25

Bluesky1

преди 5 години

Кръволок, масов убиец на хиляди невинни.... апологет на войни, преврати и кланета...

24

Анонимен

преди 5 години

"Днес Ислямска държава се прощава с един от идеолозите и духовните си учители"Така трябваше да напишете, журналистите................но си имате инструкции, нали??

23

Анонимен

преди 5 години

Мак Кейн пукна, но Крим си е руски, а Башар Асад си е президент на Сирия и е на път да поееме контрол над 100 % от държавата си!Значи все още има надежда за света!!!Дай боже, амин!!!

22

Злият

преди 5 години

Тази гадина не се ли пържи в Ада вече ???? Такива човекомразци трябва да бъдат позорно изхвърлени и заличени от човешкият род !!! Гаден рептил !!!

21

Анонимен

преди 5 години

Какво сте тръгнали да ревете за това дяволско изчадие???Нали беше духовен водач и приятел на Ал-Багдади, идеолога на Ислямска държава??Има ги на снимки двамата...............как се прегръщат и целуват двамата!!Приятел с главорезите................. тия дето носят на кол човешки глави!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Сега е ред на двете вещици да пукнат-Килъри Клинтън и Мадлин Ол-Брайт!!!Е...............да не забравя и чичко Сорос.............и той много се заседя на Земята!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството, че светът е станал малко по-чист и по-добър. Все пак сенаторът допринесе нещо за това.

18

Анонимен

преди 5 години

Маккейн сега изнесе демокрация в ада. Може и там да пропищят от него.

17

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да пишете за сенатота................нямам грам съчуствие към него.Военно-престъпник , масон, сатанист, виновен за смъртта на хиляди невинни хора във Виетнам, един от идеолозите на ИДИЛ, следоватено убиец и на деца в Сирия - това беше МакКейн.Мястото му е в ада при Рейгън!!!

16

идентичен идиот

преди 5 години

"Роберта Маккейн и сестра й - идентична близначка - Роуена Райт"Какво означава *идентична* близначка?

15

рамбо

преди 5 години

В ада гори,елхичке,изяде ми хляба

14

Анонимен

преди 5 години

Всички коментирате все едно лично го познавате и всеки петък сте си пили ракийката заедно. Много разбирчи бре!

13

Анонимен

преди 5 години

Демонът в него не може да умре, само се е пренесъл в друго тяло.

12

Анонимен

преди 5 години

Маккейн, как е Сатанаил? Шляпа ли те често с острата си пръчка?

11

Анонимен

преди 5 години

Голям *** приживе! Казанът му да се грее с газ от Южен поток!

10

Анонимен

преди 5 години

Никой не е вечен, но този ми се струва беше прекалено дълго между живите.

9

Страдалец

преди 5 години

До: "Боже",Питайте децата - инвалиди и сираци. Погледнете в очите им, вижте гробовете им.Попитайте ги къде са майките и бащите им?Вгледайте се в очите им - може да проявите емпатия към жертвите.САЩ и състрадание?Маккейн "САЩ няма за какво да се извинява" - ти да видиш?Нормално ли е Човешко същество да изповядва войни!А - състрадание!Целият СВЯТ няма за какво да се извинява на войнолюбец.

8

Анонимен

преди 5 години

Боже, чета коментарите и ми става адски тъжно...Все пак говорите за починал човек бе хора...Пък и посланието на статията е съвсем друго. Но нали важното е да си изсипем дневната доза омраза... Денят ви стана ли по-хубав след като го направихте !?

7

Страдалец

преди 5 години

Мъча се да пусна поне една сълза, е, не мога.Знам, че е невъзпитано, но дори изпитвам радост.Защо?3 милиона избити във Виетнам, Ирак, Либия, Сърбия, Ю. Осетия, Украйна, Корея,Япония,Афганистан, Сирия - и в момента се раждат деца инвалиди - Нап.алм и Диоксин - Монсанто -Виетнам, Обеднен уран - Сърбия, Атомни бомби - Япония, Касетъчни и фосфорни - Украйна .Рано или късно ще има Международен трибунал за ястребите.Дори от Завещанието му лъхаше омраза към неамериканците.Заместникът му е Греъм!

6

Анонимен

преди 5 години

Цензурираната дума означава запалителна течност използвана от САЩ във войната в Корея,Виетнам и Ирак.1980 ООН го забранява за употреба но САЩ не се съгласяват и още го използват. С него са унищожени хиляди декари гори и стотици жени и деца.Да ви имам цензурата.