85

опетков

преди 5 години

До От 75 Няма в Европа такъв филм като безплатен паркинг в центъра на големите градове.

84

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65Буров отдавна го казал. Ако знаеш кой е. "Българинът не обича да си плаща". Това е в началото на миналия век. Ей толкова няма еволюция.

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 80Таксата е за да можеш да вървиш през парка безплатно, без да ти пречат безплато паркирани коли.

82

Анонимен

преди 5 години

Бай *** вчере слязал от магарето, обаче си купил за 2к някака димяща трошка и вече решил че е баровец, и той на ГТ не може да се вози - било унижение.Така и не разбрахте, че една страна е богата не когато и бедняците карат коли, а когато и богатите се возят на ГТ.Това е критерият. България е ко чи на. Не само по този критерий, а и по всички други.Толкова много простаци няма никде по света.Концентрирани на едно място.

81

Анонимен

преди 5 години

Не може в Столицата да няма и селяни, но специално за София мисля, че критичната точка отдавна е преината.

80

Константин

преди 5 години

Днес си пътувах с градски транспорт доста, стигнах невредим, утре ще взема колата да видя как е. И ще напиша. И искате или не, приеха го.

79

Анонимен

преди 5 години

До !!!Някой май не е ходил скоро до Лондон, за да види какво се казва истински тлъсто задръстване в центъра. 'Няма проблеми с трафик'... виждал си ги тия градове само на магнит за хладилник. :(

78

!!!

преди 5 години

Как Лондон ,Париж и Рим, все суперградове са пълни с мотори а селска София е пълна с трошки . От Март до Ноември времето си е супер за мотор.Няма проблеми с трафик и паркиране. Даже и забрана за стари коли в центъра и заплащане за достъп до центъра на час,трябва да се въведе. Всяка кифла ходи с кола до кафето, да си снима чинията...пълна простотия.

77

От 75

преди 5 години

Градовете в Европа с малка гъстота на населението като на София, не правят велоалеи и не дават предимства на градския си транпорт пред колите, когато това създава задръствания. Там не налагат забрани за паркиране и платено паркиране, а строят паркинги и усвояват паркоместа по улиците.

76

Анонимен

преди 5 години

А такса за ходене в парка ще има ли? Правителството изпуска огромната възможност да цоцка от посетителите направо не знам как не са се сетили досега.

75

Анонимен

преди 5 години

Какво ще правим сега, а? Къде ще паркираме??? Какво да правим с колите си и с животите си? Как ще изглеждам в очите на околните без количката си? Страх ме е от това, което следва!!!

74

Факт

преди 5 години

Фандъкова и бандата й в общината, направиха от един нормален град, град със задръствания и с проблеми с паркирането. Знае се, че всяка нова платена зона за паркиране увеличава проблема с паркирането, но така ГЕРБ ни дои още два пъти.

73

Анонимен

преди 5 години

До До 67 константинТова кво общо има с градоустройството и пътното състояние на София?

72

Анонимен

преди 5 години

До До 67 константинЕми карай си по тротоара, където можеш да блъснеш пешеходец или по улицата, където можеш да бъдеш блъснат от кола, няма проблеми.

71

До 67 константин

преди 5 години

Няма град в Европа с параметрите на София - брой жители, гъстота на населението и брой коли на човек от населението, който да залага на велосипеден транспорт или да имат проблем със задръстване, паркиране или замърсяване.

70

Анонимен

преди 5 години

Общината какво ще прави с крадените... така де, усвоените от заплащането пари? Ще има ли нагледен отчет после за какво са били изхарчени?

69

Анонимен

преди 5 години

До КонстантинСтимулира се единствено краденето и изгонването на хората от столицата, никакъв градски, никакви велосипеди.

68

Анонимен

преди 5 години

До 68Вие последен модел Тесла ли карате?

67

+++

преди 5 години

Проблемът не е толкова в това, че ще се плаща за паркинг, е в това, че няма къде да паркираш. Отделно цената и времето за паркиране е проблем, ако не е съобразена с доходите и нуждите на хората, а е съобразена с мутрите.

66

Анонимен

преди 5 години

До ЧиновникБлагодаря, аз съм от София, нямам село, където да отида. И да свикнал съм да паркирам там на аванта, защото откакто съм се родил, ВИНАГИ там паркирането е било безплатно. Нещо, което човек от София (на какъвто вие се преструвате), би трябвало да знае.