8

Анонимен

преди 5 години

Закони в България са за да се нарушават. Самоизтребваме се без да сме във война с някой. Естествен подбор! "Героизъм" при който не се рискува само собственото здраве и живот, но и на другите. Гледах ги кретенчето на Аня Пенчева и плиткоумния й съпруг. "Е, какво станало толкова?" Гледах я журналистката вземаща интервюто. Нямаше кой да й обърше лигите. Никва критичност.

7

Анонимен

преди 5 години

Ако бяха се снимали как засаждат дърво или четат книга, щях да им се зарадвам, но това е поредното доказателство за празноглавието на младите хора, което нараства все повече. Празноглавие, показност и позьорство. Готови са да се претрепят за едните лайкове, а утре никой няма да ги помни, защото ще се появят следващите ***-ло-ум-ни-ци.

6

Чичо

преди 5 години

Днешното време е на пълната слободия-на говорене, на свободно поведение на протестиране,на ругаене на всичко живо /от чистачката до президента/,няма казарма,няма ТВУта.И всичко е абсолютно безнаказаноТова всъщност е добре но младите не могат да го оценят и често ,,пресоляват манджата". Поколение-интернет,таблети ,телефони,молове,социални мрежи,пълен нихилизъм и.........бая мързел и изкривено мислене.

5

Анонимен

преди 5 години

И какво? Сега станаха ли тези двамата по-образовани, по-културни, по-работливи?

4

Анонимен

преди 5 години

Щом са ги пуснали в неработно време, що пък да не.Иначе в работно биха били тотални ***.

3

Анонимен

преди 5 години

Тиквостанци.

2

Циник

преди 5 години

Луди - млади .... какво недоволство ... сладури са. Още не ги е затиснал живота .. пък и явно внимават къде карат

1

Анонимен

преди 5 години

Майстори са, браво!