98

днешните окупатори

преди 5 години

Едно е да идват като окупатори а друго е като туристи да си плащат щедро.Сталин е заселвал в балтийските републики руски офицери с тройни заплати.

97

раша

преди 5 години

какви са тези глупости 12 х рубли. за две седмици са от 40 х р. до 60 х р.полета е много скъп сравнение с турция два пъти е по скъпо за бг.билета от москва до сарафово и обратно с самолет е 350 евро. от москва до анталия и обратно 200 евро пак лъжете стига вече направете по евтини билети и без визи тогава бг ще има над един милион туристи.руснаците обичат българите и българия

96

Много просто

преди 5 години

До АнонименБългаринът няма толкова пари да иде до Русия

95

незабавни промени

преди 5 години

Трябва промяна в министерството на туризма.Трябва да се насочи рекламата в западна и далекоисточна посока.Трябва да се отстояват цени които позволяват заплащане на служителите + амортизация.В момента базата е нова, но при тази дивашка експлоатация скоро ще западне.И тогава с туризма е свършено.

94

крайната цел

преди 5 години

Нашите емигрират а чужденците ни заселват!Проклето да е правителството ни и работодателите ни!

93

трябва промяна

преди 5 години

Тази мантра с "ефтината и квалифицирана работна ръка" от времето на Жан Виденов ще унищожи черноморието. Бяха направени инвестиции за милиарди и после ги харизваме на ефтини руски алкохолици. Не остана неосквернено кътче от българия да се подлагат на руснаците и сега цените ще падат.А заветите на Тодор Живков бяха ВТОРО НАПРАВЛЕНИЕ сиреч Западна Европа!

92

привет от Германия

преди 5 години

А то остана и руските хашлаци да ходят на скъпи почивки в Палма де Майорка !Естествено ,че ще търсят много евтини почивки ! А тези 350 000 руснаци дето си купили недвижими имоти в България ,не ги купуват със собствени спестени пари ,а руската държава им отпуска заеми за тази цел ! Депутат от партията на Путин отрито го каза пред медиите , че целта на Русия е колкото може повече руснаци да се зазелят в България ! Може би целта им е да ви превърнат във втора Украйна , кой знае ?!

91

един

преди 5 години

Кои руснаци идват и за какво?

90

Анонимен

преди 5 години

Бедните руснаци идват у нас, малко по-заможните ходят в Турция. Все пак разлика в класите...

89

Анонимен

преди 5 години

Не могат ли да внесат кафемелачки от чужбина, щом не произвеждаме ние. Какъв е азимутът между Сатурн и точка в Слънчев бряг.Сигурно ще се разбере след милиони години.

88

Анонимен

преди 5 години

Само едно не разбрах - кой и защо прецака занаята. Как е хавата, а?

87

Анонимен

преди 5 години

Само и единствено Геодезиста, да се свети името му, да се множат милионите му, да му не свършва на джипиеса батерията, да му е вечно прав жалонът... та само Той може да ти посочи къде точно да си забиеш колче, и да ти премери с колко точно сантима ти е влязъл съседа отзад.

86

Анонимен

преди 5 години

Имаше и още кандидати за геодезисти - Даниел Василев, например. Но ги разконспирираха и те се отказаха.А сега да ме осъди този, който нарича драсканица на листа - ъгъл галактика в Космоса.

85

...

преди 5 години

Ааа моля моля! Аз много добре сулшах министър Ангелкова! Тя за това лято казваше, че щели да дойдат към 12 милиона туристи в БГ! Ааа сега тука ми обесняват, че отишли в Турция, а някви мърди даже твърдят, че в Турция разбираш ли било по-евтино от колкото тука в БГ! Аааа *** това по турско не е било така ей! Вижта опорните точки и друг път да не ми пишете рзани врели не кипели за туризъма ей! Маскари с маскари!

84

Анонимен

преди 5 години

Кой ще ме осъди за лъжата -теодолит.Трябва да е пълен шизофреник.

83

Анонимен

преди 5 години

Те затова и преподавателите бяха хем хахо, хем пенсионери - и да им вменяваш отговорност, все е тая. Все едно главата в стена да си блъскаш. Жалко и страшно е. А за капа кще ме заплашва Янка Иванова - като, че ли не знам кого прикрива и какво предтавлява.

82

Анонимен

преди 5 години

Това беше единственият и неповторим випуск Геодезия - 1995 -2000 г.Да започне да грее слънце.Дано съм споменала всички и никого не съм пропуснала. Амин. Елена Ефремова

81

Анонимен

преди 5 години

Само не можах да разбера защо почина първият масон в България - проф. Найденов - шеф на Мати България и математичката от Строителния вСофия -Емилия Живкова. Тя дали е математичка, е друг въпрос, важното е, че "съпругът" й е спортист. Не знам какъв е "съпругът" на Валерия Велева . Тя с какво е по-различна от леля Надка - чистачката на бл.21

80

Анонимен

преди 5 години

Какво се изучава втази наука Геодезия така и не става ясно. Има едни тетрадки - да оцветяваш букви. Това е може би за по - неориентираните или за тези, които като малки не са оцветявали книжки.

79

Анонимен

преди 5 години

То верно - дали да ходиш на почивка на Слънчака, дали да си купиш самолет - горе долу на една цена.