 5 години

Уфффффф,само като почне патакламата,да не вземат да ни се мъкнат обратно изселниците които Бай Тошо с толкова такт и навреме разкара.

21

Анонимен

преди 5 години

Руският газ може да стане задушлив и за Турция, както в България...Новичок за масова употреба !

20

Анонимен

преди 5 години

Допреди година анадолците пишеха тук колко им била "яка" икономиката... видехме я!

19

Анонимен

преди 5 години

Ние през 1997 г. пострадахме много, но си мисля, че ако Турция не се вразуми в скоро време, ще пострада повече, защото има много повече пари там за губене. Турският бизнес ще бъде изкупен на безценица от чужденци, като това вече се започна. Юлкер изкара за продан една от компаниите си.

18

Анонимен

преди 5 години

Я Путин да притъркули тръбата от Турски поток,към Южен български поток,че Ердоган ще започне да се чупи от ханша и да хвърля гьобеци ,за да се пазари и не плаща.