45

Ха-ха-ха

преди 5 години

А как да сме сигурни ,че при цена на сиренето над 9 лв. за кг и на кашкавала-17-18-20 лв. за кг.,тези продукти са само от мляко без палмово масло...и ще ви кажа защо имам съмнение.Контролните органи да засекат какви количества мляко са произведени и изкупени от мандрите и какви количества сирене и кашкавал са произведени и ще лъсне истината.

44

Анонимен

преди 5 години

БАБХ?

43

ББ

преди 5 години

ГЕРБ имат и законодателна инициатива и мнозинство - ако решат с 1 закон от 5 реда за 1 ден може да сложат край на всички тези имитиращи помии и палмова отрова. За 1 ден....но не искат. ББ го играе пак ощипана девойка,а доктори и специалисти от всички области пишат писма ДИРЕКТНО до него да приключи този фарс с тровенето на и без това главоломно намаляващия народ....по-важна му е на баце *** конвенцията и лифта на цеко минев!!! далавера да напраи на домуса и пеевски...др може да почака

42

до did

преди 5 години

Изглежда не си стъпвал/а в българско село наскоро...Безработицата и беднотията е доста голяма и не всеки е животновъд или може да си позволи качествени млечни продукти. То който има пари и култура на хранене няма значение дали е в града или на село. Говорим за 2018 г. , вече няма крава във всеки двор като през 90-те (последно)

41

до 42

преди 5 години

Нямаш си и на представа как на пазара всеки се кълне че всичко е домашно производство, а който не е ял домашно само той може да им вярва!

40

хм

преди 5 години

И абсолютно всички слагат калциев двухлорид за бързо узряване

39

did

преди 5 години

Тия неща ги ядат *** по големите градове. А селяните си ядат истинско сирене...

38

Анонимен

преди 5 години

те хората искат да ядат хубавото но не всички могат, това е извода.Когато един човек е пред дилема как да изкара месеца със 150лв той не мисли много за качеството на храната.Когато хората не мислят за качеството на това което ядат, след време са повече хора по клиничните пътеки.=> от некачествената храна губят всички, включително и държавата.трябва да се върне отново БДС стандарта и той да се спазва. Да не е нужно да четеш всичко а да видиш 3-те букви и да знаеш че е качествено!

37

Анонимен

преди 5 години

Цената на долара скача не защото САЩ произвеждат повече, те вече нищо не проузвеждат а заради чисто валутни спекулации. Наложиха санкии на Турция, там лирата падна, това повиши търсенето на долари. Не само еврото, и японскат йена и датската крона се сринаха.

36

Анонимен

преди 5 години

Да са живи и здрави Суджука и фирмите му.Ако не друго е случил на *** материал.

35

Нов

преди 5 години

Млечните продукти имат някаква полза само за малките деца. Възрастните не трябва да ги ядат. За мезе може, ама са слабо мезе

34

смутен от смутита

преди 5 години

Сами сме си виновни !80 % -вият матРиял ,с оправданието , че няма пари , муа кат` за световно буклуци , а може за същите пари да купи по-малко ,но по-качествени храни и да е по -здрав ( за тези , които нямат възможност да си произвеждат).А също много от тях могат да си произвеждат , но предпочитат по- лесното ,щото ги мързи .А мандраджиите са готови майка си и баща си да продадат (разбирай - сума ти народ да уморят ) само и само печалба да има !

33

5

преди 5 години

само дето това едва ли е палмово масло, което е скъп натурален продукт богат на каротин

32

до 32

преди 5 години

колкото трябва за да те разсеят от истинската новина, че лева се срина спрямо щатският долар, очаквай и да ти пуснат статия прюеща тръмп и колко е зле, про положение, че държавата му всеки следващ ден е още по-печеливша!

31

ха

преди 5 години

Купувам само свежо сирене на Маджаров - 8.5 лв за 500гр. и съм доволен

30

mery

преди 5 години

В нашето семейство ми се смеят че чета етикетите на храните, които купуваме. Останах изненадана от сирене, което е произведено от сухо мляко, но иначе с големи букви пише Краве сирене.

29

Мен

преди 5 години

Колко статии против млечните продукти ще пуснете днес?

28

к0нсерва

преди 5 години

четете другата статия "еврото потъна", а при курс 2 лева за 1 евро, това значи че лева е потънал 2 пъти повече от потъналото евро. честито на пИчелиФшите!

27

Демократ

преди 5 години

По времето на социализма нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад а сега при демокрацията сме свободни да бегаме на Запад, имаме свобода и имаме тоалетна хартия и банани.

26

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ зората на капитализма тези които са недоволствали от ниските заплати са ги отстрелвали и полицията ги е пребивала от бой.