25

привет от Германия

преди 5 години

А и много ми е интересно на какъв език са общували японката и Наим ?!Наим беше необразовано момче освен турски и български език не знаеше друг език ,дори турският и българският му език бяха толкова "добре" колкото моят китайски език !

24

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименЩом си правил секс с дадена жена ти също си отговорен за евентуалното потомство. То не е само нейно това дете,а и твое ....................Жената е тази която решава дали да продължи бременността или да абортира до третия месец ! Щом е решила да продължи бременността и да роди въпреки ,че няма сключен граждански брак с мъжа , това е нейн проблем и сама трябва да понесе отговорност за лекомислието си ,а детето да има право на наследство само от майката защото тя е виновна !

23

FullMaster

преди 5 години

Аз само не разбрах защо името България на горнището на трненера във видеото (00:55) е изписано отляво надясно и огледално? На обратно ли си го е облякъл?

22

привет от Германия

преди 5 години

Право на наследство да имат само законните наследници ,на които бащата е дал бащинство ,тоест фамилията си ! Не може всяка лека жена да ражда от когото й скимне и да децата да търсят наследство от бащата !

21

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее, то хубава работа било да си имаш деенка бе...ний на село като си нямаме и си гледаме децата без да питаме...жената стане трудна, после ражда и никой не пита отде е дошло-ами то детенце бе...Като оня момък, де отишъл на доктор и рекъл-Докторе, стерилен съм бе, и баща ми беше такъв, и дядо ми беше, та сигурно е по наследство бе ...а пък доктора рекъл-Чакай малко бе, ами ти откъде си дошъл тогаз...а пък оня рекъл-ами как откъде бе, от Хасково ида...гражданска му работа бе

20

Анонимен

преди 5 години

До 19Щом си правил секс с дадена жена ти също си отговорен за евентуалното потомство. То не е само нейно това дете,а и твое ( ти си го правил) тъй че, какво общо има разписал ли си се или не?! Детето си е дете и е наполовина твое, без значение живееш ли с майката или не.

19

Истината

преди 5 години

Малка подробност обаче е, че за да получи наследство трябва да си смени гражданството с турско. Чужди граждани нямат право на наследство в Турция. А за да си смени гражданството, трябва да си смени името с мюсюлманско и да приеме исляма, като своя религия. Това е за демократичната Турция. Такива са им законите, иначе реват, че нашите едно време са ги били преименували. Ами аре някой да стане турски гражданин без да си смени името и без да се ислямизира да го видим как става номера!

18

Анонимен

преди 5 години

До 18С брак без брак да не живеем в 18 ти век пич! Брака деца не прави - по друг начин стават!Момето има право да вземе от наследството без значение какви са били отношенията на майка му и татко му

17

привет от Германия

преди 5 години

Пази боже , човек да се страхува да прави секс с жена с която съжителства само на приятелски начела без сключен гражданки брак ! Току виж жената забременяла и иска наследство ?! Това е голяма грешка на " правосъдието " ! Законът трябва да бъде следният - всяка жена която рискува да забременее от мъж с който живее само на приятелски начела да поема сама издръжката на детето си и детето да няма право на наследство от бащата ! Целта на този закон е да предпазва мъжете от недоброжелателни жени !

16

привет от Германия

преди 5 години

Че какво като е дъщеря на Наим ?! Той дори не й е дал бащинство , тоест не е на негово име ,не носи фамилията му ! Това ,че японската журналистка е решила да роди дете от Наим без дори да има граждански брак с него , това си е нейн проблем ! Тя можеше да роди и дете от Роналдо ,така децата й щяха да бъдат " милионери " ! Понякога и в правосъдието има пропуски и нередности , които трябва да се коригират с настояване на хората ! Не може някаква лека жена без гр. брак да ражда дете от някой си !

15

Анонимен

преди 5 години

само дъщери наследници, 4 бройки. много баби много нещо

14

Шопо

преди 5 години

Че земе некоя турска лира момето ! Ама па она се обезцени...

13

не мои да бъди

преди 5 години

640 000 бв наследство?!Та това е годишното спестяване на български евродепутат!!!

12

Сова

преди 5 години

До БухалГлей' си работата бе, ибрик

11

Бухал

преди 5 години

Как може да плюете Сюлейманоглу с такава злоба, не ви пука дори, че човека не е между живите. Алкохолик бил наркоман бил. Титли с опиати незнам си какво. Това може да го кажат само хора, който никога не са се докосвали до спорт, а камоли до толкова мъжки и тежък спорт. Какъвто и да е човека е спечелил медали и за България. Ние сме го създали като шампион, ама не от всеки става шампион. Сега има много по продажни...ама мълчите. Не бъдете хейтъри. Отидете вдигнете малко желязо в залата "пияни"

10

до 8

преди 5 години

Много турци искаха да отидат в Турция от СССР се излизаше само с краката напреде за да угоди на турците бай Тошо измисли да им угоди това беше на-добрият вариант иначе никога нямаше да зърнат Турция дори на снимка ако тръгнеха да бягат на границата щяха да ги разстрелят обаче турчина си е турчин трудно вдява. Бай Тошо им спаси

9

ДО 8

преди 5 години

До АнонименГОЛЕМ ПРАЗ-НИКОЙ НЕ ГО Е ГОНИЛ ТОЗИ НАРКОМАН И АЛКОХОЛИК-ТОЙ ИЗБЯГА ПО БЕЛИ ***--ПИЯН-ЗАЛЯН..В ТУРЦИЯ ВСИЧКИТЕ МУ РЕКОРДИ СА С ДРОГА И ОПИАТИ--ЗА ТОВА И СИ ЗАМИНА..С ЧЕРЕН ДРОБ НА КАША....

8

Анонимен

преди 5 години

Ако турчина не си беше изпил дроба никога нямаше да я потърси, а щеше да си държи парите за пиячка.

7

Анонимен

преди 5 години

Наоми май е кръстена на Наим, а този руски *** единственото нещо което направи бе да го прогони и да слави друга държава безхабернико !

6

Анонимен

преди 5 години

Къв е тоя грим WTF >?