41

Тинев

преди 5 години

И слепеца прогледна и слепеца прозря, че " ПАРТИЙНИТЕ " другари / подчертавам " ПАРТИЙНИТЕ " ДРУГАРИ, а не редовите комунисти / се подготвиха за тъй наречената демокрация.ДС внедри във всички групировки свои хора. Парите се раздадоха.И Иван Костов ОПРАВДА доверието: поведе СДС към разграбване на България.ПРАВОИМАЩИТЕ ПАК СА ПРАВОИМАЩИ!Ще кажете: Да, ама сега ГЕРБ управлява.Е, точно за това става дума.А баламур*ниците вирят двата пръста и грачат: Който не скача е комунист!ХА - ХА - ХА ..

40

Анонимен

преди 5 години

Бенчев е жалка пиар акция пред грандиозните скандали звънни ми на егенето, кумгейт, суджукгейт и най-вече ЧЕЗ Гинка гейт. БСП и сто Бенчевци да има гербавите нямат стигане. Защо прокуратурата не разследва поне един от грандиозните им скандали а се превърнаха в пропагандна точка на властта.

39

Анонимен

преди 5 години

До 37. Кърджилов, ти ли си?

38

Байфидан

преди 5 години

До 34,35 - един същ червен галошш. Стига с това " Ама вие защо биете ***". Много сте жалки, смешни и елементарни, бе другарю, като се наакате да се бършете с чужда кърпа.

37

Анонимен

преди 5 години

Свобода за набедената за подкуп от Пикчърсите Иванчева и след това кмет на София! Долу диктатурата!

36

1984

преди 5 години

Кои политици са по-корумпирани - от БСП червено, от герб зелено, анкета, моля, гласувайте.

35

Анонимен

преди 5 години

До :)Който и да дойде на власт гербер п р о с все България ще се пооправи сравнено с вашето блато.

34

Анонимен

преди 5 години

Гербавата мафия, троловете да отговорят - абе вие сте в местната власт от 12 години нонстоп. В централната от 11. Вие колите, вие бесите? Кой е виновен БСП ли взема вашите подкупи,а? Откога опозицията е виновна за провалите ви - ясно е че управляващите носят цялата отговорност за състоянието на държавата. БСП пускайте си телевизията че цензурата срещу вас е вече невероятна. Останахте единствената непатеришка опозиция.

33

Анонимен

преди 5 години

Този бизнесмен първо не е член на БСП и второ, не може да се сравнява с Очите. Кариерата на Очите премина прекрасно докато главен секретар на МВР беше оня дето обича да се прави на велик полицай, ама е пожарникар-теоретик. Така че Оченцата са на ГЕРБ от 2001 година та и до днес. Гледам гербавата прокуратура го хвали какъв мъж е че ще се яви пред съда, ами гербер от гербав съд не се плаши. Хайде като е виновен бизнесмена Корнелия каза съдете си го. Що го пуснахте без обвинения??? :-

32

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ Е ПРЕМИЕР ОТ 2009 ДО 2013,ОТ 2014 ЕСЕНТА ДО 2016 ЗИМАТА,ОТ 2017 ПРОЛЕТТА ДО СЕГА,ОБЩО СЕДЕМ ГОДИНИ ПРИ ТОВА В КОАЛИЦИИ.МОЖЕ ДА Е МУТРА,КОМУНИСТИТЕ МИЛИОНЕРИ СА НЕ ПО-МАЛКО МУТРИ,МУТРЕСИ И БАНДИТИ УКРАЛИ МИ-ЛИ-А-Р-ДИ ДРУГАРЮ.КАТО СЕ НАСЕ,,ТЕ ВСЕ СТЕ НА ПРИНЦИПА "АМА И ВИЕ БИЕТЕ НЕГ.ТЕ",ВАШТА КОЖА СЕЛ..ТАШКА.

31

Анонимен

преди 5 години

До 26сега разбрах защо муцуните на Боко и Цецо изглеждат толкова т..ъпи

30

Анонимен

преди 5 години

При положение, че вече 10 год мин председателят на БГ е м..утра, защо се чудим че някакъв общински съветник пък бил той и от опозицията бил близък с престъпниците, и защо този Очите пък е на свобода по времето на управлението на герп и чак сега се сетиха за него?

29

Анонимен

преди 5 години

Петната в БКП са МНОООГО,ХИЛЯДИ знайни и незнайни другари украли милиарди в продължение на СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ ГОДИНИ ВЛАСТ ОФИЦИАЛНО,В КОАЛИЦИЯ И ГЛАВНО ЗАДКУЛИСНО.Всичко е тяхно,ВСИЧКО,МЕДИИ,ИКОНОМИКА,СЪД,ПРОКУРАТУРА!Затова ГИ И ПУСНАХА от ареста.

28

Жан КЛОН Юнкер

преди 5 години

До Анонимен 26И за "Ало,Ваньо..." също

27

Гошо...Тъпото

преди 5 години

На обществото стана ясно,че Беейчо Беейчефф е...клиентелист от класа,забил мръсни пипала в...крехкото тяло на бургаските структури на БСП(апропо,това се е...знаело в тесен...червен кръг отдавна).Това което не се постига с...пари,се постига с...много пари и Беейчо добре го знае.Сега може и да го...изключат от редовете на червените общински бургаски...съветници,но петното е...лепнато и дълго ще се...помни.Едно на нула за Тиквуний Банкянски;колко му трябва на...човека за да бъде...щастлив.

26

Край

преди 5 години

А то щото Гергов голем убавец. Всички партиици са ***. Това да лъжеш нагло и безочливо години наред ти се изписва на муцуната.

25

Анонимен

преди 5 години

До А? 24Ей сега, нека да свърши репортажа за Мишо Бирата и после ще направи и за Бенчо!!!!

24

А?

преди 5 години

Къде е сега поръчковата "журналистка" Елена Йончева да направи репортаж за Бенчо, Митю и пр.?

23

Анонимен

преди 5 години

Пффф... в случая се получава "мафията ми, е по-добра от мафията ти". Като ги слуша човек, ще рече че в другите партии все ангели небесни работят, макар че и на първокласниците е ясно, че мафията тук (без значение от коя партия е) си има държава, иначе досега да бяха измели от света всички Очи, Крака, Нозе и Ръце, а не да им събират специалисти от цяла България, които да транспортират с правителствения самолет, за да спасят някакъв мафиот, който според МВР беше чист като сълза

22

Vuzmezdie

преди 5 години

Ама, чакайте бе хора! Да не живея в някой друг свят? Има няма седмица, откакто другарката Нинова се провикна от връх Бузлуджа, че ни управлява някаква шайка и каза на присъстващите млади хорица - "Идете, спорете, разяснявайте!".След това отиде при някакъв браншови съюз и представи НОВАТА ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ - според която Тя /царицата на Техноимпекс/ ще докара Партията на власт като Цар Освободител под овациите на Народа.И като дойде на власт ще видим новия морал бре хора? Чудна работа, защо така?