15

Анонимен

преди 5 години

БЮРМ не е Македония и Македония НЕ Е БЮРМ бе български "журналистически"пухльовци,докога ще отъждествявате Македония с БЮРМ ДОКОГА?АМАН....Точно това гърците постигнаха в договорът си с БЮРМ-името Македония БЕЗ ДОБАВКА да се употребява само за ГРЪЦКА МАКЕДОНИЯ дори и в самата бъдеща Северна Македония.Също категорична забрана за прилагателни производни от името Македония ЗА КАКВОТО И ДА Е В БЪДЕЩАТА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ.Омръзна ми вече подлизурковци,гнус ме е вече лигльовци такива.

14

Анонимен

преди 5 години

Македония за която двамата в студиото си чешат езиците не скъсва с никакво антично минало защото НЕ Е ИМАЛА НИКАКВО МАКЕДОНСКО АНТИЧНО МИНАЛО НА ТОЧНО ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ.Там въобще само за малко и то като римска провинция е било Мкедония,иначе Пеония,Илирия,Дардания и не знам си какви до българската Кутмичевица и после чак в 19 век ПО ГРЪЦКИ ЩЕНИЯ Македония.Това гостенина на водещия който си му е колега много добре го знае,ЛОШОТО Е ЧЕ БЮРМ не иска да скъса със "средновековното си"ИЗМИСЛЕНО МИНАЛО.

13

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е всеки гост по новините предварително да обявява за кое нпо работи и по колко пари му плащат..

12

Анонимен

преди 5 години

Моля като каните аналлизатори предварително казвайте, че са на заплата в отворено общество на сорос.. крайно време е хората да знаят,че ги облъчват платени грантаджии,които ги представят като независими анализатори

11

чучолигарчо

преди 5 години

Тоя пишман "журналист" ми намирисва на Сорос и компания...тоя МУХЛѝѝьо ако ги разправя тия глупости в Гърция до сега да е обесен с *** нагоре!!!!

10

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Когато Македония я приемат в НАТО и ЕС,ние ще сме...далеч зад Шенгенската граница.Пак не могат ни стигна завалиите...антични македонци.

9

Не разбрал

преди 5 години

Само не разбрах като как ВМРО се е разделило с пари от Русия. Някой да ми обясни.

8

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

"Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/Българите сме най-старият народ в Европа и сме оцеляли хилядолетия защото сме по-мъдри от мъдрата змия, по-хитри от хитрата лисица и по-смели от лъвове!

7

Ludoto Lenche

преди 5 години

...glupusti na tarkaleta ...na tozi da mu imam " marginalnia " izkaz !!! taka narechenata Makedonia si e bila vinagi chat ot Balgaria !!! Tova e neusporim fak t !!! Te niamat sobstvena istoria ! Sashto neusporim fakt !!! Makedonia e edno iskustveno sazdadeno politichesko nedorazumenie !!! Tolkoz po " mnogo slojnata sutuatsia " !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Античното минало на Македония започна преди 30 години.

5

Анонимен

преди 5 години

Не се къса нещо, което не е свързано.

4

Petrov

преди 5 години

Този Кръстев явно е на хранилка на някое американско НПО като му слушам измислиците.

3

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо винаги помагаме на тая смешна и жалка държавица. Който иска, да идва тук и да става българин вместо изкуствено да се поддържа скопския регион. Никога няма да се присъединят официално към нас, защото болшинството там ни мpaзи, трябва вече да е станало ясно.

2

Анонимен

преди 5 години

Отношенията ни с Македония изискват взаимно уважение. За да има спокойствие. В това отношение от страна на Скопие не се забелязва никакъв напредък. Продължават да ни плюят точно както си беше и преди да подпишем договора. Нищо от тяхна страна не се е променило. Дори самият им премиер се включи в оплюването. Не знам до кога българските институции ще се правят на глухи. Така ни е заповядал новият `голям брат` ли?

1

Бай Оня

преди 5 години

Както винаги нашите спят и не правят нищо, за което са ненадмината майстори. Тъ-пака от Банкя действа само като му кажат "началниците", а тях ни им пука. Това няма да реши проблема а ще го задълбочи, съвр. македонци са като ракови клетки на тялото на България и действията им се направляват от Белград. Вмъкнат ли се в ЕС, ще ни правят само неприятности и ще имат много претенции, вкл. и за малцинство, а спящите клетки на ОМО Илинден са налице и чакат момента в който ще бъдат задействани.