9

Умен гущер

преди 5 години

До БългаринаСега не могат една шахта като хората да сложат, дупка да запълнят или асфалт да забъркат!-----------------------Могат, могат, ама нали трябва след месец пак да я направят и пак да вземат едни пари. Защо им е да я правят за 20 годишно ползване? Колкото повече, толкова повече е казало мечето;) Едно време държавата плащаше за ремонт. Ако не е добре направено, трябва пак да извади пари от бюджета, а това е нерентабилно. Сега пак държавата плаща, ама отиват в джоба на Хасан или Иван.

8

българин

преди 5 години

ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ Е ЧУЖДИ ( ДОКАЗАЛИ СЕ ) ФИРМИ , ДА СТРОЯТ НАШИТЕ ПЪТИЩА !!! ПРИ НИКАКВИ ДРУГИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНА КОРУПЦИЯТА , РЕКЕТА И НАЕМАНЕТО НА КАЛПАВИ ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ !!!!

7

BG СМЕШКИ

преди 5 години

как да са качествени ремонтите като възложителят ( големите частни фирми като ТРЕЙС ) обират парите на държавата и общините и крадат от 50 до 80 % от всяка обществена поръчка ....за подзипълнителите остават некви трохи от 20-30 % с които те не могат д а ссвъършат никва работа като хората ...именно заради големите кражби в АПИ пътищата на държавата са на тоя хал ... докато прокаратурата и съда не правят нищо БГ ше продлъжи да затъва в далавери и кражби ....

6

prostyu

преди 5 години

В меркелланд за 10 км превишена скорост не 200 а 1200 еврака глобата, пък може 2200 да беше

5

Питащ

преди 5 години

Защо въобще не се говори за проектантите на пътя, проектирали пътя без никакви канавки за отводняване, дали това е техен пропуск или на строителя! Ширината на платната, необходим ли е тротоар в участъка, мястото на мантинелата, има ли детайл за закрепване колонките към земната основа и монтаж на мантинелите и т.н. и т.н......?

4

НЕшофьор

преди 5 години

Никакви ремонти, оставете ги да се друсат в дупки за да карат с 30 км/ч.С парите за асфалт, ще подпомагаме мигранти.

3

Българина

преди 5 години

В ютюб има клипчета как двама души в германия сменят изцяло пропаднала шахта за 45 мин. В Германия по закон разминаването с пътя е до 0.5 см!!!! Има и клипове как в сащ фугират със смола пукнатини в асфалта, не с канчето като тук. Господа, едно време български фирми строиха по цял свят. Сега не могат една шахта като хората да сложат, дупка да запълнят или асфалт да забъркат! За 30 г демокрация и фондове това е резултата...

2

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Скоростта, скоростта...В Германия за пеевишение с 5-10 км - 200? глоба. За гонки вкарват в затвора! Тук най - добре би било да махнат пътните знаци, поне да знаем, че няма фиктивни ограничения!Ако шофьора беше карал със СЪОБРАЗЕНА скорост, дори при лош асфалт и метеорологични условия, нямаше да се стигне до това. Не казвам, че пътната обстановка не е предпоставила условия за катастрофа, но ако водача беше по - внимателен, със сигурност щеше да се предотврати ПТП-то!

1

Оруел

преди 5 години

Те поГЕРБаха България!