84

ЦЕЦО КРАДЕЦООПАШКАТА

преди 5 години

ПРОКУРАТУРАТА СА ПР АГЕНЦИЯ НА МИТЬО ОЧИТЕ. БИЛ СМЕЛ ДНЕС, А УТРЕ ЩЕ Е НЕВИНЕН. ЦЯЛАТА ТУПУРДИЯ Е ЗАРАДИ БЕНЧЕВ, ЗА ДА УДАРЯТ КОРНЕЛИЯ И БСП. И ЩЕ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ Е ДОБЛЕСТЕН ГРАЖДАНИН, КОЙТО Е СЪДЕЙСТВАЛ НА СЛУЖБИТЕ, ЗА ДА ЗАЛОВЯТ ЗЛОДЕЯ БЕНЧЕВ, КОЙТО Е ОБИКНОВЕН АЛЧЕН *** НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ.НАРКОТРАФИКАНТА ОЧИТЕ Е КАСИЧКА НА БОРИСОВ. КОСЪМ НЯМА ДА ПАДНЕ ОТ ГЛАВАТА МУ.ВЕЧЕ СПРЯХА НОВИНИТЕ ЗА НЕГО И СЕ ДУДНЕ САМО ЗА БЕНЧЕВ.КОГАТО КОРНЕЛИЯ ИМ ИЗНЕСЕ КРАЖБИТЕ ЗА 10 МИЛИАРДА ВСЯКА ГОДИНА,Й СКРОИХА ШАПКА

83

Анонимен

преди 5 години

Накрая да вземат да дадат един орден за смелост на Очите, а лошия Бенчев И ОТГОРЕ НА ВСИЧКОТО ОТ БСП - в затвора.

82

До 83

преди 5 години

Що не го уволниш ти прокурорът? Събрали сте се тука едни генерали...Като онези ,,гении" дето се мислят за Наполеон и си командват армиите от психиатрията...

81

Анонимен

преди 5 години

Я уволнете тоя прокурор репутационна п.тка, защитник на смелите компири. Що е в Турция тоя смелчага тогава?

80

Бате Гойко

преди 5 години

"Едно мога да кажа независимо какво мислим за този човек, той не е страхлив и няма репутационни проблеми да се яви пред българското правосъдие... Даже това е негов репутационен плюс за разлика от други хора."Г-н зам. глав. прокурор, какви тези репутационни плюсове? Вие обвинител ли сте или на калинка точките? Естествено, че няма проблеми да се яви в съда- явявал се е 100 пъти и след това си е тръгвал пак 100 пъти.

79

анонимен

преди 5 години

а интересно прокурора говори като адвокат значи Очите пак ще е свидетел не подсъдим

78

Анонимен

преди 5 години

Ами то сега излиза, че решенията на общинския съвет са нелегитимни и с престъпен нюанс ! Факт!

77

Анонимен

преди 5 години

Очаквам в унисон с облъчващият театър г-н Борисов да се обади по телефона и да НАРЕДИ на Ердоган да докарат очите, чак самият мутра лично ще го извози от границата, за да не забегне в пушинаците.

76

Анонимен

преди 5 години

Щом е зам. председател на Общинския съвет, значи общинарите са гласували да бъде такъв! Със сигурност го познават! Ако не са го познавали и гласували кого са избирали тогава.Резил, резил, голям резил! Целия общикски съве гласувал за Бенчев - оставка!

75

Анонимен

преди 5 години

абе истината е че не са очаквали заптиета в Стамбул да са толкова експедитивни

74

Анонимен

преди 5 години

страховете на Очите са свързани с престоя му в турските знадани, щото ако нещо се проточи екстрадицията с некой друг месец :))) иначе като си дойде тука съдията ще го пусне срещу подписка

73

Анонимен

преди 5 години

що да не се яви. ще пие едно кафе, ще си плати......кафето,де....и ще си излезне.

72

Анонимен

преди 5 години

С Митьо постъпиха като с кола за която извършват застрахователна измама! Обявяват я за издирване след като напусне територията на ЕС!

71

Анонимен

преди 5 години

До 70 Оръжията и парите в бърлогата на бесепарския съветник,законни ли са?Те не са ли доказателства?Не всичко се публикува в пресата.

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен53 Очите и неговите авери действат навсякъде,"където се наложи",където ги изпрати столетницата,Бургас е само част от схемата.Дори до Истанбул стигнаха.

69

cirk Globus

преди 5 години

Niamat nikakvi dokazatelstva sreshtu nikogo,piar na Tikvata .Ochite chist ima i Telk ...sega shte gi sadi i nie shte platim piara na BUDA

68

Анонимен

преди 5 години

А СЕГА,ВСИЧКИ НИЕ,"СМЕЛЧАЦИТЕ",РАЗПОЛОЖИЛИ СЕ КРАЙ МОНИТОРИТЕ И ЛАЕЩИ,КАТО ПАЛЕНЦА ЗАД ОГРАДА,Е КРАЙНО ВРЕМЕ,ДА СИ КАЖЕМ,КАКТО Е КАЗАЛ ГЯКОН ЛЕВСКИ,КРИВИЦИТЕ И ДА СИ ПРИЗНАЕМ - В ТАЯ ДЪРЖАВА,ПРЕВЪРНАТА В ТЕРИТОРИЯ, НЯМА НАРОД!!!!!!!!!!!!!!!!ВСИЧКО ОСТАНАЛО,КОЕТО СТАВА И ЗА КОЕТО ХЛЕНЧИМ,Е САМО ЕДНО СЛЕДСТВИЕ,ОТ ТОЗИ "ПРОСТИЧЪК" ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

67

K6

преди 5 години

Разбира се че не го е страх дори и да влезе за малко в затвора ще си живее като цар с предното си пребиваване в затвора направи цялата система за смях ха да видим кой адвокат ще се осмели да го обвини (справка гледайте филма за Пабло Ескобар)

66

Анонимен

преди 5 години

Мафиотите започват да си разчистват сметките помежду си!!!

65

Анонимен

преди 5 години

Тези в общините и местната власт ще излязат по големи разбойници от депутатите и правителството! Особено в Хасково!