96

пенко

преди 5 години

ТЕРОРИСТ ЛИ Е НАТО-САЩ И " ЗАПАДА" ../.САМО СА НАПАДАЛИ И НИКОГО, НИКЪДЕ И НИКОГА НЕ СА ОТБРАНИЛИ /!!! ??? КАКВИ СА "САНКЦИИТЕ" ЗА ПОЛША ,КОЯТО СЕРИОЗНО НАРУШИ "ЗАПАДНАТА" ДЕМОКРАЦИЯ ??? СВЕТЪТ ЩЕ БЪДЕ ПО-ДОБРО МЯСТО /В КОСМОСА/ ,КОГАТО ДОЛАРЪТ ОТИДЕ " НА МАЙКА СИ В ..... " !!!!!

95

Така е

преди 5 години

До до 85 86 При соца България нямаше практически нищо. Мизерна и бедна едва пъплеща държава. Чужденците идваха на морето , живееха на хотел и си купуваха детски дрехи и убувки на безценица. И питаха: Как живеете в тази мизерия? Отговарях им: Ами свиква се.

94

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 87По времето на Тодор Живков когато бяхме с Русия нямахме тоалетна хартия и банани а днес със САЩ имаме тоалетна хартия и банани.И не само това.Сега в най-скапаното квартално магазинче е пълно със стоки, който когато бяхме под руско робство трябваше да се крием да купуваме долари, за да купуваме същите неща от Кореком.Трябваше да мислим разни врътки, за да не ни питат - Абе ти от къде имаш долари?И това когато лева бил обезпечен със злато!?

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 93При соца, имаше здравеопазване при това безплатноМда, за това на запад се разви инвазивната хирургия, а у нас инфаркт се лекуваше с един месец безплатно лежане в болницата.

92

Реалист

преди 5 години

Икономическа и военна блокада на Русия от всякъде . Путин да разбере че международните споразумения се спазват , и не маже да се нападат независими държави. Сега сме 21 век , а не 41-ва година.До си живеят както искат щом така им харесва , но да не заплашват мира.

91

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 94Сега се опитваме да откраднем 3 дена отпуска през лятото и ходим като зомбирани, изморени и изнервени.Че кой те кара да ходиш зомбиран, изморен и изнервен на почивка бе?Аз ходя с удоволствие и усмивка.

90

Санкциите не работят

преди 5 години

Руснаците си пият Боярищник и не им пука!

89

Анонимен

преди 5 години

Скоро на путинландците ще им остане единствената радост в живота-водката и домашните препарати съдържащи алкохол

88

Учителя

преди 5 години

"Солена" ще му излезе на Путин авантюрата Сирия...ще затрие матушката

87

Анонимен

преди 5 години

Тоалетнаха хартия свършваше бързо, защото хората имаха пари и се презапасяваха. Заводът Белана произвеждаше и къде е отивала продукцията?

86

Учителя

преди 5 години

Със случая "Скрипал" се получи пак същото - "руские опять обосрались"

85

Анонимен

преди 5 години

Пак старите номера. Същия номер скроиха на Ирак, на Сирия. Някъде се получи, но напоследък не се получава. Голямо безсилие и безидейност. Причините са други - победата на Русия в Сирия, над западните ислямски храненици, които унищожиха Сирия.

84

Нико

преди 5 години

Solar power . Не разбрах кои панелки стрували 20000 хиляди? Та те ги раздаваха максимум за 7 8 хиляди на млади семейства почти без лихва явно генерирате солара в главата си и се получава слънчасване

83

Solar Power

преди 5 години

"51 милиона американски домакинства не печелят достатъчно," - защото ние през соца много се бяхме напечелили. Заплата 200лв. а един апартамент (гадна панелка) 20000 лева.Сметките са за теб. О да и трябваше да чакаш 10 години. Сега поне като работиш можеш да си купиш веднага каквото пожелаеш. А ако не ти стигат парите ще работи 2 пъти по здраво.

82

Анонимен

преди 5 години

Тези съвсем изтрещяха. Някакво доказателство, а? Май няма. Ама защо пък да не спретнем някакви си санкции. На американци и англичани очи в ***.

81

Анонимен

преди 5 години

Лятна скука! Измислете нещо по-интересно! Претопляте стари буламачи!

80

Анонимен

преди 5 години

"Откога Косово е територия на САЩ?"От като Бондстийл е там. За какъв суверенитет може да се говори, когато имаш такова чудо на територията си? Там и премиерът не ходи до тоалетната без постовия пред базата да му напише требване.

79

Анонимен

преди 5 години

"Света върви към все по-голяма глобализация."Всички знаем, че Пристанището е недорасляк, ама с това твърдение направо изби не рибата, а китовете в Северния ледовит океан.

78

Анонимен

преди 5 години

"Използването на БОВ от Русия срещу невинни граждани в чужда държава е чудовищно престъпление"А все пак нещо като доказателство? Или на демократичния, зачитащ правата на човека, велик и непогрешим Запад не му трябват? Като зелените епруветки в ООН преди Иракската война? И оръжията на Саддам, които са толкова добре скрити, че още ги търсят? Презрението към всичко, що е Запад произтича от невероятната му наглост и високопарност. И лъжи. И двуличие. И агресивност.

77

Анонимен

преди 5 години

След пораженията в Афганистан и особено Сирия, САЩ много трудно ще преглътнат че повече не са световен лидер. Вова гледа търговската им война срещу ЕС и Китай и се подхилва под мустак.