56

Iceblast88

преди 5 години

1,5 мил. роми които стоят безработни не защото немогат да си намерят работа, а защото държавата ГИ СТИМУЛИРА да стоят безработни (поне на документи). Я накрай НАП и НОИ да влязат в махалите след 10 вечерта да видите какви маанета се леят и ги питайте от къде са тия доходи?Хайде свършете си поне 1 път работата за която ние с трудът си ви плащаме бе безполезни държавни ***!Стига сте действали като башибозук и спрете да дерете само данъкоплатците, а изкарайте доходите на тия които само ползват!

55

Анонимен

преди 5 години

И как очаквате Бойко да ви вдигне заплатите, ако сте в частният сектор? Ако сте учители, лекари, полицаи и др държавни работници - разбирам. Ама да чакате някой да ви вдигне заплатата вместо вие да си поискате от чорбаджията е малко наивно.

54

Iceblast88

преди 5 години

Хайде да си поговорим за слона в стаята - Имаш данъци когато взимаш заплата (пари) и после пак данъци и акцизи когато ги харчиш. От това следва, че имаш данък вход и данък изход. А това е против всякаква логика! Или едното или другото, никога и двете! Доходите на хората са ниски, не защото заработват малко, а защото държавата краде 60% от трудът им като данъци, такси, ДДС, ДОД, и незнам си какво още!Ето за това сме бедни!Защото с труда си храним 1 мил. мързеливци на държавна софра и 1,5 мил роми

53

Iceblast88

преди 5 години

Бай Тиквонии за пореден път иска с чужда пита помен да прави! Абе тикво ако искаш да се вдигнат доходите на хората и то веднага - много е просто - НАМАЛЕТЕ ДАНЪЦИТЕ И ПРЕМАХНЕТЕ ДУБЛИРАНИТЕ ДАНЪЦИ!!! Ама нее, така няма да има за цоцане и за заплати на родата уредена на безполезна държавно хъхрекска позиция. И затова пак увеличението ще е за сметка на и без това колабиращата ни икономика което ще доведе до още фалити и още бягащи хора от държавата. Егати логиката!

52

Анонимен

преди 5 години

Всички искаме да имаме имоти коли и тнт обаче бихме се задоволили и с живот позволяващ ни да можем просто да живеем което значи 1500 2000 заплата а не както е сега пенсия 150 200 лв и заплата 400 500 дет ако едно семейство няколко човека изкрва с една пенсия или една пенсия на месец се храни с по една две филии хляб и една две маслини ей това е жиота в бг а те карат да работиш не за един човек а за няколко като роб а имаш степени от университет затова всички млади емигрират

51

Анонимен

преди 5 години

Ако ББ не вдигне доходите ще се сбогува с властта и парите

50

Анонимен

преди 5 години

До Иван 48Ще забогатееш бавно с честен труд като ти увеличават стоки и услуги с 30-40% на година, а доходите ти ще пораснат в КРАЯ НА МАНДАТА с 50%. Тия 50% не могат да ти покрият поскъпванията даже за 1 год, камо ли за 4 год.ТРИ ГОДИНИ МРЗ беше замразена. Кой ще ти компенсира това изоставане?ТРИ ГОДИНИ ДЪРПАНЕ НАЗАД!Сега МРЗ трябваше да е 700лв, а не 520лв.А пенсиите за стаж, а инвалидните пенсии? С 3-4% на година!Какво нарастване на доходите???

49

Коки.

преди 5 години

бочко баламосва за да спечели време и да изкара още малко време на власт. Иначе няма шанс да се вдигнат доходите с 50 процента. Досега от 10 години се казва от всички управляващи, че няма пари за повишение на доходите, включително и боцко така говори, а сега изведнъж ще намери пари. Може би, ако конфискува на очите имането и го раздаде на народа ще има пари. Аз не вярвам, просто печели време, като лъже хората.

48

Анонимен

преди 5 години

Икономистите ви много 'надеждни' и прогнозите им 'правдиви' :)Точно Каролев е най- компетентният икономист на Бг. Защо изобщо го канят тук и там, освен ако целта е да се правят внушения?!

47

Yan

преди 5 години

"Чухме това обещание от премиера?" А ние коментиращите вярваме ли на обещанията му?За "Да" натиснете зеленото квадратче, за "Не" - червеното! Моля гласувайте! Я, да видим колко вярват! Нека и от предаването да да ги видят! Моля, прочетете внимателно горе написаният текст и тогава гласувайте!

46

az

преди 5 години

СТАВА въпрос за доходите на Бойчо бе,какво си помислихте вие.

45

Иван

преди 5 години

Най-сигурния и най-стабилния начин на забогатяване е бавното забогатяване с честен труд.

44

смутен от смутита

преди 5 години

Откъде пари за заплати ?!Пъкленият план,замислен от номенклатурата още през 1976 год и осъществен (поради благоприятни условия) през 1989 г за фалиране на държавата развърза ръцете ( и джобовете) за голямото крадене ! То продължава и днес ! Другото е приказки в петък на пазара.

43

Анонимен

преди 5 години

Каролев = либертарианец. Край на всякакви дискусии. Няма смисъл такъв човек да дава мнения от този тип. Крайните комунисти и крайните либертарианци доста си приличат.

42

Капанар

преди 5 години

До АнонименЩом ти намалява заплата, значи и тази не заслужаваш. Нищо лично,

41

дебел депутат

преди 5 години

в България се живее прекрасно :)

40

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам ви червени отпадъци - остана ви само да лаете по Бойко по форумите Никога повече бсп не може да дойде на власт , особено с оная ненормалната дето мята гьобеци на Бузлуджа ...

39

BB

преди 5 години

Не с 50% а с 150 трябва и да не говорят глупости м-ните че не може напротив може просто работодателите няма да заделят за себе си милиони

38

Анонимен

преди 5 години

Моята заплата намалява, а съм с висше икпномическо образование. Работя в банка, работата е много. Работиш за двама. Нямаш време да отидеш на обяд, до тоалетната. Шефовете ти се зъбят все едно ти плащат милион на година. Исках да отида на лекар, не ме пуснаха. Исках болничен бях нахокана по по телефона. Ако имах възможност не стояла и ден в това подобие на държава, което те мачкат и използват за стотинки.

37

Анонимен

преди 5 години

Няма как да стане за един - сва месеца. То толкова остана до края на мандата.