127

777

преди 5 години

300лв.това е най голямата смешка която съм виждал.Този австрийски *** трябва да бъде пребит,и следващата ваканция ако в България няма да се прави на мъж.

126

до 131

преди 5 години

С изключение на българите, когато нападат гей-ове, поне според повечето коментиращи, нал тъй?

125

seira

преди 5 години

СЕЩАМ СЕ ЗА ЕДИН ПОЗНАТ БЪЛГАРИН, КОЙТО ПО ВРЕМЕТО НА "КОСТОВОТО" УПРАВЛЕНИЕ УСПЕШНО НОКАУТИРА АМЕРИКАНЕЦ В ОФИСА НА НАША ФИРМА. НАГЛЕЦЪТ СЕ ПОДИГРАВАШЕ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЪРЖАВА!!!ИНТЕРЕСНО, КАК В ДНЕШНО ВРЕМЕ НЯМА ПО-СМЕЛИ МЪЖЕ ДА ПОКАЖАТ НА ХУЛИГАНА (БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ЧУЖДЕНЕЦ ИЛИ НЕ), ЧЕ ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ГРАЖДАНИТЕ НЕ СЕ КОНТРОЛИРАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ОРГАНИТЕ НА РЕДА?!ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА УВАЖАВА ДРУГИТЕ И ДА СПАЗВА ЗАКОНА - БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!

124

Анонимен

преди 5 години

Карма заради нападнатите белгийци! Всичко ви се връща, драги българи! Каквото повикало, такова се обадило! На ви сега "Малко им е на тея ***! " Га фалихтe оня гамен, не ривахте!" Само дето за нападението над гейовете има справедливост! Не жалка глоба! Този който се смее последен, се смее най-добре!

123

Край

преди 5 години

Тая година бях на Златните - клоака. От Златни пясъци могат да ги прекръстят на Гадни крясъци.

122

Анонимен

преди 5 години

в хотелите в ценоразписа вече могат да сложат -бой на камериерка 300лв,а лично моят призив към камериерките е да ходят въоръжени и да не остават длъжни на нападателите,това не е държава,защитавайте се сами ,най-сигурно е

121

Tomi Tomov

преди 5 години

A zaradi tezi.Prebil personala i ni6to.E kak da na smjatat za hora.i tam sa sa6tata sgan avstriizi germanzi.Halal da sa im emigrantite.pone te 6te im razkajat igrata.na toz aroganten deutsche raum mist.SCHEISE.

120

Sefa

преди 5 години

Нашите полубожества съдиите директно подкрепят нов вид туризъм.Елате в БГ и можете да пребиете хотелския персонал и да се отървете от стреса безплатно,за ранни записвания промоция.Пребийте камериерка(защото те не са полубожества)и получавате към нея и управителката на хотела.Така се прави бизнес нали?Чужденците само пари да вкарват а хора бол.

119

д-р Дрегер

преди 5 години

Ауууу, разминал се бил с глоба.Кога ще доживеем на редовия български хулиган да му наложат ПОНЕ глоба? Защото обикновено няма такова нещо. Или тоя понеже е австриец, трябва да лежи?

118

Бг.реалност

преди 5 години

Тази камериерка приятел/мъж няма ли си?В тоя хотел охрана няма,така ли ?Ошамарете го тоя розовия пъпеш.Никой нищо няма да ви направи.Те и затова такива *** си правят каквото си искат тук.Точно защото знаят,че тук могат да си правят абсолютно вси-чко !

117

Анонимен

преди 5 години

До МедведДоганСамо я набил ли... ?

116

привет от Германия

преди 5 години

Абе в тези хотели няма ли поне 2 или 3 яки охранители ,които също да нокаутират нападателя за да го укротят докато дойде полицията ?!

115

Анонимен

преди 5 години

До НАЦИОНАЛИСТКаква глоба?Ами обезщетение за гаврата и боя?Също трябва да има.

114

+

преди 5 години

Ако български турист боксира австийска камериерка в Австрия, какво ли ще е наказанието?

113

НАЦИОНАЛИСТ

преди 5 години

Хитлер е бил австриец, трябва да ги уважаваме. Глобата му стига, взел си е поука, хайде да не се шуми по случая, случва се.

112

Стимул за туризма

преди 5 години

Държавата стимулира чуждите туристи да бият българите, като после туристите плащат таксичка която влиза в бюджета на мафията. И така мафията доволна, а народа е бит.

111

МедведДоган

преди 5 години

До АнонименИ как ще го изгаврят като за бугарина немеца или афстриеца е като бог то туй Хитлер то туй Майн фюраа и тн.Свиквайте ще ви бият докато посинеете па и ще искате още.Ахаахаха

110

МедведДоган

преди 5 години

*** вие още ли не сте свикнали с мисълта че сте 10-та ръка хора.Ми свиквайте де!Пфуу!

109

Анонимен

преди 5 години

Аз съм камериерка, и ако на мен ми се случи няма да му се размине боя. Идват всякакви пумяри пият повръщат където им падне. По стаите е мазало те си мислят, че като са в България всичко им е позволено.

108

ОФОФ

преди 5 години

ПИТАМ СЕ ИМА ЛИ БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА ИЛИ СМЕ КОЛОНИЯ НА ЗАПАДНА ЕВРОПА--ДЕМЕК ЕВРОГЕЙЧЕТА СМЕ ВЕЧЕ...СТАНАХМЕ БОКСОВИ КРУШИ ЗА ЕВРОГЕЙЧЕТАТА--ОФОФ-ОХ ОХ..НЕ ДЪРЖАВА, А ***-РАЙ ЗА ПЕДОФИЛИ И НАСИЛНИЦИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА-ПИЯН БИЛ...И КАТО Е ПИЯН ЗАЩО НЕ СКОЧИ ДА СЕ УДАВИ КОПИЛДАКА МУ ШВАБСКИ--НЯМА ЛИ МЪЖЕ ПО ХОТЕЛИТЕ БЕ--УЖ МУТРИ КАТО МИТЬО ГЪЗЕРЕТЕ ГИ ОХРАНЯВАТ....СМЯХ-БЪЛГАРИН И МЪЖ---ТО ЗА ТОВА БЪЛГАРКИТЕ СИ ТЪРСЯТ НЕБЪЛГАРИ--НАШИТЕ ИЗТРЕЩЯХА ОТ БЕЛОТО-НЕКАЧЕСТВЕНО , А И РАКИЯТА ***....ХАХ