33

Анонимен

преди 5 години

То хубаво ама те хората но нали цялата ви сила се дължи на вярата. При положение, че сте злоупотребявали с деца, кой да ви вярва? И не беше ли Католическата църква която подкрепяше кръстоносните войни, а сега дава прошка на *** и полухора? Нещо все грешни ъпдейти, демократичен бро от Латинска Америка.

32

Анонимен

преди 5 години

A православният папа кога ще поиска прошка?

31

Онуфрий

преди 5 години

Да взема и аз да стана един поп, както съм не особено работлив и без определена професия. Така да помаам с кандилничката, да кажа две благи думи и да ми напълнят торбичката. То не е луд, тоя, дето яде баницата.

30

ВЕЛИКИЙ

преди 5 години

Православие > католицизъм...

29

Психо-джизъси

преди 5 години

Къде е лунатикът, дето пише по 50 поста под всяка подобна статия в защита на тия тин.яци от черната мафия? Да не би да си е намерил работа или приятелка най-после. Или е по-вероятно да бие чело някъде в поза партер.

28

Анонимен

преди 5 години

Време е праволсваните, да завладеем неверниците и да им покажем Правият Път !!!

27

Мани са от тука

преди 5 години

Католиците с деца, "нашите" по между си. Иначе ако ги питаш- не, ние сме против содомията. И много добре се знаят в БПЦ кой какъв е, но лицемерието и интригантството им е помагало дълги вркове да се държат над водата. Хлъзгави, подли, нахални. И разбира се- безполезни.

26

Библия

преди 5 години

на кой ,,бог се молят,,

25

Попата с мерджана

преди 5 години

Въобще не е необходимо да плащаш на посредници, за да си говориш с невидими духове. Нали Оня е всезнаещ, ще те разбере какви са ти дертовете и без тия в черните рокли. Обаче нали трябва да има лесна плячка за па ра зитите и празна вяра за наивниците.

24

православие

преди 5 години

мафия от ,,свещеници,, има и свестни ама това е бърдак не църква

23

сатани

преди 5 години

мине не мине и прошка ами не допускайте такива варварства това църква ли е или бърдак

22

Анонимен

преди 5 години

Четете за голамата схизма................................................католицъзмът е голяма заблуда и извращение , истината е в правослваната вяра!!!

21

Анонимен

преди 5 години

За подобни, както той ги нарича "злоупотреби" не е достатъчна прошка, а ЗАТВРОР. Много години. И изриването на всички тея "храмове", дето вътре само сатани в раса се мотат. Тея т.нар църкви и да станат на музеи, а персолана от там - директно в затвора!

20

Тоя

преди 5 години

Ако си сложи две черни рогца на качулката повече ще му отиват

19

Анонимен

преди 5 години

За сатаниста облечен в бяло, прошка няма! Псалм 1:1

18

Наглост до небето

преди 5 години

Наскоро така едно недоносче в расо на 20 години го хванаха да шофира пиян на талпа, че и без книжка. Оправданието: разкайвам се пред бога. А че застрашава здравето и живота на другите участници в движението, това не се брои. Май е даже игумен. Сега за наказание владика да го направят.

17

Анонимен

преди 5 години

Нагъл комунист прошка не ще.

16

Лео Таксил

преди 5 години

Много им е удобно на исусианите- върши всякакви мерзости, после се покай и продължи да ги вършиш, после се покай отново..... И не гледай какво върша, виж си гредата в своето око. Ако не ми се връзваш на бълнуванията всемогъщият и всеобичащ ще те чрати на едно много неприятно място за вечни времена. Та така.

15

Факт

преди 5 години

Ватиканът-N1 по лицемерие.Прошка щели да искат!?Да вървят по ****лите!

14

Анонимен

преди 5 години

Няма прошка за гнусната църква.