20

Анонимен

преди 5 години

До 22Като се има в предвит в какви години става когато дори жените не са имали право на глас нищо чудно... отделно не се знай кой какво му е хрумвало в историята стига сте избивали комплекси.

19

Иван

преди 5 години

А тогава защо не случайно са създадени два различни пола?Нали е се тая?

18

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали полът е без значение, но първите на които им е щукнало да летят са мъже.

17

Анонимен

преди 5 години

Защо разваляте хубави статии с калпави заглавия или хубави заглавия с калпави статии ? Най-малкото подхожда "висш пилотаж" за граждански пътнически самолети.

16

Да бе

преди 5 години

След като има два отделни доста различни пола един от друг, значи пола има и винаги е имал голямо значение.Западната цивилизация отрича каквито и да било разлики между тях, което е меко казано грешно.

15

Rilaklo

преди 5 години

Toku vij da imame skoro i matriarch v rbg...

14

Анонимен

преди 5 години

То на съвременните самолети почти всичко е автоматизирано. Все едно играеш компютърна игра. Автопилота вече е толкова напреднал че на практика може да управлява целия полет включително излитането и кацането. Пилотите са там само заради сигурността ако се наложи да реагират в извънредна ситуация.Военните от години ползват автономни дронове и малки самолети. Тези машини могат да се управляват и от земята със смартфон.След 10г. изобщо няма да има нужда от пилоти. Същото чака и шофьорите

13

Анонимен

преди 5 години

Висш тъпотаж по журналистически. Каквито са ни журналистите, такива са ни и лекарите. Дай боже пилотите да са по-добри, че бая честичко летя със самолет.

12

до мъж

преди 5 години

Ако си беше направил труда да прочетеш статията, щеше да видиш, че това, което тя всъщност казва е "В работата полът няма значение". Но понеже *** трябва да говори без да знае, без да чете и без да мисли, ти си направил точно това.И понеже я караш да ражда деца (нищо, че тя има три), ти самият колко българчета си направил до момента? Повече от нея ли?

11

Анонимен

преди 5 години

Вчера правих висш пилотаж с на баба ми фърчилото.

10

Така

преди 5 години

Значи да ви кажа , зашото нивото на драскачите журналисти е много ниско. Висш полотаж е президента ни, който кара изттебители , за пътнически самолет не се изискват толкова знания .... Браво на жената, но другия път преверявайте думите, които използвате :).

9

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Браво Косева!И за 3 деца и за професията!Между теб и Козарев а разлика огромна.Дано си Добър пример че да са повече като теб а не като манекенки,платенки, политички в кавички

8

Анонимен

преди 5 години

До мъжКакто пише има 3 деца. Ако бяха 5, щеше да пишеш поне 6-7...ТъпняБраво на жената, Пожелавам й, броя на изританията й да е равен на броя на кацанията

7

Дедо Доне

преди 5 години

Правете каквото знаете, карайте коли и камиони, самолети, бачкайте здраво за да храните онези дето се размножават повече от вас. Добра ви сполука, моето време е минало.

6

Анонимен

преди 5 години

Висш пилотажВисш пилотаж е като на ген. Радев с военен самолет .

5

До 1 мъж

преди 5 години

Това са типични разсъждения на скрит хомосексуалист.

4

Анонимен

преди 5 години

Така е, еманципацията ще сложи края на цивилизираното общество, проста аритметика.

3

Анонимен

преди 5 години

Евала!

2

Анонимен

преди 5 години

Браво на мацката. Возила ме е до Варна като втори пилот преди време.

1

мъж

преди 5 години

Точно така,пола няма значение.Ето заради такова мислене,християнската цивилизация изчезва.А бре моме,защо първо не родиш 4-5 българчета,пък след това да обсъждаме какво да прави жената.Де гиди пуста неокастрена тояга!