28

аз

преди 5 години

Не мога да повярвам,че още има хора,които ходят на нашето море-махохисти ли сте,що ли.

27

корупция

преди 5 години

Забраняват палатки,хавлии,и чадъри върху дюни за да няма хора който да се пречкат на багерите по лесно да копаят за строеж на някое хотелче.

26

Анонимен

преди 5 години

До 19: Кои са тези специалисти по дюните и къде са? В министерството на туризма в София, в общината? И ние, невежите, дето сме родени, отраснали и живеем до морето, не разбираме въобще от дюни. Впрочем има една малка дюна, Пила се казва, до Аркашон (не е до Созопол). Препоръчвам на всеки да я види.

25

...

преди 5 години

Значи нека го обясним по-простичко та белким и министърката го разбере най-накрая! Та ако аз съм фирма и искам да построя 1-2-10 хотелчета на дюните и зема един трактор и ги изкопая то ше ме глобят 10к лв. Но аз от тия хотелчета ще прибера най-малко 100милиона лева! Госпожо министър по-обратното на умна сте от задницата на татра! И също толкова не лицеприятна! Ай да му е... всички знаем как става! Само тия дето НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЯТ ТЕ НАЙ-НАЙ-НАЙ-МАЛКО го разбират!

24

Име

преди 5 години

ей, ето как ще вземат да ни накарат да си носим бетонени хавлии на плажа...

23

ДА

преди 5 години

ЖИВЕЕ ГЪРЦИЯ И МОРЕТО!Въобще не ме вълнува нашето Черно-бетоно-мутро-морие!!!!Дано скоро се вдигне морското равнище с 20 метра та да мирнат всички до Сливен...Купувайте имоти там сега, защото утре там ще е крайбрежие-ха!!!

22

Джедай Мастър

преди 5 години

Герберите пак избиха рибата - минимум 1000 лева глоба за кърпа на дюната. Очевидно е че не са чували за съответствие на нарушението и наказанието. А за фирмите пък била 2 000 лева. Интересно как фирмата ще си просне кърпата където и да било, но герберското безумие е безкрайно.

21

8===o

преди 5 години

Ангелкова продаде българското черноморие на руските "бизнесмени".

20

Анонимен

преди 5 години

Е, к'во не ги ли виждате караваните в дъното?

19

Анонимен

преди 5 години

еее отивам тази година до плажа и гледам Шезлонг 8лв, чадър 6, промоция 2 шезлонга с чадър 20.20лв за да отидеш на плаж... в тази сума не получаваш нищо друго.тази година съм без нашето море, тъкмо чадъра ще е свободен да си го сложат някъде и да го разперят.

18

Анонимен

преди 5 години

Като гледам бетонните основи на снимката са направени точно до караване, така че многоуважаеми авторе на статията поне си подбирай снимките, че иначе си противоречиш.

17

Анонимен

преди 5 години

За 18Много си ***. има си специалисти, които са учили за тези неща и могат да го обяснят на невежи като теб.

16

Анонимен

преди 5 години

И как,точно ще определят кое е дюна и кое не? -Ами това е дюна.-На мен не ми прилича на дюна.- Да, ама тука пише, че е дюна.И т.н., също като в един филм, дето направиха от хълма планина.Това, което показаха в репортажа сутринта, беше един залив с частично по-стръмен склон, обрасъл с бодили и оскъдни треви, където само мазохист може да си постеле хавлията, вместо на чистата пясъчна ивица по-долу покрай водата.

15

Елена

преди 5 години

Уф....пореден цирк с активното участие на клоуните!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Да запазим малкото останали дюни от бетон и нерегламентирани къмпинги!!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Мутренска държава!

12

Анонимен

преди 5 години

Ангелкова е едно ужасно просто и некадърно същество...

11

Анонимен

преди 5 години

Мале мале. Искат да застроят и дюните. Браво на заглавието. Точно ... Бетон може а палатка и каравана не. И хавлия не може. Ами толкова плажове има с къмпинги с каравани. Смокиня Каваци ... И още... Ще махнат караваните и ще построят хотели гледат интереса на хотелиерите такава политика води сегашното правителство

10

Анонимен

преди 5 години

Криворазбрана забрана. Тук става въпрос за дюни не за плажната ивица , по която може да си опъвате колкото искате кърпи. дюните са уникални образувания, върху тях има много защитени и редки растения, гнездят много птици. Затова не може да си паркирате караваните и колите. А бетона няма как да се махне вече. Къде спяха всички, когато Черноморието стана Бетономорие? това не става за един ден!

9

Анонимен

преди 5 години

Ами като се има предвид,че Бургаското черноморие се управлява отМитю Очите чрез назначени от него бивши милиционери,директори на затвори,охрана на митници..!Северното черноморие сигурно се управлява от някой подобен..*** Г***3а например!И т.н..и т.н...!Цяла българия е заграбена от такива мафиоти!Хората просто са едни роби!Държава няма!