103

Анонимен

преди 5 години

В България газов хъб може само за природен газ от Макейн

102

Руснака

преди 5 години

Обаче много си живеят в измисления филм, че от тях зависи всичко, че и света започва с тях и свършва с тях. Газопроводите се правят, а ние го издухахме с голямата тръба, примирете се, че пак ни (се) преебаха. Онея дето си мисля че Путин много го преебахме като като тръбата не мина през България, много се лъжат. Въобще не му дееме

101

Fallschirmspringer

преди 5 години

Тук разни *** същества размахват милиарди,въпреки ,че имам обосновано предположение, че те знаят как се изписва такова число.Някои предполагат,че политиците на Русия са на такова ниво ,на което са те в кръчмата.България беше вече енергиен център на балканите,но следвайки мъдрите наставления/заповеди на нашите зад океански приятели,този център вече е на югоизток.То при такива приятели врагове не ни трябват.За това да пропилееш едно сравнително стратегическо местоположение трябва талант

100

Анонимен

преди 5 години

Мало умните руски *** мучат, защото се провали опита да ни задължат с 20 млрд към руснаците и да превърнат във вечен роб на Москва. Няма да има такъв филм, примирете се. Ще има тръба, която Путин ще си плати, а после заедно с турците и украинците ще си направим картел на транзитьорите и ще им диктуваме транзитните такси.

99

Анонимен

преди 5 години

Един гЪЪзов хъб,втори гЪЪзов хъб,един мандат над Стадото,втори,трети мандахерц наД Стадото...!!!Бе какво стадо!Стадото все пак има малко акъл и поне инстинкт за оцеляване,а Териториалния Планктон,отдавна е лашкан,като Планктон в океана,докато се разпилее или го изядат рибите!!!Епа,заслужава си го Планктонът,ам пък хубавото е,че е немислеща субстанция и си отива ей така,"шастлив" в неведението си!!!Планктон да си,на тоя свят,за посмешище и храна на всякакви риби - от китове,до цаца!!!

98

Сата НАТО

преди 5 години

Миналата седмица бях на плаж на Росенец. Който е планирал там да минава петролна тръба, трябва да бъде наистина разстрелян.

97

Анонимен

преди 5 години

Ами вижда се, че отказът от ЮП беше правилно решение. Сега руснаците са на зор и сами ще си платят за тръбата, вместо ние да взимаме милиардни заеми да им го строим.

96

Нико

преди 5 години

НАРОДЕН СЪД . В ИМЕТО НА НАРОДА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО РАЗТРЕЛ. ВСИЧКИ ПРОВАЛИЛИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ПРОЕКТИ , БУРГАС АЛЕКСАНДРОПОЛУС ЮЖЕН ПОТОК АЕЦ БЕЛЕНЕ РАЗТРЕЛА МОЖЕ ДА СЕ ЗАМЕНИ С БЕСЕНЕ ДАВЕНЕ ИЛ ИЗГАРЯНЕ В ДОМЕННА ПЕЩ .

95

Анонимен

преди 5 години

Правилата се диктуват от Вашингтон, а Москва и Анкара волю неволю ще слушат и изпълняват командите падни-стани. Това са реалностите, всякакви други алабалистики от сорта на горния материал са жалки опити за демонстрация на независимост от по слабия.

94

Fallschirmspringer

преди 5 години

До САМО/ Ние не сме по газовите хъбове ,тях ги зачертаваме с лека ръка ,ние сме по другите хъбове споменати от вас-там сме корифеи

93

Fallschirmspringer

преди 5 години

Има една българска притча,в която винаги я играем благодарение на нашите мили политици."хванали разбойници американеца,англичанина и българина.Условието да ги пуснат е да платят 10 жълтици,или да им ударят 50 тояги на голо,или да изядат пакет сол.Първите двама платили жълтиците и си заминали по живо и здраво,но българина е корав и започнал да яде солта,ама таман да я свърши не може повече,заявил да му ударят тоягите,ама таман достигнали до 45 и не може повече,накрая не издържал и си платил.

92

Анонимен

преди 5 години

Един решил да стане богат и тръгнал с една кошница яйца за пазара...

91

Василев

преди 5 години

До САМОПредатели са тези, които искаха да реализират Южен Паток и АЕЦ Белене!!!Така както беше и приватизиран Нефтохим на Лукойл!!!Предателите си личат от един километър с невъоръжено око, каквито и хибридни новини да пускат!!!Сега кой си купува руска газ, който има нужда!!!???За да има сделка , трябва да има кой да я купи и кой да я продаде!!!Агент Къртни Бейл!ЦРУ!!!

90

САМО

преди 5 години

До ВасилевНЕРАЗБРАХ ГАЗОВ ИЛИ ГЪЗОВ ХЪПППП Е ТОВА И КАКВО ЩЕ ПЕЧЕЛИШ БЕ,КОГАТО ТИ ПРЕКУПУВАШ ОТ КУПУВАЧА--ЦЕНАТА ЩЕ Е НАЙ- МАЛКО С ЕДНА ТРЕТА ПО-ВИСОКА ,АКО ИМАХМЕ ЮЖЕН ПОТОК--ПИСНА МИ ОТ *** И ПРОЗЗЗТИ ***--ПРЕДАТЕЛИ...И ОТ ТЕБ КОЙ ЩЕ ГО КУПИ НА ТАЗИ ВИСОКА ЦЕНА...ГЪЗОВИЯ ХЪП ТАКА ЩЕ СИ ОСТАНЕ КАТО ПАМЕТНИК НА БОКО УМНОТО--МИЛИАРДЕРЧЕТО С ИМЕНИЕТО В АМЕРИКА,ИМОТА В ИСПАНИЯ И ОСТРОВЧЕТО В ГЪРЦИЯ....ХАХАХАХАХ

89

Fallschirmspringer

преди 5 години

Преди няколко години,на експресно помещение у нас дойде г-жа КлинтОн.Тя проведе стегната и добре мотивирана строева подготовка на правителството,за която всички си спомнят с трепет и спомена за това ги кара често да отскачат до кабинетите си за смяна на бельото.След отпътуването на г-жата ,последва кратко мълчание и всенародния любимец гръмогласно обяви,че спираме три руски проекта.Единия,от които беше ЮП,тази пролет като разбра как му намазаха ските ,отиде да клечи пред затворени врати в Москва

88

Василев

преди 5 години

При Южен Поток, участъка където щеше да се подава газа , трябваше да бъде руска и да направим колосални разходи за един чужд газов проект, до като сега хъба сега е български и ние ще се договаряме, ще купуваме , ще го транспортираме и ще печелим!Какво толкова сложно има за разбиране???Агент Трейси Адамс!ЦРУ!!!

87

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност Газпром са имали резервен вариант на ЮП, едва ли са го измислили впоследствие. Чак сега го видяхме и ние. Капацитетът на ТП+СП2 е дори по-голям. А газ ще трябва все повече, заради предстоящото спиране на атомните и въглищни централи.

86

Анонимен

преди 5 години

Да бе, вярно че тръбите са тук. Ами да наемаме корабите, и руснаците като не искат, да започваме ние да прекарваме газопровода нататък. Пък като стигнем, ще видим.

85

Бс

преди 5 години

Тръбите на спрения поради бездействие на ББ южен поток стоят на бургаското пристанище. Така че нищо не се прави. Поне да се направи мрежата в Бг с тях.

84

Анонимен

преди 5 години

Никакъв хъб и никакви газопроводи няма да има. Най-добре да престанат всякакви разисквания на газова тема за хъбове и тръби, че това навява неприятни спомени за големия гаф и минавка с ЮП.