67

Анонимен

преди 5 години

ДОКомунизмът е пагубенТака е. Жив пример е управлението на комуниста Борисов, заради това управление е всичко това, което изброяваш.

66

МЪКА В САЩ

преди 5 години

НЕ ВЪРВИ НИКАК ЦВЕТНАТА РЕВОЛЮЦИЯ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА.АМЕРИКАНЦИТЕ ПРИЛОЖИХА ВСИЧКИТЕ СИ ХВАТКИ, АМА ЗАСЕГА - НЕУСПЕХ.И ВСИЧКОТО СЕ ПРАВИ ЗАРАДИ БОГАТИТЕ ПЕТРОЛНИ ПОЛЕТА. САМО ЧЕ ТЕ МЕЖДУВРЕМЕННО СТАНАХА СОБСТВЕНОСТ НА КИТАЙСКИ И РУСКИ ФИРМИ.

65

Анонимен

преди 5 години

В Куба средната заплата е около 460 песос(около 20 долара).=====В Куба бездомници няма за разлика от САЩ.В Куба хората не бачкат докато умрат от старост както е при повечето жители на САЩ.В Куба всички имат здравно осигуряване за разлика от много жители на САЩ.В Куба не се гърмят по училища, университети и месторабота както е в САЩ.В Куба хората живеят без стрес и страх за дълговете си както е в САЩ.

64

Анонимен

преди 5 години

Ами така е. Когато простият народ се подвежда по социалисти и комунисти, после страда. Радвахте се на Чавес, колко бил убав... Радвайте се и на Мадуро! Радвайте се и на Корнелия Нинова! Само тия радости ви остават.

63

Циник

преди 5 години

Светлият социализъм - България е една от последните дупки - в които посттекезесарите още въздишат по него.Глад ... мизерия...безпаричие ..... военни хунти ... народ спасяващ се на тумби от благоденствието...Пак предлагам на носталгичните нищонеможещи , и нищоправещи *** у нас - идете във Венецуела - там ще се впишете в редиците на гордия пролетариат - ако не умрете от глад преди това.

62

Куба-тъжно е!

преди 5 години

В Куба средната заплата е около 460 песос(около 20 долара). Това е голямото постижение след повече от 65 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

61

Анонимен

преди 5 години

Сталин победи Хитлер..............мръсникът Чърчил или Рузвелт с какво са по-добри?

60

Нико

преди 5 години

В държавите където има петрол президентите са диктатори и чичо сам им праща демократичната опозиция да ги демократизира както либия ирак сирия корея в южна америка не мога да ги изброя сега иран е на ред но там персите се различават от арабите и малко зор а и арлингтонското гробище трябва да се разширява

59

Анонимен

преди 5 години

Цру се опита да го утрепе с дронове. Само това могат да измислят наглите каубои. Не е чудно че цял свят слави Фидел и Че Гевара. Хората си защитават родината.

58

Анонимен

преди 5 години

Няма никакво значение, че тоя е диктатор краварите не носят демокрация, а носят смърт, корупция разруха, икономически упадък и изселване и прогонване на местните хора.

57

Анонимен

преди 5 години

Делото на Сталин винаги ще продължава да живее, защото е правилното!Или както е казал самият той - Когато умра, на гробът ми ще се посипят много ***, но вятърът на историята, ще ги изчисти.

56

Анонимен

преди 5 години

Че то няма диктатор който да не прилича на Сталин...е вивижте и внука му в Кремъл е одрал кожата му !

55

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПутин заплоди Англия

54

Анонимен

преди 5 години

Втори случай на починала жена в София защото и е отказано лечение тъй като е нямала пари да плати.Това е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! "Спешна помощ" е ДЛЪЖНА да окаже помощ дори ако пациентът няма осигуровки и ако въпросната намеса е животоспасяваща. Дори и да не е такава, никой няма да върне тежко пострадал!

53

Анонимен

преди 5 години

СТАЛИН ПОБЕДИ ХИТЛЕР И ДОЛАРА. РАЗБИ БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ И ОСВОБОДИ НАРОДИТЕ. ЗАТОВА ГО МРАЗЯТ АНГЛИЧАНИТЕ.

52

Анонимен

преди 5 години

Медведев чакал дете от Путин !Молодец !

51

Анонимен

преди 5 години

Москва и Бужумбура - градове посестрими !

50

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика!Колкото и Ангола...

49

Анонимен

преди 5 години

Радваме се за народа на Венецуела!Пари няма, но вие се дръжте - така ни окуражават Путин и Медведев.По-точно дъртата рептила Лавров казваше на кримските пенсии:"Денги нет, а вам все хорошево".

48

До 47

преди 5 години

Да, ромките винаги лъжат че нямат пари.