48

Мюмюн

преди 5 години

Цял ден реве по вестниците срещу България,а стиска българския паспорт.Много е целомъдрен,ама не прощава на козата.Праведен е,ама *** суджук и кюфтета в къщи.Не пие алкохол,ама не отказва ракия.Вдига паметници на Султана,ама стои в Германия.Не слуша чалга,ама върти гюбеци.Уважава жените,но ги зачулва.Не харесва Америка,но търгува в долари.Мрази Джей Пи Морган,ама набълбукан с кредити от там.Стреля по руснаци,но обича да им продава домати...

47

Ердо

преди 5 години

Парите на Ердоган били в долари и той не се притеснявай. Даже повече неща си купил:-).Също като наще политици. Парите им в евро та за това искат да въведат еврото да се обогатят още. Било заради чужди инвестиции. Те намаляват всяка година, но бягат не заради липсата на евро, а заради мафията.

46

Анонимен

преди 5 години

"Чейндж бюрата в столицата без комшийските лири. Защо?"Защото не струва пукнат лев. Струва 26 стотинки ахахахахаххах

45

alcatel

преди 5 години

Имаше поговорка-Чупи,купи.Когато с простотията си трошиш електронни апарати-телефони, то трябва да се научиш да ги произвеждаш.Чак тогава си в стоково паричното стопанство.Иначе даваш кон за кокошка, защото те управлява *** диктатор.

44

Анонимен

преди 5 години

Означава, че лирата няма никаква стойност и чейндж бюрата я задържат, за да могат да се отърват от нея при първото покачване.

43

Типичен турчин

преди 5 години

Седнал на криво,пръднал...стола му виновен.

42

House M.D.

преди 5 години

Колега #46, благодаря за отговора. Все пак беше редно авторът на статията да уточни това, защото не всички говорим суахили.

41

Пример за ЕС държава

преди 5 години

До Анонимен 43,А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА-------------------------------------------------------------------АБЕ *** ТИ "НОРМАЛЕН" ЧОВЕК ЛИ СЕ ВОДИШ? ХАХА

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"480 милиарда долара, който не е кой-знае колко", ама хич... Не всяка страна е САЩ, че да може да си позволи такива неща.

39

Анонимен

преди 5 години

До House M.D.Това е когато отидеш извън граница, за да пазаруваш ...

38

Анонимен

преди 5 години

НА ВСЕКИ 20 ГОДИНИ ТУРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СТРИГАНО! КАТО СЕ ПРАВИ 15 ГОДИНИ СПОКОЙНО И ЗА 5 ГОДИНИ ОСТРИГВАНЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА НЕ СЕ УСЕТЯТ И ДА ИЗБЯГАТ!!ИСТОРИЯТА ВЕЧЕ Е ПОКАЗАЛА КАК ОТ 1980 ДО 1999-ТА МИНАХА ЕДИН ПЕРИОД СЕГА ИСТОРИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ПОВТОРИ ОТНОВО И ОТНОВО!

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Някой от нас са нормални, но имат нужда от лири, защото търгуват със стоки от южната ни съседка. А и не си мисли, че ако икономиката на турция се срине, ще се размине без последствия за нас, въпреки, че не сме виновни или отговорни с нищо.

36

Анонимен

преди 5 години

1999-ГОДИНА СТИГАТ ДО БАНКНОТА ОТ 20 МИЛИОНА ТУРСКИ ЛИРИ!!! ИМА Я В ИНТЕРНЕТ!ТЕЗИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВО ЗНАЧИ ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ!

35

Анонимен

преди 5 години

А какво е това Едирне?

34

House M.D.

преди 5 години

Защо ми триете въпросите? Какъв е проблемът? Не знам какво е "шопинг тур" и затова питам. Какво е "шопинг тур"?

33

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха, Ердоган щеше да се разправя с долара и да мине на разплащане с лири и рубли. Вместо това го виждаме да разпраща емисари по света да тропат по чуждите врати и да се молят за долари и евро.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимно 38Разбираш ли си какво си надраскало

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36....Нормално е,........*******************Сега като се заплетет в изборен маратон ще видите кое е нормално не бързай ,руснаците няма лесно да ви предадат на краварите.

30

Анонимен

преди 5 години

Запасете се с попкорн и наблюдавайте банкрута на нашите двама поробители Турция и Русия. Финалът е след 9-10 месеца. Шоуто ще бъде невероятно.

29

Анонимен

преди 5 години

В момента Турция има дълг от 480 милиарда долара, който не е кой-знае колко, но проблема е че през следващите 9 месеца Турция има огромни падежи от порядъка на 175 милиарда долара в голямата си част към САЩ и ЕС. Въпросът е откъде да намери толкова пари за толкова кратко време? Единствено трябва да заема нови кредити, но поради лошата икономика те ще чъдат с убийствени лихви, другият вариант е да кляка пред кредиторите и да слуша и изпълнява каквото му кажат забравяйки за велика Турция.