77

до 71

преди 5 години

Ако надвишиш с 13 км/4 скоростта, кинетичната енергия се увеличава с 75 %, което го изчислиха хора по умни от теб. Затова 13 км не е малко и не се опитвай да пробутваш алабала.

76

;-)

преди 5 години

Абе за асфалта не знам, ама много калпав човешки матрял.

75

Аман от убиици

преди 5 години

МАсовите убиици ползват пси активни клипове по телевизиите които внушават на милиони ПЪЛНА НЕСЪПРОТИВА срещу НАГЛО ПРЕСТЪПНИ НЕЗАКОННИ Наредби ,.Едно от внушенията е ПОНЕЖЕ Се уврежда тежко и трайно цяла Европа защо да не увреждат и България с включени фарове денем вкл против мъгла/заслепяват при насрещно движение/

74

Анонимен

преди 5 години

Борисов да не говори за санкциониране на крадливите проектанти и строители, а да има съд и присъди! Аман от нагла, крадлива и неука пасмина, стига политически протекции и чадъри! Колко хора трябва да загинат?

73

АМАн от терористи

преди 5 години

Пак напомняме терористите на власт принуждават милиони водачи д а купуват тежко вредни холограмни оръжия.При тях целта не е само ограбване на стотици милиони живи кървави левове от бедните българи там целта е ликвидация на хората.заради трайни нелечими увреждания причинени с холограми и включени високо вредни бели скенери инсталирани на автомобили

72

До 65

преди 5 години

Това, че ти не си разбрал, дочул или прочел за недостатъците на пътя си е твой проблем и не вреди на никого!

71

Анонимен

преди 5 години

Шофьора е виновен, но ако скороста е била 53 км в час, тоест само 13 километра над допустимата, е повече от ясно че пътя не е бил в ред, за да изхвърчи така от пътя.Тогава е трябвало да напишат ограничение 20 км. Не може при само 10-15 км отгоре, да стане такава трагедия. Това значи че тези, които са одобрили пътя трябва да понесат наказтелна отговорност. Адвокатът на шофьора, да потърси за свидетели други шофьори, попаднали в тежка ситуация на въпросното място и да ги съди до дупка.

70

Анонимен

преди 5 години

Гледах днес имаше включване от там във връзка с протеста на местните хора, и това което видях е, че мантинелата там продължава да си седи полегнала, разбирате ли, 5-ти ден на този опасен участък няма държавна институция която да разпореди там да се оправи мантинелата, какво чакат, още някой ли да се метне в дерето?

69

АМАН от терористи

преди 5 години

НАгли престъпници на власт в София увредиха трайно милиони водачи с принуждаване за каране през деня в включени фарове вкл високо вредни /вкл против мъгла в ясно и слънчево време.Терористите на власт принудиха милиони водачи да купуват чрез полицейски рекет тежко престъпни холограмни оръжия за масови поражения.Освен з а трайно увреждане на климата ги ползват за проникващ ДМК над водачите.Целта на масовите убиици ползващи подставени на власт престъпници е трайно увреждане на земята.

68

м дааа

преди 5 години

хората са проблема у БГ !

67

А

преди 5 години

До Анонимен Когато шофираш,не очаквай някой да те пази.НЕ очаквай ,че пътя ще е както го искаш ти. Шофьора трябва да предвиди всяка ситуация.... Ако на това място нямаше вода....а бе блъснал и убил дете,различно ли е???

66

Анонимен

преди 5 години

Колкото до г-н Иванов е на висота! Г-н Царски се представи ЗЛЕ, очевидно защитаващ ГЕРБ, но със слаби аргументи!

65

Анонимен

преди 5 години

В края на краищата никой не доказа, че пътят е лош.Аз не чух какъв Е коефициентът на сцепление в конкретния участък.Този бърливия си изсмуква глупости от пръстите - шофьорът бил гледал да не закачи мантинелата... Точно в тоя завой, с 50 км/ч ще ти гледа огледалата. При положение, че самият шофьор си каза, че се е заблеял.

64

жоро

преди 5 години

Българина е чудо невиждано ! от всичко разбира , агресивен е , нагъл до берзобразие , завистлив всезнайко ....не спасва никви правила и закони ... как да стане държава ми кажете като народа не става за нищо .....

63

БГ

преди 5 години

аз отдавна съм казал че бългрина е неспасяема работа ! него зАКОНИ и правила не го ловат ...той е над тези неща ...прави си каквото си иска ...

62

Свобода за Григор!

преди 5 години

Абе пуснете го човека бе! Само 17 души е убил, да не би да е някакъв масов убиец?

61

tribun

преди 5 години

Да несъмнено има лоши пътища,но основният фактор си остава човешкия,ние българите не обичаме правилата и това е валидно не само по пътищата,навсякъде ние обичаме да се поставяме над тях или да търсим начин да ги заобикаляме.Самочуствието ни голямо,но зад него има един гол з....к

60

Анонимен

преди 5 години

Докато хората не разберат, че ако продължават да обвиняват шофьорите за катастрофите, катастрофите ще продължават да се увеличават, няма да се оправим.

59

бг смешки

преди 5 години

хората са вионвни ! крадливи са , завистливи , агресивни и нахални Ганиовци ! не може мисленето ти да бъде да си купя една скъпа кола на лзиинг и аз съм велик ... чутовна простащина цари у БГ-то ....жалко

58

БАБА КУНА

преди 5 години

АКО ГЕРБАДЖИИТЕ НЕ КРАДЯХА ТОЛКОВА АЛЧНО ПЪТИЩАТА НИ ЩЯХА ДА БЪДАТ НОРМАЛНИ, НО МАФИЯТА ГЕРБ СЪСИПА НЕ САМО УЛИЦИ И ПЪТИЩА, А И ВСИЧКИ ОТРАСЛИ В БЪЛГАРИЯ !!!