16

Анонимен

преди 5 години

На бас, че шеф на този орган ще бъде Лили Павлова

15

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде органи и комисии,а положението вместо да се влошава,става безнадеждно?Докато *** българско *** не разбере,че съдбата и бъдещето зависи единствено от него,от Луната да внесете КАТ-аджии,положението няма да се оправи!

14

Гост

преди 5 години

Моите уважения към г-н Стратиев, но и той не съумя да се справи със ситуацията, защото нещата са извън контрол.

13

Гост

преди 5 години

До zeusКак да не вършат? Органите ни го на*укват да топките, ама на нас явно ни харесва.

12

Анонимен

преди 5 години

Просто трябва да се закрие КАТ.

11

Гост

преди 5 години

До ПенсионераИ не само на тях, помагаха на всички.

10

Очарован

преди 5 години

Още от татово време се знае, ако не искаш да се свърши нещо - направи комисия!

9

Пенсионера

преди 5 години

Ами миналия век имаше ОТРЯДНИЦИ помагаха на пътна полиция

8

П.Иванова

преди 5 години

До ФалшПрав е Стратиев.Ще се създаде нещо като въпросната Комисия по безопасност на движението. Участниците там бяха експерти по празнодумието и нищоправеното с високо заплащане. Всичките с връзки и значими. За съжаление такива звена по нищоправене не се съкращават, а се увеличават.

7

Пенсионер

преди 5 години

Шофиор сам от 1971г едно време като трьгнеш за Варна имасхе три караулки и нямаше толко катастрофи а сега карам и не гледам знаци и патя а гледам по шубраците каде има скрити камери да палнят хазната и другото което е не се продаваха книжки на килограм тожа стана откакто сьздадоха ДАИ

6

Гост

преди 5 години

До Анонимен 7И по онова време имаше ама бяха по - малко. Време е за Румъния 1989 годна, ама няма хора за тая работа.

5

Анонимен

преди 5 години

До ГостИма има. Едва 1/8 от населението работи и произвежда нещо. Всичко останало а далаверимпекс, администрация, НПО и т.н.

4

Анонимен

преди 5 години

Нов орган,за оправяне на Стадото,което очаква с неописуем възторг,всеки нов "орган",за "оправяне"!В чест на всеки нов орган,Стадото усилено тренира "отваряне на задни бузи",за получаване на по-голям дълбочинен ефект!!!Браво на Стадото!!!Ашколсун,аферим,машаала,дето се казва на очаквания новобългарскоМайчин език!!!И пак добре,защото,както го е подкарало Стадото,очаква го съвсем естествения език,към който се е устремило - Му-у-у!!!

3

Гост

преди 5 години

Явно има доста "наши" хора които трябва да се наместят някъде на работа! Дали и Ралица Агайн няма да влезе в този нов орган?

2

анонимен

преди 5 години

Как да не нужен управляващите имат хора на които е обещано службички права и да печелят повече пари не е важно да ли е нужен такъв орган важно е нашите калинки пари да печелят.

1

Анонимен

преди 5 години

Закриване на КАТ. Създаване на нова пътна полиция и назначаване на КАТ-аджии, практикуващи в ЕС. Спиране на всяка снимана в нарушение кола, докато не се заплати глобата от водача й. Да видите как ще приключи войната по пътищата. Българинът докато не го удариш по джоба няма да миряса. КАТ пък съществува само за прибиране на рушвети, нищо друго не ги интересува, а само да зададат въпроса "актът за това нарушение ви е 200 лв., вие си преценете какво да оставите".