179

КарлМай

преди 5 години

Винету- виж там в архива на тато ,когото зорко пазеше сигурно има ноу хау за .....цели проводници!! стига тези полупроводници, вие я направете с ЦЕЛИ !! Ето и подходящи хора имаш Цецо нали след виф бил постъпил в изчислителният център на МВР .../ е като шофьор де/, ама може да е пипнал нещо електронно и дай боже да се е заразил с мозък.Нете ли е срам бе индиа-нец да разбираш от всичко. Вземи се скрий някъде под някой мост / дай боже да е строен от италианци /..

178

Иван

преди 5 години

И единното хранилище ще спре да работи ако RAID-a ти казва да смениш диск, а ти чакаш да гръмнат още няколко че да купуваш и подменияш на по-едно.

177

Анонимен

преди 5 години

До брейКак така 100 милиона. Несериозно е. Те не признават милиони. Милиарди ползват (справка КТБ; облепването на блоковете със стереопор, незнайно защо наричано саниране; Белене ...)

176

sas

преди 5 години

"Защото фирмите, които участват с най-ниските цени, впоследствие слагат и калпавите дискове."То същото важи и за магистралите :)

175

Ко? Не!

преди 5 години

"Защото фирмите, които участват с най-ниските цени, впоследствие слагат и калпавите дискове." ?!?! Този наясно ли е за какво изобщо говори?! Забележима разлика в качествата на HDD напоследък просто няма. Правят се на едни и същи поточни линии под различни брандове.

174

Анонимен

преди 5 години

Олелелел, леллел ..... хахаахаИма 1001 фимри, който за 200-300 000 лева, ще ви направят децентрализирана система, която ще изгори, ама само ако падне атомна бомба ... Обаче те милите, дали 10 млн ... На братчеди и ознати.

173

брей

преди 5 години

Боко ще прави хранилище !!! Демек да храни своите протежета !! Ето къде ще се затрият нови 100-тина милиона . В хранилището предимно ще се назначат щофьори -от квотата и интелектуално близки на ЦЦ, фирма на Султанка ще поеме охраната / да пъди врабците и гони облаците/Кухнята ще се зарежда с суджуци, Делян ще санира помещенията!! Лилето ще седи върху твърд диск!! /стига да не го счупи/-или голям цирк-Бойко и хранилище, то сега действа на същият принцип-дава или големи залъци

172

SysAd

преди 5 години

Оф, най ми е тъпо когато лаици започнат да раздават акъли и решения.

171

До 144

преди 5 години

Мой човек, ти ли не разбра, или просто ни пързяляш тука с този сторидж?Официално заявиха, че са им изгорели дисковете а не сториджа.Тоест какъв им е сториджа изобщо няма никакво значение.Сториджа в крайна сметка управлява информацията, която е съхранена върху HDD в него.Дисковете са носителите на информацията и те са евтини и се сменят бързо.Освен това, си има съответните индикации, ако дисковете са на път да се повредят. Само е трябвало някой да следи тези неща. Явно не е гледано това.

170

Искрен

преди 5 години

СПИ, ДЯКОНЕ! НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ! Спи, дяконе! Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб!Добре си ти От там не виждашСъдбата на достойния си род.Не виждаш майките, които днес Не раждат! Старците край кофите за смет!Бащите със джобове празни,В ръцете с куфари и здравец за късмет Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви, пусти градове.Строим хотели, паркинги гаражиКрай просяка минава BMVНа Пътя към Европа се продаватВ ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуватСтаена скръб в очите им гори.Спи д

169

Браво

преди 5 години

Велик беше г-н Ралин и добре се измъкне да не види тоя *** с 3 мозъчни клетки и половин прочетена книга Бойко Буда Борисов на власт 10години.

168

Тинев

преди 5 години

До :До гатанкаКомунист е събирателен израз на: неграмотни, простовати, мързеливи, хитри, алчни, без всякакви човешки ценност. В България са дошли на власт на 09.09.1944г. и властват до днес.УТОЧНЕНИЕ: Станали са партизани сутринта на 10.09.1944г. и пак сабалян на 11.11.1986 се пръкнаха като демократи.ИСТИНСКИТЕ комунисти / Вапцаров / фашистите ги убиха!Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2018/08/15/borisov-naredi-sled-sriva-na-tyrgovskiia-registyr-edinno-e-hranilishte.385075

167

До 153

преди 5 години

Кой народ?Ти американското посолство ли, което му плати масрафа за да гътне Ореха наричаш народ?Освен това, след изборите, когато уж избрахме Прецедента Плевньо, стана ясно и как ги "избираме".Те сами си се избират - мъкнаха чували с бюлетини насам - натам в нощта, хората от избирателната комисия в залата викаха хорово "Мафия!, Мафия!", а в това време депутати от ГЕРБ се намесваха незаконно в броенето и работата на изборната комисия. Дори ги дадоха по телевизията и какво? Нищо, продълават

166

Анонимен

преди 5 години

Когато един клоун забавлява народа - това е комедия.Когато същия клоун управлява народа - това вече е ТРАГЕДИЯ.Йохан Волфганг ГЬОТЕ

165

Поклон пред Радой

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака.

164

Анонимен

преди 5 години

До гатанкаКомунист е събирателен израз на: неграмотни, простовати, мързеливи, хитри, алчни, без всякакви човешки ценност. В България са дошли на власт на 09.09.1944г. и властват до днес.

163

Констатиращ

преди 5 години

В същия дух беше и "умозаключението ": -Тази година завод за полупроводници, а от догодина за ЦЕЛИ проводници, другари и другарки ---- Ха-ха-ха!Спомняте си, нали?КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ!

162

Пуделчето на Мутрата

преди 5 години

Валери Симеонов с любовница на плажа на братя Диневи. Сега нали разбирате защо няма проверки там?

161

сминдух енд чесън

преди 5 години

Че то и сега си е хранилище за избрани хора ,само търсите кусури .

160

extremist

преди 5 години

До Анонимен 161: НАПЪЛНО ВЯРНО