239

Анонимен

преди 5 години

А Путин в кое кафе ходи ?

238

Анонимен

преди 5 години

До za UkrainaЛично Лавров призна Порошенко за легитимен и законен президент на Украйна. Ти, сега кво ?! Срещу господарите ли си риташ ?

237

Анонимен

преди 5 години

След кратка и смъртоносна болест се спомина украйнският гражданин Захарченко. Въпреки действията на лекарите изходът беше летален. Путин лично ще носи ковчега на приятеля и колегата си.

236

Анонимен

преди 5 години

265- ОТ КЪДЕ ЧЕРПИШ ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАЩО ЗА ТЕБ Е ТОЛКОВА ВАЖНА- ПЛАЩАТ ТИ ЗА ЗАДАДЕНА ОПОРНА ТОЧКА ИЛИ КАКВО...ЗАЩОТО И В ДРУГИ ТОЧКИ НА ЕВРОПА ИМА СЪБРАНИ МНОГО БЪЛГАРИ, И ТАМ СЪЩО НЕ СЕ ИЗУЧАВА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, НО ГО ПРАВЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ОБЩНОСТИ В ПОЧИВНИТЕ ДНИ.

235

Анонимен

преди 5 години

Косово също не е признато от всички държави.........................дори в ЕС!!!

234

Анонимен

преди 5 години

262- СЕГА ОТ ТОЯ ФОРУМ РАЗБИРАМ, ЧЕ ОСВЕН РУСОФИЛИ СА СЕ НАРОИЛИ И ДОНЕЦКФИЛИ, ЛУГАНСКФИЛИ, ДОНБАСФИЛИ- АБЕ ХОРА КАК ТЪЙ СТАВАТЕ ФИЛИ...ХЕЙ ЧУВА ЛИ МЕ НЯКОЙ И АЗ ПОЧВАМ ДА ФИЛЯ ВСИЧКО СРЕЩУ ПАРИ, КЪДЕ ДА СЕ ОБАДЯ ИЛИ ВИЕ ЩЕ МЕ ПОТЪРСИТЕ.

233

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски завинаги, свикнахте ли, западните лицемери и слугите им в България!!!

232

za Ukraina

преди 5 години

Украйна е изкуствена държава, където президент е един олигарх-мафиот-шоколадов бос-алкохолик Петро Потрошенки и едни неофашисти от "Десен сектор". Скоро не само ДНР и ЛНР, но и други области от Източна Украйна ще станат част от Русия.Полша ще си вземе част от Западна Украйна!Украйна и Румъния също имат претенции към украински територии!!

231

Анонимен

преди 5 години

Крим е признат за руски само от 6 държави: Афганистан, Сирия, Куба, Венецуела, Северна Корея и Никарагуа

230

Анонимен

преди 5 години

Крим е американски.

229

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски, свикнахте ли?Скоро ДНР и ЛНР също ще станат част от Русия!!!

228

Анонимен

преди 5 години

ДНР,ЛНР....................както и доста други области на Източна Украйна требва да преминат към Русия, където им е мястото!!!

227

Анонимен

преди 5 години

Украйна ли???Няма такава държава......................има само Русия!!!

226

Анонимен

преди 5 години

Героите не умират!!!!

225

Анонимен

преди 5 години

Света се отърва от един ***.

224

До: Iлiа

преди 5 години

Джамадана и в Укрохитлерия, Хохловците вербуват начинаещи терористчета.Фактът, че Укрохитлерия забрани българските училища и език да се изучават в Укрохитлерия, видимо не те пристенява, което говори, че не си българин.Още по-лошо, предат ел.200 хиляди българи по официални данни живеят в Укрохитлерия. Хохльо?

223

Гражданин

преди 5 години

Светъл и чист човек, защитил народа си!Няма по-достойна смърт, от тази да защитиш деца, жени и старци, когато п л ъховете излизат от дупките и убиват мирно население с фосфорни и касетъчни бомби.Мир и покой на душата му!Крим, Донецк, Луганск, Донбас - мислещите българи са с Вас.БГ е отвратена от убитите 180 деца в Донбас, 60 убити в Одеса, Киев 80 убити.БГ е отвратена от забраната на БГ език в Укрохитлерия.БГ народ осъжда нацистите, бандеровците, и терористите управляващи Украйна.

222

Анонимен

преди 5 години

До до 253За севастократорка Десислава ли иде реч. Какво да ти кажа, в Европа жените са получили пълни граждански права през 20 век, така че волята на славянките да наложат имена славянски на децата си от смесени бракове е показателна. И днес имаме много български жени със силен характер, а мъжете им като станат марионетни прецеденти ги нарича народа Ч Е Х Л Ю В Ц И

221

Анонимен

преди 5 години

Ко речи, че кога във Видин е имало прабългари, най-западното прабългарско погребение е при град Русе, на запад оттам има само славяни и всякакви други народи, а никакъв прабългарин не е имало. След ранното средновековие всички славяни започват да строят каменни градове - виж Прага и *** от завист. Къде къде по-красива е от древните немски градове.

220

Анонимен

преди 5 години

Христо Ботев е казал - който падне в бой за свобода той не умира. Мръсните похвати все повече показват къде са терористите в Киев. Те посегнаха и на Надежда Савченко.