6

Анонимен

преди 5 години

Искам да разбера едно. Въпросният "невинен" много добър човечец дали е карал с нови гуми? Или караме с втора употреба внос от Германия? Понеже сме по-умни от немците, които изхвърлят гумите след 2-3 години и ние ги купуваме. Защитавайте си го колкото искате. Един смел и силен човек ЩЕ ПОЕМЕ МОМЕНТАЛНО отговорността, а няма да търси оправдание в космоса. За справка- карам спортен автомобил, минавал съм от там много пъти (имам вила в региона) и пътят не е лош. Не е добър, но не е и лош.

5

Анонимен

преди 5 години

На колко години е...изглежа стар за да превозва хора...може и лош път но като го виждам е с много забавени рефлекси

4

Анонимен

преди 5 години

Защо още не са е ареста ония с хилядите левове заплати ,приели пътя?Защо не се разследват и за корупция?

3

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Изваждането на този човечец от ареста е все пак крачка в правилната посока.Ясно е, че дори да има някаква вина, тя е далеч по-малка от вината на онези, които са построили този път-пързалка-убиец.

2

ГЕРБЕРИТЕ невинни

преди 5 години

Този шофьор е виновен,не този който е правил асфалта,Иванчева е виновна,не Костов Софиянски или Бисеров! Херб ще ни унищожи!

1

Той не е виновен

преди 5 години

Търсете вината другаде. Този участък от пътя при дъжд и с 15 километра в час да се движиш е рисковано,ако насреща имаш кола. Просто пътя и асфалта са с некачественно изпълнение! Шофьора няма вина!