40

Анонимен

преди 5 години

Австрия е най-цивилизованата европейска страна.

39

Додо

преди 5 години

Хаха, колко предвидимо! Група хора, дръзнали да излязат на протест затова, че разни кафяви мохамедани изнасилват и колят като агнета тях и децата им по улиците на родните им градове, биват моментално окичени с дежурните за юдеокомунистите термини като "расисти", "крайно десни" и естествено ..."фашисти"! Всеки момент очакваме да вкарат в употреба и ядреното оръжие на юдео-ционистката илюминатска пропаганда - Холокоста! Не хумор, а плач! Гасете лампите и ги почвайте, че утре може и да няма!

38

Анонимен

преди 5 години

То е нормално да са объркани след 50 гпдини комунизъм. След тях остава само бедност и тъпотаа. Тея източно германци вечв 30 гпдини не могат да ги интегрират към нормалния свят. А вие св чудите бедната България, че била толкова зле след 50 гпдини мъки.

37

ОФ

преди 5 години

Трябва да забранят интернета в психиатричните клиники

36

Бивш Емигрант

преди 5 години

Ай кат сте толко "за" тия психо съдисти нацисти, кой има топки да иде сега да мине през дойч побеснялата тълпа и да каже- Добър ден???

35

Анонимен

преди 5 години

До ВЕЛИКИЙ ДЕМОКРАТИТЕ... СЪСИПИТЕЛИТЕ НА НАРОДИТЕ . КОМУНИСТИТЕ ... УБИИЦИ НА НАРУШИТЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ГРАНИЦИ . СЛАВА НА ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ .

34

Ха-ха

преди 5 години

Мулти-култи на Мути*-***!*Мути-Меркел

33

А бе

преди 5 години

Тия в Саксония не разбраха ли,че вече е решено Германия да стане Бундесхалифат?К'во ритат?Даже има и нов химн:"Дойчланд,Дойчланд,Аллах акбар! Майне либе Халифат! Меркел,Меркел,ашколсун! Чок курназ ханъм!"Само ми е интересно,може ли джамия да бъде наречена с женско име(на Меркел)?Иначе тя доказано го заслужава!

32

Анонимен

преди 5 години

.....могат да увредят на всеки гражданин,ако им се подаде сигнал и това ме тревожи,защото на политиците не им пука за месното,за тяхното собствено население,за съжаление,за тях са по-важни политическите им игри.Кой ще защити местното население и държавите?Май никой.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анти-фашист/комунист Многоооо си зле брат с историята.Соболевата акция е в края на 1940 г., няколко месеца преди 1 март 1941 г., когато в България влизат германските войски. Прочети добре няколко исторически източника преди да пишеш нелепици.

30

Анонимен

преди 5 години

Разгледайте добре партиите без да заемате ничия страна,абстрахирайки се от всичко и ще видите,че реално крайно десните фашисти(не нацисти) са именно в партията на Меркел.Аз също съм против расистите,но разбира се родината ми е по-мила.Причината не е защото тези хора са черни или кафяви или мюсулмани или други,а защото доста от тези елементи са скрити лимонки,които могат да бъдат задействани във всеки един момент и увредят на сигурността на Европа и държат Европа под контрол и зависимост,могат д

29

Анонимен

преди 5 години

Любов от Саксония... Не искали чужденци? Затова ни натресоха Сакс-Кобурга... Чужденец цар ни стана. Мммм, нека! Да си припомни българинът...

28

анонимен

преди 5 години

*** нещо закъсняваш тази вечер очаквам да публикуваш някой истини за руснаците тази вечер те няма в час на пиши нещо за това ти плащат а не за общи приказки.

27

Анонимен

преди 5 години

"Цели слоеве на обществото се чувстват объркани", защото с падането на комунистическата ГДР "са загубили ориентацията си, идеологическата си стабилност". И Ангела Меркел като тях е загубила ориентация и идеологическа стабилност. Затова по заповед зад океана допусна толкова много неуправляеми мюсюлмани да нахлуят в Германия. И каква да бъде, като е планетарна тайна, че ЦРУ подслушва телефона и? Как да не слушка?

26

Анонимен

преди 5 години

Hahahahahahhahahahhababahhshbaba.. Smeshno.... Smeshno... Ako vlagahte taq energiq za protest za neshto polojitelno vmesto da pishe te nqkvi rabota.. Shtqhte da ste po dobre

25

Адам Смит

преди 5 години

Нормално, панелни *** търсят кой им е виновен...когато отговора е в огледалото.

24

Соболева акция

преди 5 години

По време на кампанията Никола Вапцаров пише едно от най-известните си стихотворения Селска хроника. В позив на РМС, младежката организация на комунистическата партия, се казва: Искаме съюз със СССР! и Искаме съюз с героична и социално-прогресивна Германия!, както и Да живеят другарят Сталин и другарят Хитлер, вождовете на съветската и немската работническа класа.

23

Анонимен

преди 5 години

ШЕФА НА МЕРКЕЛ НЕ Е САЩ ЩОТО ТЕ СЛУЖАТ НА ЕВРЕИТЕ КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ГЕРМАНИЯ И ЕС ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ ИСЛЯМИСТИ!МЕРКЕЛ СЛУЖИ САМО НА ШИРИЯТА!

22

Анонимен

преди 5 години

To vie shtot mislite taka za tova ste tolkova dobre.. Vijdam az.. Ne gi mislete nemcite gledaidate vie da gi stignete i togava si davaite bezsmilenoto mnenie

21

И какво?!

преди 5 години

Ако утре Меркел реши, че Германия кани всички бели, зелени, черни, цветни и други всякакви п едер аси да отидат да живеят там - трябва ли да очакваме, че германците трябва да ги търпят?