52

Анонимен

преди 5 години

Голям цирк беше спецакцията по задържане на Иванчева! Такава шумотевица беше и след това, че човек да се замисли дали не се играе театро.

51

Анонимен

преди 5 години

До ЛогикаДа, ама в случая е виновна без присъда и с измислени доказателства - как ще дадеш 1 000 000 лв. подкуп за строеж, каква ще ти е печалбата, за да го избиеш тоя подкуп, и ако една проста районна кметица иска толкова за нищо, какво остава за кмета на София?

50

стефчо

преди 5 години

хванаха една крадла,хайде сега и останалите няколко хиляди дето са наредено по цялата верига? Да ,ама не това няма да стане докато не се събудим. Сами ли да се изобличат корумпетата и крадците .....Българино??

49

ама неам нерви

преди 5 години

1) уточнили сумата от 250 000 евро,2) Дюлгеров щял да получи 20% от сумата. от 250К евро = 50 0003) Ваклин предал на Дюлгеров банкноти в евро на обща стойност 70К евро4) малко по-късно се разбрали да вдигнат цената на подкупа на 500К евро.5) по днешен курс 500К евро са 980К леваКой сви 20-сетте иляди бе? Как така ще съдят за 1 мильон след като ако е верна клюката за 500К евро сумата е 980К лева, бе!

48

Гошо

преди 5 години

ЦОЦОРКОВ А НЕ ЦАЦАРОВ СИСТЕМАТА СИ ЦОЦА АМА ОТ НАС.

47

ЛАЗО

преди 5 години

Младост-те са 1,2,3,4 общините 800 -и,ГЛ.ПРОКУРОР ЦОЦОРКОВ МНОГО ХОРА ИМА ЗА ЗАТВОРА!

46

боиикоо

преди 5 години

най -обикновен пи аР акция на някой новоизлюпен моше-интересно оттогава ДО0момента няМА повече подкупи НИТО ЕДИН обикновенни пос ер ковци на които някой им е платил

45

Анонимен

преди 5 години

Виновни да жителите на Младост. Те си избраха кмета и се стигна дотук. Знае се, че всеки народ си заслужава управляващите. Или *** народ - слаба държава.

44

Анонимен

преди 5 години

Защо досега не в повдигнато обвинение към Ваклин, за подбуждане към престъпление?

43

от дека мъните бря

преди 5 години

ако подкупът е в номинал 1 милион, то предполагаемата сойност на стрителният обетк е м/у 100 и 150 мильона!намерете кой иска да стори обект в Младост за > 100 мильона, него хванете за компания на кметиците.ако няма такава глупост за 100те мильона значи цялата дандания е измислена, кой освен мафиотска фирма може да тресне подкуп от такава сума? да реализираш такава печалба се иска търговия с оръжие,наркотици и приституция, или да продадеш 100 до1000 апартамента с по 10000 до1000 лв на ръка

42

Анонимен

преди 5 години

".. разследващите са открили над 1000 неразпределени преписки на бюрото на Иванчева. Повечето от тях са за административни процедури, свързани с изграждане на строителни обекти в "Младост"..."...................................................................................................Значи 1000 строежа щели да се появят в Младост! Мдааам. И вече спокойно ще ги започнат.

41

Александър Денчев

преди 5 години

На тая жена голям цирк и спретнаха, нещо като атендата на Доган :D

40

Сашо

преди 5 години

Що защитници на един продажен кмет имало тук :) да не сте си правили прическите при нея. Ако един *** се защитава, това не прави ли защитниците *** също?

39

Анонимен

преди 5 години

В Обвинителният акт няма нито едно доказателство за наѝ-главното за което е обвинена Иванчева, а някакъв наратив, за забавени бележки, подробнисти за трасето по което са я следили, кофите със светещото мастило които са изсипали, за лични срещи на големия инвеститор със свой аркадаш, кой къде е седял в колата на Иванчева и колко пъти се е местил....изобщо - казионните институции се изсмиват най-арогантно в лицето на избирателите на Иванчева !

38

Ехеее

преди 5 години

Добре че един милиард не го писаха, щеше да звучи още по-реалистично. Дали не е поискала и няколко биткойна, ей така от алчност?

37

Анонимен

преди 5 години

е какво толкова - хванаха един малък зелен рекетьор.

36

Анонимен

преди 5 години

Тази кметица е в затвора. Да може да се оправдае кредита на хирмата. Тя няма как да го върне. Изхарчен за умрела бюрокрация.

35

Много въпроси висят

преди 5 години

Защо не са задържани още на Славянска 11 - тиха уличка в центъра, заедно с Дюлгеров, а на централно кръстовище и държани с белезници 2 часа...

34

ergen4ev

преди 5 години

написаното звучи много реалистично и това като че ли е реалността не само в младост а в 90% от общини,села,и паланкивсеки управляващ граби и изнудва мощно осъзнавайки че утре няма да седи повече в този стол

33

Логика

преди 5 години

щом е крала - да лежи в затвора !!!Да загърбим съд и прокуратура и да повярваме в твърденията на приближените и, че е невинна ?Няма как да стане.//////////// другарю Берия ти искаше невинния да доказва невинността ! А В ПРАВОТО Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!