15

Факт

преди 5 години

САЩ пазят пленените терористи от Сирииската армия и Руснаците зада ги използват пак.

14

Българин!

преди 5 години

""Бийтълсите" чудовищата на ИДИЛ, които не съжаляват за нищо!"Е, тя всяка религия или империя си е имала подобни чудовища, които да се грижат за съществуването и'! В исляма - джихадисти, в християнството - кръстоносци и инквизитори, в СССР - НКДВ/КГБ, в Третият Райх - Гестапо, в Британската империя - МИ6, в САЩ - ЦРУ, в Израел - Мосад и така нататък и така нататък!

13

Объркан Бугарин

преди 5 години

Кво ги разпитвате?!Или ги убивайте или ги интегрирайте. А ооооо ама чакай - това са джихадисти, които говорят перфектен английски бе. Явно има скрито полание в тази статия, защото е насочена към целия западен свят. Някаква гатанка? Някакви лесносдъвкваеми лайjнa ли ни се поднасят пак?

12

Бай Иван

преди 5 години

За сметка на това баба Меркел и меките китки от ЕС им подготвят социални помощи ,жени за забавление по площади и метро и безплатни жилища ,как да не искат да са граждани на ЕС ;) !!!!

11

Киро Х

преди 5 години

До Анонимен 8:"Тези изверги нямат нищо общо с Исляма, силно се съмнявам, че дори са чели и Корана!"--------------------------------------------Напротив, по действията им може да заключим, че спазват стриктно инструкциите на Корана. Истинския, а не ония, стерелизирания с белина и предназначен за заблуда на 'неверници', като превода на български на Недим Генчев например.

10

Русомраз

преди 5 години

Оставете ги на диета със cвинcки ***, да им дойде акъла в кyxите ибpици!

9

Оня с Коня

преди 5 години

Ооо миличките, ама не сте попаднали в ръцете на руски спец-агенти ветерани имащи опит с млади и по-стари ислямисти. След такива срещи ще се променят тотално и завинаги, е може да не доживеят, но ще се променят ... гарантирано!

8

Додо

преди 5 години

"Описван е от съседите си като "много учтиво и резервирано момче"========Хм...това не го ли бяхме чели някъде.....ааааааааа, да, сетих се! Той е много добро момче, но така ден случило, че гадните, бели расисти християни го третирали много лошо, и затова "се" радикализирал! ТЕ са виновни! Пуснете момчето!

7

Анонимен

преди 5 години

Тези изверги нямат нищо общо с Исляма, силно се съмнявам, че дори са чели и Корана!За съжаление, Исляма е превърнат в жестока идеология и инструмент на насилие в ръцетена много богати и влиятелни индивиди, но с болна психика

6

Анонимен

преди 5 години

"Бийтълси" - новите чудовища на еврогейценностите...

5

Анонимен

преди 5 години

Антон Горчев,Катя Паскалева,Николай Хайтов, не мога да си простя, забравих режисьора.Силен филм!

4

Анонимен

преди 5 години

До 1Вярваш ли си? Няма такива фанатици като про3тите русофили, биете по "интелект" и джихадистите! Всъщност и вие сте джихадисти, но в името на ПутлерастиятА!

3

Анонимен

преди 5 години

Ислям, а? Ще ви узреят главите, но след като ги отсекат. "Няма милост за тях" Антон Горчев във филма "Козирог". Кога са били свестни? Никога! И преди векове, и сега са същите.

2

Анонимен

преди 5 години

Унищожават масово идоли и храмове на старите богове. Не бива ... ще видят един дне, какви сили има в тези земи и ще разберат, че не всичкое, както си го мислят те ...

1

Да

преди 5 години

Добре че Русия и Иран се намесиха в Сирия и избиха повечето терористи иначе щяхме да гледаме още още зверства...