50

Анонимен

преди 5 години

Също така, считам, че ИСТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАТОРИ са орешили да си спестят парите, и вместо да направят ОФИЦИАЛНО ЗАПИТВАНЕ може или не може да снимат хоро в някое от рилските езера срещу напр. 50 000 евро- защото те са природен резерват- предварително са проучили максималният размер на глобата за незаконно навлизане на хора в езерата и са сметнали, че е по-добре да платят тази глоба, вместо напр. 50000 евро на държавата/ общината, а накрая НЕВИННИТЕ статисти изкарвате виновни! Мислете, хора!!!!

49

Анонимен

преди 5 години

...Младежите влезли спонтанно в езерото. Това е емоционална реакция... НЕ ГО ВЯРВАМ ТОВА, Г-Н ОРГАНИЗАТОР! ТИНЕЙДЖЪР, ПОДГОНЕН ОТ ХОРМОНИТЕ, ЩЕ ТИ СЕ СТРОИ МИРНО КАТО ВЪВ ВОЙНИШКИ СТРОЙ И ЩЕ СЕ СНИМА ТАКА- ДА, ДА, АМА НЕ, ЛЪЖЕЦО! ПРИЗНАЙТЕ СИ, ЧЕ ОРГАНИЗАТОРИТЕ СТЕ ПОИСКАЛИ ТОЧНО ТОВА ОТ ДЕЦАТА- ДА ВЛЯЗАТ В ЕЗЕРОТО И ДА ГИ СНИМАТЕ ТОЧНО ТАКА! Я СЕ ПРОБВАЙ ЛИЧНО ТИ ДА ЗАСТАВИШ ТИНЕЙДЖЪР, КОЙТО ГО Е НАЛЕГНАЛ ХОРМОНА, ДА СТОИ МИРНО ЗА 1 МИНУТА, А?! А ДЕЦАТА СА НАРЕДЕНИ В ИЗПЪНАТА РЕДИЦА! ЛЪЖЦИ!!!

48

До 56

преди 5 години

Кое няма да стане, сина ми да гледа природата опазена ли?!Ако това стане , ще ходя там където я пазят, а ти си стой в твойта *** и грухти!

47

До 54

преди 5 години

ОК аз ти казвам, че няма да стане, защото ти си г-н НИКОЙ и нямаш властта да налагаш на другите какво и как да правят. Седемте рилски езера не са твоя и твоята хипи-гей дружинка собственост, вие няма да определяте кой и как да се качва там. Като не възприемате, най-лесно е да ви смажем със сила, защото вие сте десетина зелени фанатици, а ние останата част от обществото - точка по въпроса.

46

До 53

преди 5 години

Е ко ся топнали хората мандаринките, не е катастрофа.

45

До 52

преди 5 години

Добре, понеже нямам много време за глупости ще ти кажа накратко. Туризъм е кубинките, раничката и след себе си оставяш само капки пот.Всичките разни там хора, джипове, знамена, ***, да си намерят друга изява.Природата е хубава когато е пазена от човешка намеса. Затова стъпваш кротко пазиш тишина и се възхищаваш на това което ти сам не може да сътвориш.Не съм зелен фанатик, а искам някой ден и детето ми което е на 4 години да може да отиде там горе и да види това което виждаме ние днес.

44

Анонимен

преди 5 години

Като си помисля ми става противно! Няма да мога да пия от водата на Скакавишкия водопад!

43

До 50

преди 5 години

Чакай малко езерата вече не ги приватизи Тома Белев и шайката кооято ти плаща? Каква е връзката между кирта, пластмасовата бутилка и дюнера? По същата логика, аз мога да твърдя, че ти си опасен фанатик и превантивно трябва да пъхнем зад решетките, преди да си направил атентат.

42

Анонимен

преди 5 години

Просто трябва да има някаква полиция, макар и доброволна, макар и само за сезона, която да въдворява ред! Особено през август, когато сектантите от "Бялото братство" се друскат с изцъклени очи и оцапват района.И никакви джипове! На собствен ход, байно! Планинари!Планинари бяхме ние! Мнозина въобще представа си нямат - знаят ли как стръмно се спускат склоновете на Бъбрека? Ако бяха влезли да тропнат "патриотичното" си хорце, щяха да се издавят! Единственото "безоточно" езеро е Синанишкото в Пирин

41

До 48

преди 5 години

С кирта ще нахраниш даже рибките нали :))). Ами мой човек, след кирта идва ред на пластмасовите бутилки и след това някой даже може да приватизира езерото и да сложи дюнери на брега му. Ко ще кажеш, има право нали.

40

Анонимен

преди 5 години

Според зелените фанатици, ако дива коза се хвърли в езерото, това не е проблем, но ако е човек е голям проблем, защото човека е много по-мръсен? Цялата драма е че тези хора отново искат да ни рекетират, искат да си просвоят седемте рилски езера, искат да се качваме там, само с тяхно разрешение и след плащане на определена такса. Така работят те, платени кампании по медиите и после див рекет, иначе са света вода ненапита.

39

До 45

преди 5 години

Много интересно как кирта, може да предизвика екологична катастрофа - били разяснил тази твоя налудничева теория?

38

Анонимен

преди 5 години

Най вероятно са искали да направят реклама на някакво кисело мляко. Така че да не се оправдават. Да идат в морето.

37

До 43

преди 5 години

Самия факт, че повтаря заучени фрази, без каквато и де е логика, говори че един *** фанатик - каквото каже шамана това ще е. Грижел се държавата, морала и природата!? Като пише простотии - понеже някакви деца се изкъпали в езерото и това вече е велика драма? Това може да го роди само болен мозък. Аз и мнозинството от хората няма да живеем по вашите извратени правила - точка по въпроса.

36

Анонимен

преди 5 години

До 36Толкова силно се отичат, че даже има 2 метрови вълни и хората сърф карат. Да наистина се отичат едно в друго но кирта която пада на дъното няма къде да отиде. Елементарник.

35

Мнение

преди 5 години

Мисля си тези хора от къде имат време и пари да правят такива глупости.Никой трудящ се българин не би се навил да участва в такива простотии. Явно някай им плаща. Ама кой?

34

До 41

преди 5 години

Понеже знам, че фанатизъм наричаш всеки нормално грижещ се за държавата, околните природата и морала хора, нека съм фанатик.А ти си склонен да живееш в сметище, само да имаш "свободата" да цапаш където и колкото искаш.

33

До Анонимен 32 -123

преди 5 години

Арх. Мирянов е СИН на собственика на "Артекс" мултимилионера Пламен Мирянов. а Пламен Старши и надутата му женица (някаква "Мис Бизнес" или нещо такова, което се купува с пари) си разрешават да се поглезят къде ли не, но и в апартамент за $5000/ден в Сингапур. Няма лошо, ама те кара да се смееш, когато малкото Брамантче "Мирянов обяви, че не само ще плати глобата, но ще изработи за своя сметка табели". Какъв жест! Малкото търси поле за изява и ... нещо за Гинес!А в "Бъбрека" нали ще се издавят!

32

До 39

преди 5 години

Нормална държава населена от фанатици няма, хепи-гейче. Мисля за вас да направим един резерват, където да се гоните с вълците на воля и да се отдавате на мъжки ласки.

31

До 36

преди 5 години

Зелен неграмотнико, всяко от седемте рилски езера се оттича, вместо да гледаш чуждите ***, вземи да си образоваш, че с тази куха кратуна само се излагаш.