15

преди отвъдния Ж

преди 5 години

има само един начин при който 5ко Дюлгерина няма да мойе да се отметнелТова ще стане когато бъш в края на живота му го метнат отгоре и той почине от смърт чрез умиране. След което за един вертикален курс, той става тур оператор с колети и бележки до Ало Вальото и Ваньо Бирата (те са се преименовали да немът да ги открият и дотепа)

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Що за авокат който няма свидетели на кaкво се крепи защитата на тоз дъртак или той просто няма защита и се чуди каква простотия да измисли. Май адвоката иска да си игРае на прокурор срещу свидетелите на прокоратурата къде е трътвал с голо дупе риба да лови в мътна вода.

13

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

тоя разтяга локуми, знае че фризьорката е виновна, но нали трябва да лапне хонорарчето (а то няма да е никак малко)!Точно така! Марковски е най-добрият адвокат по граждански дела и за това му се плаща не малък хонорар. Той е адвокат и на Борисов и на всеки който си плати. Това му е работата, аз лично не съм чул Марковски досега да е отгазал защита.

12

Чочо

преди 5 години

Според мен фризьорката е участвала с още хора в схема за изнудване но тази схема се е разсъхнала и нея са я жертвали. ВЪв Варна на това му викат бушон.

11

Анонимен

преди 5 години

Адвокатски дяволъци и тарикатлъци. Най-важни са връзките им из съда и из крими средите. С тоягата и моркова може да накарат и да направят всичко по желание. Вече май подготвят публиката за опит за революционно объщане на случая.

10

Анонимен

преди 5 години

До 7Невинността на Иванчева е под съмнение. Пробелими не е в това, дали тя е виновна или не, а в това, че нашата съдебна система е в колапс, поради корупцията, която е емблематична за цялата ни страна.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Ти май тотално си се объркал. Каъв свидетел искаш га поготви адвокатът на обвиняемата?

8

Анонимен

преди 5 години

А ако ти се отметнеш, май вече се отмяташ нещо и не си уверен в невинноста на подсъдимата, дали да не заключат и тебе с вериги за да не избягаш дърт мошенико. Що за свидетел си приготвил ,който днес твърди едно утре друго увeрен ли си, че защитата ти ще устои в съда при подобни свидетели. Защо Иванчева ХОДИ по кафенетата да пуши наргилета с разни фирмички, не трябва ли да има строго делови отношения.

7

Анонимен

преди 5 години

Запомнете! Иванчева е 100% невинна. Тя не е престъпник, а жертва на престъпление. Жертва на политическата мафия. След няколко месеца ще се срамувате от това, че сте били манипулирани. Впрочем по-голямата част от вас няма да се срамуват. Защото сте загубили елементарна човещина.

6

Анонимен

преди 5 години

И ДА СЕ ОТМЕТНЕ НЯМА ДА ПОМОГНЕ ! ХВАНАТА Е С ПОДКУП БЕЛЯЗАНИ ПАРИ!НО НАЙ-ГОЛЕМИЯ И ПРОБЛЕМ Е ,У ЧЕ МОЖЕ ДА Е 100% НЕВИННА НО ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКО ДЕЛО! ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕНА МОМЕНТАЛНО ДОКАТО БОРИСОВ Е НА ВЛАСТ!!АКО БОРИСОВ ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ МОЖЕ И ДА Я ОПРАВДАЯТ!СЪДА ВЕЧЕ Е ИЗЦЯЛО ПОДЧИНЕН НА ПАРЛАМЕНТА И ПРЕЗИДЕНТА А ПЪК СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД Е 100% ПОДЧИНЕН НА ПАРЛАМЕНТА!

5

месара

преди 5 години

тоя разтяга локуми, знае че фризьорката е виновна, но нали трябва да лапне хонорарчето (а то няма да е никак малко)!

4

Анонимен

преди 5 години

Този шизофреник какъв адвокат точно е, как хем бавят делото 9 месеца ем бързат да претупат нещата ако се отметне ще се отметне нали е в ареста какво му е проблема на тоя.

3

Анонимен

преди 5 години

ARESTA E FALSHIV,DOKAZATELSTVA NYAMA-SADIATA KAZA SHTE VIDIM.

2

Луд

преди 5 години

Ми направете му оферта и е готов.

1

zeus

преди 5 години

Защо не вземете да публикувате текста на изтеклите СРС, където добе се вижда кой на кой е човек и къде отиват парите. Защо въпросните СРС са дотолкова засекретени, че и двата съдебни състава по делото не са ги чували?