125

Анонимен

преди 5 години

Този иди_т,Тръмп настрои целия свят срещу себе си.Ще замълчи ли светът или ще се обедини срещу превърналата се в империя на злото САЩ?Свобода!Равенство!Братство!

124

Анонимен

преди 5 години

Спестените от там пари ще идат за по-модерна, по-малка и по-боеспособна армия. Примерно професионална армия от 175.000 души , ръкети с голям обсег и силна въздушна отбрана. Това е...--- e toya nomer zapada go skroi za bg i sega bg armiya ne e v sistotanie da spre 300 razbuntuvali se bejantsi no za turtsiya edvam li ste mine toya nomer s 175 000 dusi srestu kogo ste voyuvame srestu rusiya,iran,usa,angliya..... ne v tr ne sme tolkova glupavi vie ne sme po pesteneto

123

Клементина

преди 5 години

До Привет от АнкараМа недей така сурово с анализите и изводите ***, душа, не се напъвай толкова високомерно, ще стане някой сакатлък...Иначе...споделям част от написаното.

122

БГ

преди 5 години

До Анонимен 130 Точно обратното.Трамп ще направи Америка(САЩ)белика отново.Запомни-MAGA.

121

Мда

преди 5 години

Ердоги има сериозни козове и ако ги изиграе добре,може да бъде максимално независим.Проблемът му е,че понякога реагира емоционално,а не рационално,но Турция не е достатъчно голяма сила за да се компенсират грешките.Виж на САЩ засега е лесно-честите погрешни решения се поправят с бомби,а ако не може с бомби-тогава с МНОГО бомби.Иначе едно излизане на Турция от НАТО би причинило пълен колапс на Южния му фланг.Обаче пък би лишило Турция от най-силния коз срещу Русия.Завързана работа.

120

Анонимен

преди 5 години

*** Америка управляван от евреи този *** евреин Тръмп ще унищожи америка

119

БГ

преди 5 години

До СССР и НРБ ! Късно е чадо.Мандалото лопна!русия начело с късия подполковник никой не я бръсне за слива,така че пий си хапчетата редовно и спри да фантазираш.Панимаеш?

118

СССР и НРБ !

преди 5 години

О я да си взимат ядрените глави и да си заврат у задният двор .Нямат работа в Турция и България американски бази .На Нато да обаче не и американски в ЕС .ЕС трябва да си има собствена армия и пратьорство от Русия и Турция,Китай,Беларус,Северна Корея ,Бразилия,Аржентина,Япония и тн .Америка е изолирана буквално от света с нейното арогантно и военно окупаторско съревнование в световен мащаб .Правете любов а не война !Русия ще ни пази нас от краварите .

117

Adam

преди 5 години

*** вече загубиха моралната война, както навремето проекта им ессср:)

116

Yan

преди 5 години

"и в нея се съхраняват 50 ядрени глави на силите за сдържане на НАТО"; "достъпа до базата Инджирлик" Две неща който се знаят отдавна и будят размисъл и дали това не е залогът на Анкара!

115

наблюдател

преди 5 години

Ердоган ще си вкара такъв автогол . . .Ще стане лесна плячка на Москва. Ще сбъдне всичките мечти на Путин.Такава каквато бяхме ние 100 години и от което едва започваме да се отърсваме.

114

До Едо

преди 5 години

Едо това фантастичен филм ли е или гледаш много такива. За вас света се ще свършва. Нормално че някой ден ще свърши ама нема да е скоро. 87025

113

Анонимен

преди 5 години

До SHEFAНа ретро парад ли ще ходиш?

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 131И що да правим?? руски стоки ли да купуваме? :)

111

Анонимен

преди 5 години

Света трябва да се обедини срещу САЩ-световния агресор,който не спира да се меси във външните политики на всички страни.Доналд е съвременният Хитлер.Спрете американската агресия!Бойкот на всички американски стоки.

110

Bad Company

преди 5 години

В името да е на власт Ердоган се изпокара с всички. Само, че и децата знаят, че без търговията с ЕС и САЩ Турция е загинала.

109

Едо

преди 5 години

,,Божиите мисли не са като човешките мисли и Божиите намерения не са като човешките намерения." И: ,,Всеки човек утвърждава своята си правда, НО ГОСПОД ИЗПИТВА СЪРЦАТА". И: ,,Всички вие до един се заблуждавате, защото не знаете БОЖИЕТО СЛОВО, НИТО ЗНАЕТЕ БОЖИЯТА ВОЛЯ". БИБЛЕЙСКАТА ЕСХАТОЛОГИЯ РАЗКРИВА ОТНАЧАЛО ДОКРАЙ БОЖИЯТ ПЛАН ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ДО МОМЕНТА СЕ СБЪДНАХА ОКОЛО 98 0/0 ОТ ПРОРОЧЕСТВАТА НА СТАРИЯ И НОВИЯ ЗАВЕТ. СЛЕДОВАТЕЛНО, НИЕ ЖИВЕЕМ В КРАЯ НА ОПРЕДЕЛЕНОТО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ВРЕМЕ!

108

Хасан

преди 5 години

До привет от германия турция вече самаси произвежда оръжието 65 %когато слушаха американците произвеждаха едва 25% защо американците не продават ракетите пейтрият за турция нали са саюзници но небето на турция не тябва дасе пази и турция каторешида купи ц 400 амери канците пощуряха не било по стандартите на нато но гърция има ц 300 теса по стандартите на нато нали и теса руски ракети като почнаха да пададад ракетите от сирия в турция нато неси помръдна пръста аколко хора умряха от тези ракети

107

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 127Въпроса е в неоосманизма който проповядва Ердоган. това е опасна игра и трябва да бъде спрян.

106

Анонимен

преди 5 години

До Bad Company; Ердоган може да си купи друг самолет. Ти си гледай твоята *** ,че с два МиГ 29 и два Су24 , един хеликоптер сте за никъде. Злобата ще ви задави и задуши. В собственната си злоба ще се задавите. Въпросът между Турция и САЩ не е единственно някакъв си отц, въпросът е много по дълбок и голям, "Южен поток", С400, Двете атомни централи -едната ще се строи с Русия а третата с Китай, ембаргото срещу Иран и Русия, турските войски в Сирия и Северен Ирак, затворената граница с Армения