115

Янка

преди 5 години

Трвеститите и проститутките са най-малкия проблем на тази държава!

114

Анонимен

преди 5 години

Този глагол "тероря" за последно си го спомням от една песен на Спенс отпреди 15 и повече години където се припяваше "дилъра терорим".

113

Bat Petko

преди 5 години

До ПресиПоздрави, че не пишеш като "анонимен". Но за свирките, прави си ги сам. Поздрави и на работодателката ти ***

112

Bat Petko

преди 5 години

Тези, които сега подават оплаквания, да вземат да се замислят откога става така. НО СЕГА БСП ОРГАНИЗИРА подписка. Е, приятели, защо сега се сетихте, бе. Иначе казано БСП ДГД

111

Bat Petko

преди 5 години

Простете за питането, сигурно аз съм неграмотен, но какво значи "терорят". Най-верояно става дума за неграмотни журналисти или ПИСАЧИ в сайта. МОЛЯ, разкарайте неграмотниците от тук.

110

Анонимен

преди 5 години

До ПреславаАй стига простотии, слагаш си капута и няма ядове. Предпазни мерки трябват винаги.

109

Анонимен

преди 5 години

До 118Повтаряй след мен: 'Никой не е длъжен да се съобразява с детето ми.'

108

Анонимен

преди 5 години

До 118Кой знае какво ви е разглезено и невъзпитано детето с тоя манталитет. Не било длъжно, милото. Че на него някой длъжен ли му е е въпроса? Сложете му една бурка да не вижда нищо, да не се травмира.

107

Анонимен

преди 5 години

Детето ми не е длъжно да гледа скандалите и агресията на травеститите-*** на Ботев всяка вечер.Както не е длъжно да гледа сцени с насилие. За това съществува полицията, на която плащат заплати от нашите джобове. Ако тези сцени, на които са длъжни да се наслаждават живущите на Ботев ви устройват, останалите не. Така, както насилията на ромите и ромските сватби трябва да се ограничават, така си има и норми на поведение, които в едно цивилизовано общество трябва да се спазват.

106

Кореняк софиянец

преди 5 години

Едната страна на бул Христо Ботев е към 6 то РПУ другата страна е 4 то РПУ само ще си прехвърлят топката

105

Анонимен

преди 5 години

До 109А детето ми ако види куче на улицата ще почне ли автоматично да тича на 4 крака, или?

104

Анонимен

преди 5 години

До 110За всички освен за вас детето ви е някакво си там дете. Никой не е длъжен да се съобразява с него и да мисли за него освен вие. Възпитайте си го, обяснете му, че ако прави грешни избори в живота ще е на мястото на жените и спрете да ревете тука, че ставате скучен.

103

Иво

преди 5 години

Нямам нищо вас, травеститите, но не пречете на останалите хора.Вкъщи си правете каквото щете, не ме интересува с кой и за какво спите. Но като сте на обществено място ще спазвате етични норми,като всеки останал човек.Нали за това ревете-ревенство, тогава ще си налягате парцалките

102

Анонимен

преди 5 години

До 110Виждането на труженичка на улицата е директен път към работата в публичен дом. Уникална мисъл. А ежедневната гледка на клошари ще ги вкара ли в кофата, или?

101

Анонимен

преди 5 години

До ИвоИво недей с големите приказки, че никой няма как да знае какво е хобито на баща му след 12. Или пък твоето... ;)

100

Анонимен

преди 5 години

За някои децата са `някакви си`/?/, за други са ценност. Ама как да го обясниш на някого, който се интересува само от собствените си удоволствия и егоистичен живот?Като си родиш деца ги отгледай в публичен дом. А после може и те да заработят в него.

99

Grom

преди 5 години

А по-скоро това е PR, за да ги поразкарат във връзка със строежа на хотела през КНСБ.

98

Анонимен

преди 5 години

Големите моралисти се преструват, че не са виждали работеща жена като деца. Смешни сте.

97

Анонимен

преди 5 години

До до 97Аллл, нее, дитету ще види какичка навън след 12 и рязко ще се изврати. Господине, вие под похлупак ли сте гледан, прoститутка не сте ли виждал? Нещо разболяхте ли се като видяхте?

96

Lina

преди 5 години

Скъпа редакция, специално за вас е организиран курс по български език, на който се опитвате да творите. (Думичка "терорят" няма, не означава нищо) .Опитайте да се дообразовате. В момента сте на ниво - 4 клас.