71

Има геноцид

преди 5 години

Нагли престъпници на власт от 9.11.1989 ликвидират показно Народа БЪлгарски.След серия нагло престъпни мероприятия провеждани през нарочно създадени доказано престъпни вече групировки маскирани като партии сринаха раждаемоста на БЪлгаритв БЪлгария .Унищожиха десетки хиляди проспериращи заводи и фабрики.Последните 10 години ползват власта за контролирано ограбване на 10 000 000 000 живи лева годишно.

70

Анонимен

преди 5 години

Питайте бай германец дали му е скъп бинзина

69

Дзъ

преди 5 години

А не можем ли да намалим разхода за гориво ако някои институции вземат че си свършат работата и прогледнат и забелечат картелите на горива???? ей така най-ще ограничим разхода

68

MaйMyнaтa

преди 5 години

Четох до половината, и реших да си эема един счетоводител, на предна десна седалка...счетоводителка де

67

Ивчо

преди 5 години

един път цените били високи щото пазара в Бг бил свит. Сега лятото като се увеличи консумацията пазара вече не е свит, но пък търсенето било голямо и за това се вдигали цените и мучов.ците все пкащат ли плащат и пляскат роболепно на ББ

66

Анонимен

преди 5 години

Също така е добре да се отучим от стария навик да се спускаме на свободна. Няма да ви се вдигне разхода особено при спускане . Един познат си купи автоматик и отиде до пловдив през Балкана и като се върна се оплака че спирачките не работят добре - няма да ви обясвявам защо се наложи да сменя накладки и дискове....

65

202

преди 5 години

И последна точка- ходете пеш хаахаах

64

Бобчо

преди 5 години

До 56Работи на газов инжекцион. Газовите инжектори вземат инфо от бензиновите и ако там се спре подаването на гориво, спира и на газовите. Иначе съвета за спазвайте правилника в БГ то звучи някак си гротескно(не че не трябва да се спазва) - тръгни от София за Варна примерно и след магистралата на всеки 2-3 км има ограничение 40, 50, 60км/ч. Колко пъти трябва да намалиш и да ускориш за 350км път? И къде е икономията от тая инфраструктура? Отделно ако си луд да намаляваш навсякъде ще те отнесат.

63

Анонимен

преди 5 години

нема такава дръжава

62

Анонимен

преди 5 години

Не са казали в статията, че при не добре балансирани гуми също се вдига разхода, защото затрудняват ускорението на автомобила.

61

Анонимен

преди 5 години

В Европа с 1200 евро си социално слаб, караш колело и живееш в комунално жилище докато не си намериш работа, а *** с 350 евро кара кола, пуши цигари, ходи по кръчми и търка билети.

60

Анонимен

преди 5 години

Не е скьп бензина тавариши булгари малки са ви заплатите 500/700 лева заплатка смешна работа

59

Вангу

преди 5 години

А видяхте ли,че живеете в БългарияА видяхте ли,че в България ви дерат кожите КОЙ където ви набарадо кога икономии До кога стятане на коланаДо кога пициТерминал2Младите избягахаРед е на пенсионерите2 дена живот но спокоенИли да идва метеорита или камиона с джихадисти и да се свършва за Всички

58

Мда

преди 5 години

До АнонименСтава въпрос за двигател 20kW,а не за батерия 20 кW/h!Има разлика.Впрочем,пробег от 80км за града си е супер,повечето хибриди са там някъде.

57

Екото

преди 5 години

Идва времето на алтернативните горива - чиста вода и старо олио! Перфектни!

56

Анонимен

преди 5 години

Дори да имаш най-големия кошник за 1000 лева, не е оправдание да го караш с изпилени и изпечени гуми от времето на световното през 2006, ръждясали дискове, разцентрован кормилен механизъм, хлопаща и тропаща предница и клекнала задница и да бълваш кълбета дим. Това е 50% от автопарка в БГ. Поддръжката на тези неща си струва пари, независимо колко дърта е колата.

55

Една добра идея

преди 5 години

Може би трябваше да споменат в статията и за системата за принудителен празен ход-при движение по нанадолнище на скорост разходът е 0,ако оборотите са над определена стойност(различна за всеки модел,но около 2000об/мин).Не знам дали работи на газ-инжекцион,на обикновена със сигурност не.

54

Анонимен

преди 5 години

Цялата работа е че Бокича е свързан с Олимпик и сега потрива ръце от чистата печалба!

53

Анонимен

преди 5 години

"Видяхте ли, че светофарът вече свети червено? Ако е така, защо продължавате да давате газ? Съвсем скоро ще ви се наложи да спрете и затова е по-добре да стигнете кръстовището по инерция."Защото трафика е голям и се движа с 15 км/ч под много лек наклон. Ако не дам газ, може да се върна при предния светофар ... или да дотаксам за 40 секунди....

52

Анонимен

преди 5 години

До МдаВиж, то и телеграфа и телефона, радиото и компютъра са стари технологии, но колко време им отне, да направят свястни смарт телефони ? Пънеха се 20 години преди първите iPhone-и, който пак не отговаряха.20 kW, добре, но за сам човек в малка двуместна кола. Но забравяш и нещо важно - ако държиш колата си със заряд на 100%, скъсяваш живота на батерията. Препоръчаното е, да се държа на 60%. Ако го спазваш, 20те ти киловата, може да ти дадът по 70-80 км пробег, което си е просто смешно.