59

уроци на историята

преди 5 години

Гърците са на-обичащия Русия народ. Виждаме до какъв хал я докараха.И Ердо, и той не гледа какво става, че взе и той да се набучи ...Ние да внимаваме, щото ни завиждат и всячески се опитват и нас да завлекат в калта при себе си.

58

Схемата

преди 5 години

До Мдаа 60Единствената разлика е, че тяхното си стои така от доста време, а нашето расте... пък и с твоите разглеждания като на специалист нищо не може да се отчете. По покупателна стойност нашия БВП е 150 милиарда, техния близо 300 (а по номинал е 200... мнооого отдавна не е 270). Но тук отново разликата е в наша полза, защото нашия коефициент е близо 3, а техния около 1.5Тръгнал *** да се бие в гърдите, че е нихилист и не разбира.Важно Вуте да е достатъчно задръстен, че да не се усети.

57

зян

преди 5 години

Сега разбираме на какъв огън се пекат. Какви усилия да отклонят всеки българин тръгнал към черноморието да се отклони към грацките камънаци.Като се има предвид какво става при комшиите борбата ще става все по-безмилостно жестока.

56

Мдаа

преди 5 години

Гърция БВП къв 270 милиарда евро. Гърция население - 9 милиона.България Сто милиарда лева - 50 милиарда евро, България население 7 милиона и половина.Тръгнал *** да коментира гърците.Важно на Вуте да му е зле.

55

до 51

преди 5 години

Знаеме какво е в Гърция, стига си фантазирал.

54

на скакалци

преди 5 години

"Гърция означава...страхотна инфраструктура направена по западен тертип"Ти да не си пил литър зехтин на гладно сабале?Къде я видя тая инфраструктура? В отводнителните канали от открит тип характерни за Уганда и минаващи през шосетата или в това как всеки нормален дъжд им прави колите подводници извозвайки ги до морето за дарения на Посейдон Природните дадености на днешна Северна Гърция (бивша южна България) няма да издържат дълго под "мъдрото" управление на етиопските пришълци с манталитет на

53

Балканите

преди 5 години

Тя Гърция ще се оправи, тази държава има народ.Реално и заплатите, и пенсиите са в пъти по-високи от българските.Да не говорим за премии, надбавки, 13-14 заплата, а уж е в криза.Ако щете и законодателството е по-читаво.БГ с добър рейтинг, а само десет % от населението живее охолно.Досега грък да обслужва бг пенсионер, не видях.Какъв е смисълът?БГ е нужна на определени хора, без народ, само като територия, служеща за военни цели на определени кръгове.Затова вода, ток, газ са в чужди фирми

52

Сократис Демостенос

преди 5 години

Като всяко фалшиво и изкуствено нещо така и неестествената извънтериториална *** усвоителка на субсидии и подменителка на историята наречена гръцка "държава" няма бъдеще и е обречена на неуспех, крах и бавна агонизираща смърттт.

51

Ник

преди 5 години

Гърция ще се измъкне от кризата, не я мислете! А нашата Бг криза, за която никой нищо не казва??? Положението е мнооого зле.

50

Мдаа

преди 5 години

Молдова е отправила запитване до ООН за заразени с варицела ваксинирани граждани.БГ журналистка на брифинг в ООН директно попита американците, защо й е отказан достъп до америн. биолаборатории в Украйна, американците прекратиха брифинга, с претекст, че достъпът е свободен...Видаме Турция, Косово, Грузия, Украйна.БГ също е въвлечена в плановете на САЩ - Македония - договорите.Гърция е стопирана икономически, Ципрас не успя.Православните Балкани трябваше да се обединят, икономически и военно.

49

Мда

преди 5 години

Един милиард 1996 г. трябваше на БГ, за да се справи с кризата, не ни отпуснаха заем. Вълчев агент на ДС, раздаваше лицензи на банки, на куцо, кьораво и сакато, осъден ли е?За разлика от Гърция, по същото време наливаха милиарди.В момента САЩ отпуснаха 250 милиона $ за военизиране на Украйна, снайпери за един милион$ е продала Канада, Британия също.Ч. море е на първа линия срещу Русия, уранови или др бомби ще падат и върху БГ.13 биологични амер. лаб. има в У-на, достъп на журналисти - отказан

48

Анонимен

преди 5 години

ЗА ТЯХ МИЛИАРДИТЕ, ЗА НАС ОДАТА НА РАДОСТТА

47

няма време...

преди 5 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?

46

Циник

преди 5 години

Нямам претенции да разбирам от икономика, но още немея пред факта, че евросъюза без да се допита до данъкоплатците си - реши да "налее" в Гърция 400 000 000 000 ? - без реална надежда някога да ги получи обратно.Единайсет нули - сигурен съм, че сиртаки и суфлаки - няма даже лихвите по заемите да обслужат.За сетен път - малкия човек спаси богатствата на милиардери и милионери.Има нещо много сбъркано в сегашната система по света.

45

Анонимен

преди 5 години

Добро утро!

44

Нико

преди 5 години

До факт , не е зле да четете поваче когато правите анализи почнете примерно от края на вс война икономика стандарт гърция и българия са с две различни икономики та четете и се учете.

43

Факт!

преди 5 години

А бе вие сте странни хора с къф акъл сравнявате Гърция с България.Все едно расов кон с магаре.Гърция означава страхотна вода плажове обслужване добра инфраструктура направена по западен тертип.Къде ние тука още от соц време не се подържат нещата камо ли нещо ново.Беззаконие далаверки кражби гледане на другарчето в чинията пре.и другарче и така нататък.

42

Анонимен

преди 5 години

До всички които се възхищават на гърците - ако това е норма на живот и еталон за нас, здраве му кажи. Жалко за българския ген ако това е модела.

41

Анонимен

преди 5 години

Абе да отворят застрахователни дружества из Европа, като Кипърската фирма Олимпик и са готови. Ще стане лесно, бързо ще се оправят. А Меркел ще им се скара, да не правят повече така.

40

Уууу!

преди 5 години

Добре са си гърците.Поне 6 пъти са по-богати от нас българите,защото там не е имало социализъм.Дребния бизнес върви защото има правила и държавата се грижи да се спазват.Няма мутренски монополи а туризма им е на ниво заради многото плажна ивица.Всеки грък има поне два имота,един където е роден и един на море.Освен това има поне по 10 декара маслини и други земи и всичко се обработва а не пустее.Мит е,че са мързеливи гърците,мързеливи са им политиците.Лошото е,че и нашите се учат от тях...