18

Анонимен

преди 5 години

Цялата мощ на държавата се впрегна към ПТП-то с бай Георги.Към него летят екипи с проверяващи.Цацаров също се включи....

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21НА БОЙКО ВСЕКИДНЕВНО ТРЯБВА ДА МУ СЕ ИСКА ОСТАВКАТА!1АКО АВТОБУСА Е БИЛ СЪС ЗАСТРАХОВКА ОТ ОЛИМПИК СОБСТВЕНИКА Е БИЛ ПРИТЕСНЕН, ЧЕ НЯМА ДА ВИДИ И ЛЕВ А ТОЙ Е БИЛ И ШОФЬОРА!КФН ОБЯВИХА, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ СА СЛЕДЯЛИ ДЕЙНОСТТА НА ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ И АКО БЯХА УПРАЖНИЛИ КОНТРОЛ ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА ХОРАТА СА ЩЕЛИ ДА СА ПРЕДУПРЕДЕНИ!

16

Анонимен

преди 5 години

В България се прикриват масово истинските причинни за автобусните катастрофи понеже всичко е корупция и и така всяка такава новина е поредната трагедия за няколко дни докато не се случи нещо друго по-лошо.

15

до 19

преди 5 години

"От началото на годината до сега стьнаха много катастрофи с автобуси но държавата досега не е отнела лиценза на тези автобусни фирми и близките на жертвите не са получили обезщетении нито пък се е стигнало до създаването на нови правила за безопасност."Това е защото по всички бойкови магистрали се движат само бойкови превозвачи! Останалите са фалирани изкуствено от ГРОП. Съответно бойковите "наши" хора , не признават никакви правила и мерки за сигурност, защото са от "наште:, както и кмета!

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОт началото на годината до сега стьнаха много катастрофи с автобуси но държавата досега не е отнела лиценза на тези автобусни фирми и близките на жертвите не са получили обезщетении нито пък се е стигнало до създаването на нови правила за безопасност.

13

Темид

преди 5 години

БОЙКО - ОставкаМосковски - ЗАТВОР

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Брадчед, и ти ше одъртееш бе. И така ше говорят за теб. Скоро ще е. Времето минава бързо. И ще те сочат с пръст и ще ти се подиграват.

11

Анонимен

преди 5 години

Автобусите трябвава да се глобяват от Кат яко нямат колаин за пътниците.

10

Анонимен

преди 5 години

Само по време на гладната стачка на Босия, на пътя умря маса народ, а наглата власт се прави, че нищо не е станало.

9

Анонимен

преди 5 години

До 5. Съобщиха че една от жертвите е дете. Ти очевидно не знаеш, че да достигнеш до пенсия е достойно. Да уважаваш възрастните хора е добродетел , която ти очевидно не притежаваш.

8

Бойко и Пеевски ООД

преди 5 години

Няма институции, няма контрол, безхаберието на управляващите е заразно. Бългаария се превръща в ГРОБ!

7

анонимен

преди 5 години

До 8Май си спал отвит тая нощ ! Какви руски автобуси те гонят , бе *** ?!

6

еди кой си

преди 5 години

Шофьорът е бил с колан и има най-малко наранявания от всички!А защо нищо не се споменава за колите, които са ударили автобуса, ами се обясняват с техническия преглед? Дали не са пак някои "високопоставени" хубавци?

5

Анонимен

преди 5 години

Ква марка е тоя автобус някоя западна гробница сигурно, като не купуват руски автобуси така ще ,е руския автобус не е бърз и достатъчно брониран да издържи на голям сблъсък Със сигурност войната по пътищата се води със западни барутници купуваш си трошка за 3 бона и да я думанладисаш някъде кво ти пука. Ако чакаш за Москвич 10 год и накрая си купиш го вардиш като очите си и караш внимателно, следваме сбъркан западен модел.

4

NoName

преди 5 години

Дано се възтановят хората

3

Кунчо

преди 5 години

Според мен автобуса не е поддържан. Този мач е игран. Ако си спомняте Бакаджика. Просто трябват мерки а нашия народ е ***. Не говоря за правителството те са трагедия. Народа трябва да се пробуди. Няма как да се избегнат такива трагедии като буташ 50 лв и минаваш технически преглед. Това са хора , това са животи шега не бива.

2

Инструктор

преди 5 години

Хора, по хлъзгав наклон се кара бавно, на ниска предавка с минимално натискане на спирачките.По всичко личи, че трагедията е по вина на шофьора.

1

Анонимен

преди 5 години

Разбира се на снимката крещи с цялата си сила българската действителност : един работи, а 5-6 го гледат пъхнали ръце в джобовете си.