19

Бесен!

преди 5 години

Градинката на църквата Св. Георги - София:Когато бях дете там имаше: 12 двойни люлки, една катерушка - тип земно кълбо, една тип показаната на снимката, отделно лост, пързалка и въртележка.Всички изброени изключително опасни и античовешко СОЦ изпълнение.Просто да не повярваш как Аз, децата ми и хилядите други дечица имали прекрасно детство ТАМ, са оживяли!Друго си е СЕГА-има ЕДИН брой ПАРОДИЯ на ЕВРО люлка,в/у гумена основа и горките дечица, чакат на опашка да се люлнат 2 пъти, но БЕЗОПАСТНО

18

Анонимен

преди 5 години

на такава колко съм се катерил като малък. И тогава не им се кефих много помня го ясно :)

17

akud

преди 5 години

децата който днес са на 40 г. израстнаха на тези играчки. те защо нямаха проблеми?????

16

Анонимен

преди 5 години

Аз не виждам да е чак толкова опасна тая катерушка. Случват се подобни неща. Ако не е искала да падне, да не го беше водила детето там.Едно време и аз колко съм падал и пак съм ставал и са ме били и аз съм бил другите. Така беше и пак порастнах. Сега бих дал всичко да мога да се катеря и аз 10 годишен по "опасното" съоръжение, ама нямааа

15

Чиновник

преди 5 години

Абе те и колите ви са на по 20 години, ама не си ги сменяте.

14

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

До Анонимен 15По-вероятно е да е без мъж - "самотна майка"

13

Анонимен

преди 5 години

Докъде стигнаха, бе тия знаят ли навремето ако не се прибереш със разбити колена целия в кал и мокър все едно не си излизал, сега жендърите и с майките си под ръка и пак ще се пребият, кухи като *** и децата и майките.Без да питат гугъл и едно яйце не могат да сварят.

12

Анонимен

преди 5 години

Сега ще сложат пързалка с оградка и майката ще си пуши на воля а детето общо взето ще кеси в пясъчника с аките на бездомните *** защитавани от еколозите. Нормално е от време на време да се пада,

11

Анонимен

преди 5 години

През тази катерушка са минали поне 100 000 деца. Не разбирам какво им е на днешните майки. Паднало било, ми нормално! Като ѝ се вижда опасно, защо го е пуснала там?

10

Анонимен

преди 5 години

Реалността е следната - детето се чекне на катерушката,а майката си чати по фейсбук с двама любовника и се уговаря с кой първо да се чекне докато бащата работи и се бъхти, за да може тази да си прави кефа и да му слага рога!Родна българска картинка с привкус на мурвенски номерца!Бащата трябва да й тегли един бой, ама здрав, та да й дойде акъл в кухата тиква на тази!

9

Иво

преди 5 години

Поредната "ВЕЛИКА" БГ МАМА, катерушката й виновна, че тя оставила детето без надзор. Видимо катерушката е здрава, ръждясала, но здрава. С този тип съоръжения израснахме сума ти деца. Амън от жени, които си мислят, че след като са родили ,вече целият свят им е длъжен

8

безотговорност лична

преди 5 години

...Тя призна, че въпреки че е наясно, че катерушката е опасна, е оставила детето си да играе там,....А тя се пулела през това време у телефонО или пафкала цигара.Това може да с види навсякъде.

7

Анонимен

преди 5 години

Такива навремето имаше много във вид на Глобуси супер са, на тая *** катерушката и виновна, че детето и е .....

6

Анонимен

преди 5 години

Да си гледа детито в аквариум.

5

Анонимен

преди 5 години

ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПРЕМАХНАТ ТЕЗИ ГАДНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЖЕЛЕЗА

4

202

преди 5 години

Баш катерушката и е виновна на тази куха лейка. Да си държи *** в къщи на килима да не се удари. Тия хора съвсем забравят къде се намират. Едно време падахме и ставахме, ако се удариш повече те шият и продължаваш. В днешно време някоя гъска като роди едно дете и все едно е първата и последната. Води го на село да си играе в сеното. Изпед...стяват си децата.

3

Анонимен

преди 5 години

Е щом е правена преди 1989 значи комунистите са виновни. Зли хора. Правят детски площадки от джилезу да си чупят новите демократични деца главите. Още тогава са знаяли и са взели мерки сега да им е зле.

2

Анонимен

преди 5 години

Тъжната и неоптимистична реалност в България, 21 век, начело на която е най - непросветения преидент Радев! Самальотчик, чийто баща гази с големия си Мерцедес инвалиди!

1

До Родителите

преди 5 години

Къде бяха родителите и кой им е виновен?!? Едно време като играехме да не са били по-различни катерушките?