54

Анонимен

преди 5 години

До Въпроси има ли?Въпроси нЕма! Само питанье - как така претендентката за най-силна и водеща дръжава у свето се е допуснала една Русия, дето се я санкционират, белким падне, да им избЕре президенто! Толко ли им йе силата?! Или могат само да клюкарат и да сплетничат с небивалици, и още - да слугуват и мият ... кога Британия се е оклепала с малоyмия.

53

Анонимен

преди 5 години

Е, за кои "американски" източници, служители, разузавачи и т.н. става дума? Бразилските, аржентинските, канадските, чилийските? Престанете с тази дълбока неграмотност и внушаване, че САЩ са Америка. Те са в Америка. Америка има З9 държави!!! Една от които е СЩ (по конституция - съединени щати!). Що за узурпиране на името на цял континент и припяване от неграмоттни или злонамерени заблудители. Що за анексия!!!

52

Да бе

преди 5 години

Лош Кремъл, лош Путин, как така не го е срам и не дава информацийка на ЦРУ?А за информаторите не се тревожете, покрили са се в Сибир.

51

Нема угодия

преди 5 години

Не стига, че им сложи американец ми пак хленчат.

50

Анонимен

преди 5 години

Москва,Путин само това им е в устата на бивши ченгета на цру

49

Въпроси има ли?

преди 5 години

На бюрото на Путин в Кремъл има клавиатура и на всяко копче е написано името на някой политик. Когато Путин иска да се намеси в световната политика, на Путин му е достатъчно само да натисне копчето със съответното име на неговия човек. Например, Путин натиска копчето на Трумп, и Трумп моментално го избират за президент на САЩ. Въпроси има ли?

48

1234

преди 5 години

Император Путин все още не е решил кого да НАЗНАЧИ във васалната територия КРАВАРИЯ!!! То , за краварник много умен не е нужен - последните 50 години го доказаха!!!

47

ОНЗИ

преди 5 години

ПУТИН Е ВЕЛИК - ТОВА Е ФАКТ !!! Защо ония от САЩ ни нахлузиха т.н. ТИКВА за управник на БЪЛГАРИТЕ - ДАЙТЕ ДА ГОВОРИМ ЗА ТОВА ЗАЩОТО БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ БУКВАЛНО СЕ СРИВА УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ !!!

46

Анонимен

преди 5 години

Кремъл мълчи за плановете на Путин за избори в САЩ...Днес БГ, само ни пробутвате тука лъжи, и примери за най-долна журналистика.Конгреса на САЩ обяви, че разследването, което са провели НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НАМЕСА НА РУСИЯ в помощ на Трамп.Отделно, на срещата на съветника на Трамп с Патрушев, не подписаха протокол, защото Патрушев поискал да декларират, че както Русия, така и САЩ няма да се бъркат в изборите на никого, понеже САЩ доказано се бъркат в изборите на всички държави по света.

45

майтап,бе Уили!

преди 5 години

Не може лошият Путин да се откаже от намеса в изборите в САЩ!Информация няма,защото сега правят списъци на конгресмените,които трябва да бъдат избрани!?Осведомени източници,близки до Каспаров и Навални,пожелали да останат анонимни,са споделили,че Путин се готви да предаде Русия на Китай-само за да навреди на американците!?Представяте ли си какво ще направят китайците,като завладеят руските природни и човешки ресурси!?Веднага ще завладеят САЩ-сега там има 5млн.китайци,в Канада-1,8 млн!..ЕС-после!

44

Четвъртия елемент

преди 5 години

Как така изведнАж намесата в чужди избори стана *** работа ?

43

голем смех

преди 5 години

Името на вестника дава заявка за сериозна журналистика, но материалчето си е обикновена нощна полюция.

42

Четвъртия елемент

преди 5 години

Дов Люин от университета Карнеги изброи 81 случая на намеса на САЩ в избори. Както съобщава вестникът, САЩ са се намесили в руските избори през 1996 г. поради страх, че лидерът на комунистическата партия Генадий Зюганов ще победи Борис Елцин. Реномираното списание "Тайм" дори излиза с корица, на която анонсира ексклузивен репортаж, описващ как американски съветници са помогнали на Елцин да спечели.

41

Четвъртия елемент

преди 5 години

В "Ню Йорк таймс" е посочено, че благодарение на ЦРУ през 50-те години са били избрани лидерите на Иран и Гватемала, били са поддържани държавните преврати в редица други държави през 60-те години. ЦРУ също така е организирало политически убийства и е поддържало антикомунистически правителства в Латинска Америка, Азия и Африка.Дов Люин от университета Карнеги изброи 81 случая на намеса на САЩ в избори. Както съобщава вестникът, САЩ са се намесили в руските избори през 1996 г. ....

40

Четвъртия елемент

преди 5 години

Стивън Хол, който се пенсионира през 2015 г. след 30 г. работа в ЦРУ. Той подчерта, че САЩ в исторически план са провеждали операции за намеса в избори и изрази надеждата, че Вашингтон ще продължи с тази практика. "Занимаваме се с такива работи откакто ЦРУ беше създадено през 1947 г. Използваме плакати, памфлети, лозунги, изпращаме рекламно-информационни материали и т.н. Пускали сме лъжлива информация във вестници в чужбина", заяви Лок Джонсън, който започва кариерата си в Сената на САЩ през 70-те години на миналия век, разследвайки дейността на ЦРУ.В "Ню Йорк таймс" е посочено, че благодаре

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36 и 37Че то нали тия конярчета са си наследници на гьобелсчето.....ХУБАВИ УЧЕНИЦИ!!!! Къде избягаха нацистите след края на Втората световна - правилно ...в краварията и нейния по-малък брат, канада! ТАМ Е КОТИЛОТО И НОВИТЕ неонацистчета!

38

Име

преди 5 години

до цензурата на брюксел, която ме преследва денонощно: кой е майчиният ти език?

37

Анонимен

преди 5 години

Да разбирам ли, че американците признават, че изгонените от Русия техни сънародници от разни "културни институти" са се занимавали с шпионаж?

36

Анонимен

преди 5 години

До голем смехМоже да ти се струва примитивно, но това работи. Дори съвсем съшити с бели конци, многото повтаряния на такива твърдения най-накрая ще накарат хората без да се замислят да приемат като факт, че намесата на Кремъл е налице. Някоя американска медия публикува и още хиляди такива издания като Дн.ес ще превеждат и публикуват. Някои дори няма да си дават сметка, че са станали част от пропагандната машина. На тях просто им трябват материали, които да се четат.

35

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е учебников пример за гьобелсова пропаганда. Забелязвате ли внушението, че русия се меси в американските избори, въобще не е подложено на съмнение. Уточняват се детайли как точно Путин ще се намеси, каква информация имат по въпроса службите, но това са просто необходимите детайли, а главното е с такива материали упорито да се внушава за руската намеса в изборите. Когато се появят 100 такива статии, читателя вече няма да има съмнения по въпроса, независимо дали има факти за това.