39

Анонимен

преди 5 години

Турция е там на където ги поведе Ердоган. Африн-Африн, ЕС-ЕС.

38

Анонимен

преди 5 години

Къде сте се засилили към ЕС бе момчета, я си стойте в Азия и кротувайте. Там ви е мястото.

37

o t EU

преди 5 години

До Анонимен 35. DA ,ludi sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

36

Джо

преди 5 години

Султана съвсем е изперкал... Алах спаси ли липата?

35

Анонимен

преди 5 години

Ако САЩ заповядат на ЕС да приеме Турция-считайте,че е приета!.Стига си го повтарял. САЩ нямат интерес Турция да е в ЕС. Нито Русия има такъв интерес. САЩ искат Турция за себе си за да могат чрез нея да влияят в региона. Хубаво е, че този филм е към края си.

34

маляките

преди 5 години

за малко играха с Путин,но бързо разбраха ,че Русия няма пари....да им помогне иии,прегърнаха ЕВРОПЕЙСКИТЕ пари...на каквато и да е цена....

33

А бе

преди 5 години

Ако САЩ заповядат на ЕС да приеме Турция-считайте,че е приета!А несъгласните яко ще си изпатят...Европейският интерес е нищо пред американската воля!

32

Анонимен

преди 5 години

Докато Турция е извън ЕС съюзът ще тъпче на едно място раздиран от вътрешни противоречия и надвиснала демографска криза. Истината е, че моментът за приемането на Турция го проспахме. С оглед на променящата се геополитика цената на Турция расте. Затова са и всичките атаки срещу нея, за да и намалят цената и да я вземат лесно.

31

Мда

преди 5 години

До забраветеИнтеграция?По-скоро ще ни претопят.Колкото до сладката и солена вода в една чешма-сладката ще стане солена,но не и обратното!На кацата с мед колко катран и трябва?

30

Анонимен

преди 5 години

Евродепутатите им и другите им квоти ще бъдат колкото на най-големите страни в ЕС - Германия, Франция, Италия. Кой ще ги пусне да управляват Европа. Трябва да са луди.

29

Анонимен

преди 5 години

След време ЕС ще прилапа не само Турция а и Русия. САЩ губят хегемонията си. Русия ще влезе в ЕС но ще си имат проблеми с Китай. Турция единствения им изход е ЕС.

28

Анонимен

преди 5 години

Турската лира вече е 25 стинки.----Ако имаш веднага ти ги купувам на 26. Ще ми трябват за почивката, а тука в чейнджа ми искат 36.

27

Факт

преди 5 години

До даМитът,че САЩ раздават милиарди на приятелски държави е за баламите!Америка не е дала нищо от себе си вече десетилетия!Освен на Израел,естествено.Търговията на Турция със САЩ е в пъти по-малка от тая с ЕС,също е по-малка от тая с Русия,а може би и Китай.Членство в ЕС би дало огромен тласък на турската икономика.

26

Анонимен

преди 5 години

Надявам се да има достатъчно здравомислещи държави, които да спрат Турция. Напатиха се от фереджета и забрадки, та още 80 милиона. Германия вече се събужда.

25

Анонимен

преди 5 години

Демографската картина ще се обърна непоправимо..Демографската картина и сега не е кой знае колко добра. Ако икономическата картина се подобри, а тя неминуемо би се подобрила ако силна икономика се присъедини към съюза много българи не биха емигрирали а други биха си позволили повече деца. В противен случай ще има ц.г.низация.

24

Анонимен

преди 5 години

"Много им са изка на ЕС да прелапат Турция ама няма да ги огрее"Никой не иска ориенталски диваци в ЕС, стига глупости.

23

Анонимен

преди 5 години

Турската лира вече е 25 стинки.

22

Анонимен

преди 5 години

То сега едвам удържаме на контрабандния внос на турска продукция,а какво ли ще е когато започне да влиза легално без мито...То и сега няма мита. Освен това ако я приемат няма да е нелегално. Плюс това ще сме на пътя между голям поток от хора и стоки, а това е винаги предимство. Няма да сме в периферията повече. Освен това като член на съюза ще трябва все пак да се съобразяват с общата политика на съюза. Плюс това ЕС печели изключително важен геостратегически регион без война, все плюсове

21

Анонимен

преди 5 години

Ако влязат в ЕС ще имат правото на свободно придвижване. За две години ще ни залеят. Ние сме колкото половин Истанбул. Демографската картина ще се обърна непоправимо.

20

Мда

преди 5 години

До АнонименЕрдоги не иска членство в ЕС при ясни и точни условия,които не му харесват.Ако обаче получи членство без условия-дюшеш.Забележете,че турците в Европа дружно гласуват за него!Значи ако Турция влезе в ЕС,тя ще го промени,а не той нея!