244

Анонимен

преди 5 години

Борисов & Цветанов съсипаха не само Държавата, но и ДЪРЖАВНОСТТА.Отдавна няма държава България - има един мутренски протекторат, командван от двама полуграмотници с общо IQ колкото на млад фикус.

243

Анонимен

преди 5 години

Това лято влизам от Калотина в България , всички юнаци на кппт то работят само за рушвета от винетката, никой нищо друго не го интересува.

242

леля Пена

преди 5 години

Г-н министър председателя трябва най-после да разбере,че щом се налага той да решава проблеми на неговите институции,значи държавният апарат,който той ръководи не работи!Той самия тича след проблемите както пожарникарите при пожар.Не ви работи държавата,Господине,но явно на всички около Вас това е изгодно!

241

Yan

преди 5 години

Крайно време е, да застане начело на държавата някой, който да реже туморите във всички системи - законодателна, правосъдна, правораздавателна, в министерствата и за където се сетите. Ако, това не стане скоро - държавата ни е загинала! Бог да пази България!

240

Анонимен

преди 5 години

Системата функционира корупционно и е покровителствена от министър-председателя и още няколко лица, известни на цяла България. Въпросът не е в човешкия фактор или в кадърността или некадърността на даден министър. На министерските постове можеш да застанеш само ако толерираш пренасочването на големи потоци пари в правилна посока. Поради тази причина получаваме некачествена гражданска услуга дали е шосе или влак няма никаква разлика. Дали някой министър се казва Нанков или Московски няма никакво значение. Корупцията се шири е вече започнала да убива хора. Обществото е с ниска чувств

239

Анонимен

преди 5 години

За 10 години постигнахте ускорено това, което започнахте 89-та. България е потънал кораб. Сега вече може да бягате.

238

Анонимен

преди 5 години

Вчера туй нящу Нанков вика, че нямал проблем с отговорността и тя се носела, като останеш на поста.Днес ... цитирам: Николай Нанков подчерта, че още в неделя е заявил готовност да поеме отговорността. Както винаги - военният, като малце *** и не такъв мошеник като цивилягите, си казва сам всичко - пак цитат:"Мотиви не сме писали. обади ни се премиерът", уточни пък Валентин Радев.

237

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Искам да стана министър на Боко,може и на три министерства...едновремено.След месец,два кат се наложи,Боко ще уволни само мен,защото имам висок волтаж и...ампераж и като...бушон мога с чест да нося...политическа отговорност.

236

Анонимен

преди 5 години

ГРОБ подменя калинки ... а задкулисно "слънцето" се разпорежда с държавата през "дебелото". БСП и патриоти подгласят защото са скачени съдове във същата мизерна политическа сглобка. а народа гледа сапунки и не съумява да разбере, че му предлагат едно и също ... но с нов блясък

235

Долу мафията ГЕРБ

преди 5 години

Каква ли премия ще им бъде платена от фирмата "ремонтирала" пътя, за да размият вината, постъпвайки "доблестно". Правилният подход беше, да се арестуват проектиралите пътя, диресторите на фирмата и подизпълнители, ако има такива.Всичките 20 човека от комисията, дето са нямали забележки и да ги разпитват, до като не си кажат всичко. Тук имаме убити 17 човека и само шофьора е виновен?

234

Ттт

преди 5 години

Най-некадърния вътрешен министър пт много време насам.

233

Анонимен

преди 5 години

Оставките на тези министри "не ме топлят". Трябва конкретните хора, отговорни за явно калпавия път да бъдат наказани, при това не с оставки и глоби. Някой пряко отговорен да влезе в затвора, току-виж се стреснат останалите от този мафиотски клон, който вече 10-та година води Държавата към дъното

232

Анонимен

преди 5 години

Баце се вози в бронирано Ауди, купено от простите му избиратели!Той да си седи и да не подава оставка!

231

Анонимен

преди 5 години

Бушоните послушно горят ... нали знаете че подписаните им оставки се събират от Борисов още преди да станат министри ... изиграха си ролята и гръмнаха за да спасят олигарсите от Трейс .

230

чакаме

преди 5 години

Да дойде нинова с дупките и ПТП та ще спрат и няма да има пари за бензин.

229

Ала-Бала

преди 5 години

Бати Бойко вече е на шейната. Ще се задържи още няколко месеца по инерция. През това време подлезурците, използвачите, клиентелистите ще започнат да се разбягват и ще плюят по този когото величаяха и използваха. Това са същите ***, който провалиха Иван Костов, отидоха при Кобурга, провалиха и него и с Цветанов се намъкнаха при Борисов. Помнете ги и никога даже не говорете с тях. Не правете бизнес стях, защото те са неблагодарни, алчни и ***. Бати Бойко, този август ти изяде главата.

228

Анонимен

преди 5 години

А нещо в затворче, това онова - или просто ще ги преместим на други топли местенца.

227

мозъка

преди 5 години

Лилянче, дека си моме ?

226

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, циркът продължава.Ще бъдат заменени от поредните некадърници, но верни на Тиквата наколенкаджии.До следващия смъртен инцидент.Истината е Борисов и Цветанов да си отидат - главните виновници за съсипването на Държавата и Държавността.

225

Пазвантина

преди 5 години

С тези оставки, само потвърждава Бойко ,че той е виновен за мизерията в държавата