29

Анонимен

преди 5 години

Само факта как перверзно се подхилкваше прокурора Гешев при задържането на Иванчева и какви странни коментари правеше, показва че тоя човек не е в ред!Да а пък Иванчева като крещеше като побесняла, то нормално, нали! Тоз как се смеел, ония намигнал, третия как си държал ръцете, а Иванчева....света богородица??

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Знаете ли въобще къде се намира железата хипофиза?

27

Сериозно

преди 5 години

Нали имаха "неопровержими доказателства" за "престъпленията" на Иванчева?! Защо тогава се още обвинителния акт не е внесен в съда? Или сега измислят "доказателствата".... "Неопровержимите"! Цялата история смърди ...

26

Анонимен

преди 5 години

Е дано поне за ЯМР-то са й свалили прангите, че то там с желязо не се влиза.

25

Анонимен

преди 5 години

бе, герберчета, в сградата на "Майчин дом" има крило по ендокринология. Иванчева пък страда от тумор на хипофизата.Е па как не се сети, да си направи изследванията като краде парите!? Или от кражбА не и остана време?

24

До предходните

преди 5 години

А бе, герберчета, в сградата на "Майчин дом" има крило по ендокринология. Иванчева пък страда от тумор на хипофизата.

23

Циник

преди 5 години

Само абсолютен , кръгъл глyпак може да вярва в невинноста на изрусената ***.А да... и ***...*** те са си така!

22

ВЪПРОС

преди 5 години

Защо тази жена е приета в *Майчин Дом* София ?Там има Бебета и Майки , нейното заболяване може да зарази всички в тази Болница .КОЙ я пусна там ?

21

Анонимен

преди 5 години

Болестта й ще трае 9 месеца. В майчин дом не лекуват рак.

20

Анонимен

преди 5 години

Иванчева само и само да отърве правосъдието ще я заплодят като ***- майка! Зорлам майка ще я правят!

19

Анонимен

преди 5 години

Шефът на специализараната прокуратура Пламен Георгиев е същият, който унищожи телефонните записи между Борисов и Танов за Мишо Бирата.Може да е бил Ненчо Балабанов??Аз откъде да съм сигурен, че някой не е имитирал Борисов!?

18

Анонимен

преди 5 години

Майчин дом...? Тази вече е бременна, да знаете

17

info

преди 5 години

Защото няма откъде да знаят за него, все още се води следствие. Същото е и за другите доказателства. Интересно ти откъде знаеш за СРСтата.

16

Ахтунг-Предател!

преди 5 години

До House M.D.ти написа: Колеги, самият факт, че е минала през "Кристал", компрометира всякаква защитна теза.това е един б;естящ пример за подкопаване на мъдрото и плодонопсно ръководство на ООД-Партия ГЕПъ, със което се подронва авторитета на на нашите първи ръководители. този да си иде в зградата на червената зона и там да срича любимите си Каръл Марс и Фридрих Сникерс

15

Анонимен

преди 5 години

Тази история ми прилича на "жена на каишка".

14

Анонимен

преди 5 години

не могат да служат като оправдание за изтезание".Тая се хили като варена *** - кви изтезания?Утре като изкарат някой бандит на разпит и им избяга щото нямал белезници пак ли петиции ше пишат?Престъпниците ходят с белезници. Свиквайте!

13

Ванчевия пърсинг

преди 5 години

човек хипофизен ли треа да е че да му дадът пранги. може ли после да си занесе в къщи като част от пред-затворническото бельоИванчева явно дере на помутрайте (от по-лице-йте) фацетата та после са като заТници и плашат Ръководтсвото, та за това на Ванчевата фигура кой е ушил тези пирсинги.

12

Анонимен

преди 5 години

Добре бе,много разбирате от всичко щом в Турция само с белезници и леко хващане на лактя са освободили корумп.мутроляк защо тогава тук не са го оковали като тази жена или не са го удряли с камъни итговора е ясен

11

кафявата бребенност

преди 5 години

ядрено MR се прави ударно на който и където скенер има прозорец мъжду планираните пациенти.никой не изследва в Майчин дом тумори на мозъка. Там е направен скенера. след което се прави лекари в онкологията казват какво те виждат на скенер и какво предлгата от кога като лечение да започне.ефтин дебиллизъм ама хич непомага на Партия ГЕРБ и нашите Първи партийни, държавни криминални структури- хич. ако някой пеТераст чете че в МД правели скенери ще се остави да му гледат *** кафява бременност

10

House M.D.

преди 5 години

Колеги, самият факт, че е минала през "Кристал", компрометира всякаква защитна теза.