184

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 183"10 години НИЩОПРАВЕНЕ, само ПР-акции по медиите."---Как така, "нищоправене", такова КРАДЕНЕ никога не е имало!Такова ударно "усвояване на еврофондове" едва ли има другаде в Европа. :)

183

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 180 Алоо, сега се строи за година повече от Живков за 33 г.Разрушават се стари къщи в градовете и се строят нови красиви тухлени блокчета. Не ги виждаш защото истината болии не искаш да я видиш. Мотото на първото правителство на Борисов беше: Строим Бългория.И продължава да си изпълнява обещанието.

182

Анонимен

преди 5 години

Няма случайни неща.България е най-корумпираната и най-бедна страна и то не задруго,ами защото има най-простия и неграмотен премиер, пълен селянин и бивша мутра и подобен народ, който го е избрал.Та така ...

181

Анонимен

преди 5 години

Да построят герберите втори Аспарухов мост. Да ги видя. То не е само до проект, а и до качествена работна ръка. Само можем да си мечтаем за такива строежи днес.

180

Анонимен

преди 5 години

вдигай бохко още гражданската отговорностда има пари за фнучетата за зетя на Цветаннофи за всички краддци герррбескищом офцете софийски галсуват за тебдерри ги по 2 кожи им сваляй

179

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 182"БСП се храни от мафията, унищожете мафията и БСП ще изчезне."---Значи, ТИ СИ АНОНИМЕН КОМУНИСТ, като пожарникаря, който не си хвърли, а още си пази партийния билет

178

Анонимен

преди 5 години

Всъщност всичко без един участък от магистрала Тракия е строено тогава.

177

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИскаш да кажеш че Гроб храни БСП?

176

Анонимен

преди 5 години

"Кабинетът обсъжда въпроса ден, след като виадукт се срути в Генуа и уби десетки хора."---Видяла жабата, че поковават вола дигнала и тя крак.Ами, ако не беше се срутил виадукта, КОГА щеше кабинетът да "обсъжда въпроса"?СМЕХОТВОРНО! :) Боко пак се изтъпанчва пред публиката. :)

175

Анонимен

преди 5 години

10 години НИЩОПРАВЕНЕ, само ПР-акции по медиите.Не случайно България е най-бедната и най-корупираната държава, както и на дъното на всички класации.

174

Анонимен

преди 5 години

БСП се храни от мафията, унищожете мафията и БСП ще изчезне завинаги и на българина ще му съмне и ще живее нормално.

173

Анонимен

преди 5 години

От празноглавец,празни приказки!А блеещите по него са най-долната изм.ет или мижир.урки,лижещи с надежда да им подхвърли огризки!Тоест абсолютни ни.щожества,просто едните го правят от мало.умство,другите от изгода!

172

Анонимен

преди 5 години

Боко да погледне само кварталите на София строени по соц-а. Младост, Люлин, всеки от микрорайоните им е като цял квартал. А и останалите. Да се запретнат герберите да ги пребоядисват, да ги видим.Мавзолеят - една плюнка 10 на 10м - го събаряха новите демократи цяло лято. Паметникът пред НДК `1300 години България` също им се опъна и го събаряха цял месец.

171

Циник до Ценкооо...

преди 5 години

Мда...кофти е - както и да го погледнеш...и аз отминавам "на попрището жизнено средата" , *** поне си мисля, че на сина ще осигуря добър старт.Всъщност на синчетата партийни - можем само да завиждаме.

170

Анонимен

преди 5 години

Така е, по строеж на пътища ,саниране на сгради само цветнокожи един надник на ден от 30,40лева без договор без осигуровки.

169

Анонимен

преди 5 години

Някой ви каза използвате и захвърля те, така ще стане и вас. А как на бога му угодно

168

Анонимен

преди 5 години

Боко грамофона едно и също повтаря магистрали тракия , хемус

167

Анонимен

преди 5 години

Помагате ако ви е удобно, угодно и аз не мога да си крива душата.

166

Ценкооо...

преди 5 години

Прав си бе,нашто момче - но въртим една и съща плоча от...от незнам кога.Почти всеки Гандалф е хейтърмен,влюбен в хейта като Ромео в Жулиета - до смърт! Най - обичаме да мразим и най - мразим да обичаме - така е! Стана ми кофти и затова спирам дотук!

165

Анонимен

преди 5 години

Ким всяко посегателство на мафията, със затваряне на устата в съда ли свършва. Коректен гражданин на републиката съм и в православната вяра и грижа за душата. А твоята, закурвяла душа не мъчи ли се?