147

Анонимен

преди 5 години

Гадове,не коментирайте?

146

бачо

преди 5 години

Докато търсите вина в Герб, Бойко, Мойко и всеки и всичко друго, а виждате собствените си действия/бездействия.. така ще е, все някой или нещо деуго ви е виновно, мъка мъка

145

Анонимен

преди 5 години

Днес ГРОБ погребаха още 16 българи.

144

xaxa

преди 5 години

Всичко е от пътя В *** е тетака те дупки трапове падащи камъни дървета и какво ли още не Влакове под всякаква критика самолети между градовете нямаме достъпни. Като цяло България със тая площ от 111 хиляди ми се вижда голяма като Русия и то как иначе да те е страх да пътуваш Ядосан съм понякога си пускам клипове от пътищата в Холандия ,Австрия, Швейцария, Испания и ми е кеф да гледам някак се успокоявам че има места където всичко е ок. Да почиват в мир загиналите а нас господ да ни пази

143

Анонимен

преди 5 години

Всички пътища правени и ремонтирани от Герб са един вид гpoбища. Защо!?

142

Анонимен

преди 5 години

В тоя народ никога не е достигала бройката качествените хора. Рядко или никога не е достигната бройката на критичната маса нужна за промяна! И възстанията го показват, и сегашното битие...! Затова гласът на ядосаните винаги ще бъде заглушаван от блeeнето на oфцитe.

141

bolbov

преди 5 години

Математически е ясно,че катастрофи има и ще има,докато не се оправи инфраструктурата на България.Пътища,на които трудно се разминаване два тръбата, сега фучат автобуси,тирове, джипки.

140

Анонимен

преди 5 години

Изглежда вече си изляхме гнева, че сме се докарали до това дередже...

139

Анонимен

преди 5 години

Босия е прав, той каза, че транспортният министър трябва веднага да си подаде оставката! Там се извършват големи далавери и ще става все по-зле. Но ние си седим като мишки у нас и се молим Богу на нас да не ни се случва трагедия, крием се като мишки, защото сме страхлив народ.

138

Анонимен

преди 5 години

Николай Колев- Босия прокле Московски.а те искат той да умре от гладната стачкаанатема за ГЕРБ

137

Анонимен

преди 5 години

Такаааа.... Дано това да е последната трагедия! Но няма да е.

136

Кипнаа ми чайника

преди 5 години

Между новините за трагедията ,гъчат здраво реклами.Такива ли се печели бре и .диоти , от трагедията на хората.

135

Анонимен

преди 5 години

Държавна политика е, защото семействата на политици, едри бизнесмени и други важни клечки никога не са се качвали в автобус, те са с тритонни СУВове и S-класи с по 20 еърбега и системи за стабилност. Жертви стават най-скромните и добродушни хорица, които са тръгнали с автобуса я за доктор, я работят в по-голям град и се връщат редовно и т.н.

134

galya

преди 5 години

Турците не са ти проблем, докато има такива "умници" като теб, така ще е.Да ти обясня, тъй като явно ти е трудно да разбереш идеята - МПС се управлява съобразно пътните знаци, пътната настилка и моментните атмосферни условия, а не да си мислиш, че си велик, защото всеки един качил се в автомобил е потенциална жертва и потенциален убиец! Това трябва да се проумее от абс. всички хора.И човек е човек, когато е съпричастен с радостта и болката на другия и спазва общоприетите морални устои на повед

133

Анонимен

преди 5 години

До 134Финансова стабилност означава точно, че има достатъчно свободни средства, за да не се стиска за подръжка. Като не разбираш, не дрънкай глупости.

132

Анонимен

преди 5 години

Трагично е и да се мрази, да се ненавижда и да се надсмива над чуждата болка и трагедия.

131

Шоп

преди 5 години

Проверявайте си гумите, особено в горещо време, особено при натоварен автомобил, особено по планински пътища и завои. Меките гуми се огъват и мачкат, прегряват от вътрешното *** на материала и гърмят. Подритвайте ги, когато сте спрели, колкото и да е смешно. Дори да няма как да ги напомпате на момента, ще забележите ако някоя е мека и ще имате едно наум да карате по-кротко. Бог да прости загиналите!

130

567

преди 5 години

Колко ли умрели тежат вече на съвеста на министърчето? Включително и собственото му дете.

129

ФАКТ ФАКТ

преди 5 години

ПЪТИЩА УБИИЦИ ПЪТИЩА УБИИЦИ АЙДЕ ТРИИТЕ ЗОМБИТА ТРИИТЕ АМА СЪДБАТА ГОНИ ДО ДУПКА

128

Анонимен

преди 5 години

Прибързано заключение, но две изречения загатват причините за мене:1. Финансовата стабилност - който пести от подръжка, гуми и разходи за персонал е нормално да има добро финансово положение.2. Наскорошна проверка и никакви забележки? Който е работил в транспортния сектор, знае че няма безупречни превозвачи, винаги има области за подобрение в най-добрия случай, но всичко да е перфектно, моля ви се. Ако е имало недокументирани нередности, проверяващите носят отговорност за смъртта на тези хора!