37

Хе,хе!

преди 5 години

Оказва се,че германците са по-глупави от нашите бабички и дядовци,които пълнят гушите на телефонните измамници. По същия начин германците си хвърлят парите на ***,защото всичкото *** в Германия е по-лош и от ***.

36

Бай Иван

преди 5 години

Не е евроатлантическо да мрънкат,да плащат и да мълчат ,а етноса ще кара мерцедеси и БМВ -та ;) !!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно мързеливи социални работници, както и българските.Знае се, всички в Германия го знаят, че 45% от турците живеещи в Германия имат втора и трета и т.н. жена, която се води самотна майка и източва също социалната каса. Да не говорим за добре дошлите на баба Меркел. Колко от тях научиха немски, колко от тях работят? Всичката напаст живее на помощи. Нашите роми ги източвали, нашите роми дето ги експлоатират понемчените турци, като им дават нелегална работа и им вземат от заплатите.

34

Анонимен

преди 5 години

Честити ви роми, Дойче Веле. Да си ги ползвате със здраве.

33

Анонимен

преди 5 години

Нали имахме общи ценности? Сега обаче дори на германците им щракна че етноса не се интегрира а само ...!

32

Анонимен

преди 5 години

Тия пък, да печатат рубли.

31

Мая

преди 5 години

Ами променете закона! Като сте глупави и давате, защо да не вземат ...

30

Анонимен

преди 5 години

Това са европейски деца, защо дават пари на европейски деца, които не съществуват проблема си е изцяло в техния телевизор. Hито пък някой ни е питал дали искаме в ЕС анексирани сме незакоНно без референдум за разлика от гражданите на Крим, където имаше референдум.

29

Анонимен

преди 5 години

Тук живеят около 19 хиляди души от България и Румъния - синти и рома. През 2012 бяха само 6 хиляди"Чакай, те до 10 години ще са нарастнали тройно, като бабите им ще са на по 25-30.

28

Анонимен

преди 5 години

"На Сьорен Линк направо му кипва, когато минава покрай задръстените от смет предни дворове в няколко квартала на Дуисбург. Тук живеят около 19 хиляди души от България и Румъния - синти и рома. През 2012 бяха само 6 хиляди"И на мене ми кипна, малко са. Трябва да им пратим цяло Столипиново и Максуда, за да се облагородят малко швабите.

27

Анонимен

преди 5 години

Ами да попитам в коя графа спадат "инженерите", "архитектите" и другия "висококвалифициран" арабски материал от 2-3 милиона, който дъртата меркилица покани! Те освен да се плодят главоломно и да получават "социал" на друго не са способни!

26

Анонимен

преди 5 години

Да проверят бе, не да се чудат на коя софа да седнат и да ходят пияни кат мотики, до оня ден не бяха ли тука що не провериха или бяха заети да оправят Западните Бакани и ишиаса на Юнкер майната му на немския и българския данъкоплатец,

25

Анонимен

преди 5 години

Да ги накарат да ходят на градина и училище в Германия. Как така няма да знаят дали са действителни деца или фиктивни?!

24

До 24

преди 5 години

Не е виновен, който взема, а който дава. Тоеа не е далаверата за милиарди за бежанскидтатут- тук говорим за детски на хора от ЕС. Проблемът е, че децата са в ИЕ, което не е забранено. ЕС се нарича тоеа.

23

Хюго Бос до 19

преди 5 години

Не само че е копи пейсдт, но е грубо лъжлива- заглавието и уводът са едни, а статията се отнася за друго. Ние дасже не сме в статистиката на "отличниците"- топ 4-5 са други, но ДВ и Дфнес- са ни представили, все едно сме най- големите злодеи. Немците да си глефата милионите башибозук, а не да се хващат за сламка.

22

ист

преди 5 години

Имали - дали.Така наречените роми са специалисти по детски помощи. Това е бизнес.

21

шматка

преди 5 години

Чакайте сега.Нали в началото на деветдесетте ни учехте как да ги интегрираме.Ами ето покажете ни на практика.:)))Само няма се пуашитеПлащайте и не мрънкайте.

20

Анонимен

преди 5 години

ЕС е създаден от тях самите тях по техни правила от техни БХК и еврокомисии да си вземат децата при тях в Германия и да си ги интегрират не да пускат конспирации и да ни клеветят, че крадем. Хем са лицемери хем измамници, хората са си изоставили децата за да идат да им слугуват, чакаме остра осъдителна реакция от Външно и санкции за Германия не да мълчат като засрани.

19

Анонимен

преди 5 години

Както от нас точат пари,държат пенсионерите и инвалидите с 170 лева пенсии,а парите от ЕС отиват само за техни управляващи протежета,така и ромите са намерили начин да се спасят от глад и точат.Не виждам нищо нередовно да си търсят детските.Нали вече ни лишиха от самостоятелни държави и ЕС е цял.

18

Анонимен

преди 5 години

Вашите простотии край си нямат. Държавата трудно дава, но лесно взима. Така е било, така и ще бъде.