14

антисоросоид

преди 5 години

Браво Ким. Разбий до край и без това разбитата от дрогиране психика на со ро сои ди те

13

евала

преди 5 години

До Господин Никой вярно при комунизма жените са общи в КНДР не е така

12

Господин Никой

преди 5 години

До Елементарно Уотсън Брато даже и в конституцията им няма нито една дума за комунизъм .а ти чувал л си за тяхната духовна система Чучхе ,това е тяхната духовна система на живот те си възпитават и децата на нея .За при тях няма *** ,наркомани ,травестити ,содомисти ,зоофилици и други деградирали *** .А че са затворена държава ,те така си паят народът от деградация и разруха .

11

Господин Никой

преди 5 години

До Елементарно Уотсън Само че брато ти не си в час Северна Корея никога не е била комунистическа държава .Нито в герба им ,ни на знамето е изобразен комунизъм . Нито партията им е комунистическа ,тя се казва партия на труда .Аз имам сайта на Северно корейската държавна телевизия и там има снимков и видео материал какво представлява Северна Корея .Така че Северна Корея са национал социалическа държава като духовното е техният начин на живот .

10

Анонимен

преди 5 години

бг от 9 на6 млн душикндр от 11 на 23 млн души

9

Анонимен

преди 5 години

чей сеа, хем брат Ким се цели у Америка с ракети, хем предпочита с доларите.Аааа, не така брато. Я си вземи рубльовките.

8

Елементарно Уотсън

преди 5 години

Гледам и тука има бунаци бленуващи по мизерният комунизъм. Абе будали с будалите,нали този филм го гледахме вече?Една държава която е затворена и крие реалното си състояние от света,която стреля по тези които искат да я напуснат преминавайки границите,такава държава не ми я хвали. Може ли да има още толкова прости хора?Ако Сев Корея произежда толкова,щеше да изнася като Китай,САЩ,Русия,Германия и вс държави и империи в човешката история. Елементарна търговска логика. *** ***,с гладки мозъ

7

Анонимен

преди 5 години

Южна Корея - среден доход $21723 годишноСеверна Корея - $1108 годишно

6

Анонимен

преди 5 години

Хладилникът в дясно дъното е празен, а пликовете са наредени рехаво за да запълнят щанда.Това представата на Корейските комунисти за капиталистически магазин.А да и една мома в костюм да те съветва, консултира къв чипс да си купиш.:-))))))))))))))

5

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Тази снимка ми напомни филма "Интервюто" , когато нашият герой отиде до магазина и се оказа че е един фототапет...

4

Анонимен

преди 5 години

Абе нали нашите комунисти, а и не само нашите, в цяла източна европа и СССР, направиха промяната за да грабят и забогатяват още повече, не мога да разбера севернокорейската върхушка защо не го прави да забогатеят още повече, тогава и от Запад ще ги галят по главичките и ще им спускат благинки да мачкат още повече народа.

3

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха санкциите досега да бяха задминали Южна Корея. Нямат бензин за автомобилите заради ембаргото, само полулегално от Китай бензин, дори още използват газови двигатели за камионите с дърва на места. И пак произвеждат всичко сами, и автомобили, и атомни централи, и спътници, и балистични ракети и дори смартфон и таблет, и не се огъват и даже САЩ им клекнаха. А България и магистрали и строят, и таралясници внасят и пак не може да произведе дори и гвоздей вече 30 години, всичко се внася.

2

Анонимен

преди 5 години

Е, нали довчера ядяха трева и носеха само дочени панталони и манти!?Какви са тези снимки на пълни магазини в КНДР? Кога спуснаха новата директива, дето дава да се показват?

1

Анонимен

преди 5 години

60 млн. са доста в личен план, но за една страна са просто трохиЧки ...