48

1

преди 5 години

До Анонимен52Хм. А що руснаците се спукват да ходят до азиатската част тогава?Най-големият проблем на Турция са кюрдите.Не могат да го скрият.

47

Анонимен

преди 5 години

Интересен факти: Турция се представя пред света изключително с европейската си част, която е около 5% от територията и, и почти не споменава азиатската си част, която съставлява останалите 95%. А в азиатската част има бедност, проблеми, тероризъм, миграция, война, наркотици и какво ли още не.

46

Анонимен

преди 5 години

Господинът забравя турското робство. Между другото, Османската империя се справяше много по-добре от БКП в управлението на страната.ПП. Интересно, гаргите може и да не вярват, че Турция е заплаха, но светът все повече вярва. Нито една диктаторска държава не е прокопсала.

45

фортекс

преди 5 години

До 1Те политиците не ни ги доставят от Марс със совалки те са част от народа хора излязли сред нас-цвета на нацията..

44

1

преди 5 години

До фортекс,поробителите ли са виновни,за последното място,или сегашните политици.

43

фортекс

преди 5 години

30 години след 500 годишно робство България е шеста икономика в Европа,30 години след 50 годишна дружба последна .....

42

1

преди 5 години

До Анонимен46,имате "несметни богатства",затова ли ще я продадат,***,достатъчно гладни има в турция,още 3милиона не им трябват.

41

Анонимен

преди 5 години

Касим НЕ'дал,Доган,Местан и тези които ги следват са и винаги ще бъдат Троянския кон на Турция в България.Те мразят българина и всичко българско.Само се домогват до земята ни,да я предадат на Турция.

40

а

преди 5 години

До СметкатаРусия е 17 милиона км2Турция е колкото Германия и Франция заедноА ти си една плюнка от 110000 км2.Та ти наистина си едно нищо.Но не си се докарал ти до там.Не се надценавай.

39

1

преди 5 години

До Додо,*** защо анкара,,,ще те плаши,какво имаш,че да те плаши,икономика ли индустрия ли,бедни сте,като църковни мишки,една държава иска да завладее друга,заради богатствата и.

38

Анонимен

преди 5 години

Турция е една от заплахите ... не най-главната.Най-главната заплаха е ПРОСТОТИЯТА на българския селянин, без значение турчин или българин ... в огромната си част българските селяни са толкова прости, че оставени на себе си ще приключат България.

37

Додо

преди 5 години

"Според Касим Дал вече и гаргите не вярват, че Анкара е заплаха"===================================Да, но "според Касим Дал"!

36

Сметката

преди 5 години

Нека да видим най-напред че Турски поток минава пред БГ и че по него тече нещо. Докарали сме се и Турция и Русия да ни смятат за нищо. От неумение да се прави политика.Защото имам съмнения че не България, а Гърция ще бъде хъбът на Турския поток - ей тъй както се карат и не си приказват. А пък Бойко нека си е дост с Реджо! Договори, само с дослук не стават.

35

oOo

преди 5 години

Българите са около 3 000 000.

34

Анонимен

преди 5 години

До СметкатаКомшиите са разбрани хора.С тях пазарлъкът върви.Докато Русия се отнася с теб като с губерния.Ще ви изкупим и толкова.

33

oOo

преди 5 години

В България живеят 1 000 000 турци + 100 000 асимилирани турци.

32

Сметката

преди 5 години

През Турския поток, България няма да купува нито от Русия, нито от Азербайджят - ще купува от Турция, защото влязъл в Турция, газът ще е турски! По-голяма зависимост от това - здраве! А т.н. Български хъб ще е нещо от което няма да имаме никаква полза - Турция ще ни определя ценичките - и ако ти отърва прави алъш-вериш!

31

Изнервен

преди 5 години

До 26 анонимник. Ами и ти си пишеш, колкото да си угодиш на сърбежа. Как чак сега го засекли като преди доста години беше заловен, осъден ефективно и лежа ефективно 4 години. Ама малко се ограмотявайте с информация преди да коментирате тъппо.

30

Сметката

преди 5 години

Турция и Ердоган рано или късно ще сложат сметката на масата. Не нищо не правят просто ей така! Я някой български граничар ще поискат, я някой "поддръжник на Фето", я пенсии за изселилите се турци през възродителния процес. От време на време ще демонстрират как са ни възстановили църквата, а ние техните джамии трошим. Изобщо ако някой си мисли, че ще ни се размине- бърка! От Турция кьорсофра няма! Тихо и методично си чакат - сериозен повод...

29

Анонимен

преди 5 години

Те ги хващат,ние ги пускаме!