66

Мармалад

преди 5 години

Вижте, положението вече е нетърпимо и отвратително! Става дума за толкова некомпетентно упражняване на власт, при което се води гражданска война на: овластените крадци, техните обръчи от фирми (по думите на известен хидро-философ) срещу останалите обитатели на местния хабитат, условно ще ги наречем матриал (по думите на един охранител на последния ни диктатор). Призовавам всички държавни и общи ски чиновници да спрат да гласуват за ГРОБ, защото след ГРОБ, следва закриване на Държавата...

65

Господин Никой

преди 5 години

Истината е една ,виновни са всички бандити и престъпници от 1989 година насам .Ограбили и унищожили държавата ,довели до геноцид Българският народ .А най виновни са гербаджийската шайка от престъпници крадци и разбойници ,.Наред с главният престъпник и безхаберник Боко тиквата ,назначил на държавните агенции крадливи *** и неграмотни калинки .А ние си траем викаме псуваме тук зад клавиатурата и накрая нищо и половина .

64

Цирк

преди 5 години

Доката по света дискутират важни въпроси у нас се плюнчат една седмица за мантинели, асфалти, кой бил и кой не бил виновен. Държавата цирк.В БГ никога никой не е виновен!

63

Анонимен

преди 5 години

Гласувай , народе!!!

62

kkk

преди 5 години

Е за 46млн. лв. оставаше и мантинела да сложат!

61

Анонимен

преди 5 години

Ще излезе като оная римска приказка, дето за убийството на плебей изкарали не сина на патриция, а ножа виновен, задето го е намушкал, хвърлили го във морето и простия народ останал доволен.

60

Държавата на тиквите

преди 5 години

"Държавата на тиквите" е политическо, социално и икономическо словосъчетание, което се отнася до географското понятие "България", характеризиращо се с това, че хората облечени във власт не носят и не поемат отговорност; "матриала", по думите на главната "Тиква" не става и за това положението се решава по следния начин: калинки навсякъде, простотия, некомпетентност, безумие и жалък опит за имитация на законно присвояване при строежи на пътища до около 60- 80 % от бюджета за "специални тикви"...

59

Анонимен

преди 5 години

Всяко чудо за 3 дни след безкрайните скандали,схеми,окрадени милиарди и т.н. не съм чул да има някой осъден. То не бяха КТБ,суджуци,баджанаци,митници и какво ли не още.

58

реалист

преди 5 години

Предлагам в България да се закрие прокуратурата и съда и от всички да се носи само морална отговорност. Какъв кеф ще е . С ТОВА МИНИСТРИТЕ НИ ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ СА НАД ЗАКОНА И ОТГОВАРЯТ САМО ПРЕД БОГ! КОЛКО УДОБНО.

57

Анонимен

преди 5 години

Тоя фактор като говори за мантинелата само да попитам. Така поставена след тротоара кого или какво точно пази пешеходците ли или автомобилите и след като проекта е на АПИ що ще мантинелата там ???

56

Един от Северозапада

преди 5 години

Дааааа, няма други виновни.Само шофьора, карал с превишена скорост от 53 км.Всички други са невинни.А вие какво очаквахте?Че ще осъдят придворната фирма и контролиращите я органи ли? Проектанта изпълнителя и надзорника??? Последните 30 години да сте чували за някой осъден, блъзък до властта, ама така осъден, че да е за урок на останалите????

55

OMG_Lucker

преди 5 години

Аха, ясно! Всеки прехвърля отговорността на някой друг. АПИ на общината и Пътна полиция (МВР), Изпълнителя по ремонта- на водача и времето и т.н., докато накрая на хората им омръзне темата и станат индиферентни към нея. И тогава съдът ще излезе със становище, съгласно което водачът ще е виновен и така. Това са стари, изпитани и работещи прийоми.

54

М, да ...

преди 5 години

До реалистОт колко места пари могат да се изкара, аха! Колко поръчки толкова "спонсори" на възложителя! Всеко нещо да се раздроби, разбие по пера!

53

Анонимен

преди 5 години

На 16-ти септември, ВСИЧКИ пред НС.Да изметем БО КЛУ КА !

52

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не е само Своге, политическият амбалаж и калинките на ГРОБ доведоха до разпад на държавата и държавността.Имаме само един полуграмотен овчар, който навремето беше шофьор на друг полуграмотен овчар, който командва еднолично.Само че Бойко Борисов е на светлинни години далеч от Тодор Живков.Това, което Живков построи, селската полумутра от Банкя не може дори да го боядиса.Колкото и да се хвали.

51

реалист

преди 5 години

За трошения камък /варовик/ отговаря един, за асфалта друг, за маркировката -трети. за мантинелите - четвърти, за тротоарите - пети, за фугите между тях - шести и накрая масова безотговорност. Пример: язовирите наводнили села и градове, където жертвите не са по малко.

50

Анонимен

преди 5 години

Валял е силен дъжд!Сикаджията още утре да назначи Главен ловец на дъжда и да хваща всяка капка както преди време ловеше всяка падаща снежинка!

49

М, да ...

преди 5 години

Ъхъ! По проект не е била предвидена мантинела или някакво друго въспрепятстващо съоражение / дори бетонни стълбеча/ от към пропастта ли?

48

неграмотен депутат

преди 5 години

е нали е виновен е шофъора,ай всичко да преключва че има бая пара да се усвоява-пътища да се правят де.Бая лапачка ще падне.

47

Анонимен

преди 5 години

Твоята отговорност къде е бе пиле шарено, след като пътната настилка не отговаря на никакви норми, отводняване нула, обратният наклон в завоите. След всички доклади и сигнали до АПИ за състоянието на пътя защо не са взети мерки!