11

врата в полето

преди 5 години

Добре де - за ГО някакси разбирам: задължителна е ,ниска цена, блабрабла..... Обаче тез юнаци от Пирогов и от пловдивските болници-те какъв го дирят точно в """Олимпик"""......???!!!!!!!

10

Мен

преди 5 години

Дрън дрън та пляс. Подлъгвали, КФН нали е затова, нали има гаранционен фонд. За пореден път Българската държава показа, че изобщо не я интересува интересите на нейните граждани. Важното е там да се прибират парите, да се пускат проектчета и всичко да си върви по вода за нашите хора. Всички останали по пързалката...

9

Анонимен

преди 5 години

Герберските ***, колкото и да им е неприятно, ще трябва да разберат, че герб ще връща всичко откраднато до стотинка!

8

Анонимен

преди 5 години

Абр и комунистите крадяха ама сравнено с ГЕРБ да си направо аматьори

7

Анонимен

преди 5 години

Чисто юридически всеки,който е закупил полица от ЗК,допусната да работи официално на територията на РБ,се явява добросъвестен купувач и изпълнител на вменено му силата на Закон задължение,за извършване на определена дейност!От там нататък,Държавата и подчинените и институции да оправят проблема,дъ намират виновника и да го наказват!А в тази ситуация се оказва,че хем сме бити,хем сме прекарани и няма на кого да се оплачеш!

6

Анонимен

преди 5 години

Няма как данъкоплатците да плащат за нещо, което се изплаща от фондове, набрани от самите застрахователни компании. Ако тези фондове са изпразнени както подозирам, то цялата герберска пасмина да връща парите! Много подозрително стананповишаването на ГО с 50% точнонпо времето на делицензирането на Олимпик. Всичко е обвързано. Бат Бойко е гепил парата от фондовете!

5

Анонимен

преди 5 години

*** народ лесно се управлява.

4

UfO

преди 5 години

А държавата продължава да ни лъже най - безцеремонно за всичко останало...

3

Анонимен

преди 5 години

За пореден път КФН проспива брутални кражби. То така беше и с КТБ. До кога разни неграмотници няма да носят и финансова отговорност?! Тези от КФН трябва да залагат цялото си имущество!

2

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ забогатяха с още 20 милиарда и вече никой не може да ги бутане от властта. И купили са цялата държава.Така че ще управляват още дълго. Цветан Потуран ще продължи да нсгъвс агнета, а Банкянския Шишко да расте на корем и дебелее на сметка.

1

zeus

преди 5 години

Стига глупости, клона на Олимпик е регистриран по нашето законодателство и дейността му трябва да се следи от КФН. Ясно е, че Баце ще докара от девет кладенеца вода, но няма да уволни унуката на генерала от ДС Ралица Агайн.