12

!!!!!!!!!

преди 5 години

ЦРУ ЗАЕДНО С ДЕСНИ ТЕРОРИСТИЧНИ ГРУПИРОВКИ ОТ КОЛУМБИЯ ПОДПОМАГАЩИ НАРКОКАРТЕЛИТЕ СТОЯТ ЗАД ОПИТА ЗА ПОКУШЕНИЕ НА ВЕНЕЦУЕЛСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ! ЦРУ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ НАРКОРАЗПРОСТРАНИТЕЛ В СВЕТА И ЯДРОТО НА ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИЧНИ ГРУПИ

11

Анонимен

преди 5 години

Някой иска да краде нефта на венецуелците.......................Мадуро трябва да действа с твърда ръка като Асад и Ердоган...................иначе му отива на кино цялата държава!!!Американските фирми вече точат зъби да крадат нефт от още една суверенна държава!!!

10

Анонимен

преди 5 години

И ТАМ Е КАТО В РУСИЯ И ТУРЦИЯ!!!СЕГА СЛЕДВАТ МАСОВИ АРЕСТИ НА ОПОЗИЦИЯТА! ПОСЛЕ ФАЛШИВИ ИЗБОРИ И ЗАГРАБВАНЕ НА ЦЯЛАТА ВЛАСТ КАТО В ТУРЦИЯ И РУСИЯ :DНО ПРИНЦИПНО НЕ ДАВАМ ПЕТ ПАРИ ЗА ТАЗИ ПОЛУАФРИКАНСКА ДЪРЖАВА И В ПРЯК И В ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ!

9

Анонимен

преди 5 години

Мадуро да направи като Ердоган...............иначе няма да живее дълго!!!!Президентска република + дуктатура + американските агенти в затворите!!

8

Куманиз

преди 5 години

Аз викам Мадуро вместо да затяга коланите да вземе да покани опозицията на банкет с чеверме, така рижавия и копоите му ще са много щастливи и ще спестят на горкия американски данъкоплатец кинти за военна интервенция.Ха ха ха стига правили народа на амеби бе, джурналяци, МАЧКАЙ Мадуро гадните американски предатели замаскирали се като опозиция! Чичко Сталин е дал насоките.

7

Анонимен

преди 5 години

Някакво хлапе е гръмнало една пиратка и Мадуро избяга от митинга като бита *** и тоя ли ще воюва хабро със САЩ. Тая до него коя е жена му сигурно има същото костюмче като на Хилъри, когато Хилъри идва у нас имаше асолютно същото.

6

Анонимен

преди 5 години

Правителството можело да обвини противниците си, казват, като че ли логичното е да обвини привържениците си.

5

Анонимен

преди 5 години

Сега е момента американските шпиони да бъдат вкарани в затворите!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Страх от репресии във Венецуела след атаката срещу Мадуро...мда! сутринта познах, като каах, че т.н. "атентат", ще бъде необходимият повод за "затягане на гайките"гледайте филма- "ер голям- 2" със сценарист и режисьор - сибирската мечка, в главната роля Сталин Мъдурков

3

Eфрейтор

преди 5 години

Мда, доброто старо време. Збигнев умре и още много други. Сега сигурно само меки китки са на компуторите да управляват дроните. Нали всичко сега са кибератаки.

2

Анонимен

преди 5 години

Мадура къде ще се крие, когато САЩ напълни дроновете с ядрени бомби и ги прати да му светят маслото. Който има петрол и не си храни народа умира от ядрен дрон.

1

Мда

преди 5 години

ЦРУ-то започна да се излага редовно-преди 2 години в Турция,сега във Венецуела.Кадрите дето решават всичко май вече не струват....А едно време какво ЦРУ имаше!Изби стотици чужди политици и хиляди журналисти по света,най-вече в Латинска Америка.