63

Анонимен

преди 5 години

Цената пада защото нашите джамбази отиват там с автовоза и купуват на едро десетина коли, за което им дават отстъпка.

62

ksarax

преди 5 години

Тая статия да не е реклама на автокъщите

61

Анонимен

преди 5 години

че кой може да си позволи нова кола ?

60

Анонимен

преди 5 години

Ае къф пазар в България бе? Тук при нас сичко е една порнография

59

балатум

преди 5 години

Последната градска кола за семейството, я взех директно от застраховател във Франция преди 3-4 години - малко рено на 34000км, 2010г, със сериозен удар отзад, за 1700 евро - около 5000 лева ми стъпи всичко да я пусна на пътя в БГ. От тогава е навъртяла 65000 и имам сменен един маншон...

58

Попов

преди 5 години

За Бога братя, не купувайте! - а с още по- старите си трошляци пътувайте!

57

Шкембе с чесън

преди 5 години

Мисля, че за да сме в джаза е редно да ни вдигнат резко заплатитееее! Аре бре една хилка отгоре кво ви бърка...нема обеднеете. Аллоооу чорбаджиите, на вас говоря бе...лакомии! Скоро нема има кой да ви работииии...па мрънкяте че караме трошляка на европата и ви опушваме въздуха. *** то май верно трея ви опушимееее...как си треа!

56

Бък

преди 5 години

Ако колата е в добро състояние (дизел),ходова част, съединител, двигател и на километра а показва 250000км.бъдете сигурни че ще изкара още 250000км.

55

Доходи

преди 5 години

Вие ни увеличете доходите, пък ние ще си преценим - нова, стара, откъде, за колко и т.н. !

54

Анонимен

преди 5 години

За да успокоя малко собствениците на нови возила ще им кажа че ако возилото са го взели от България то не са получили това което се ипредлага на купувача в една Германия например. Както с шоколада, праха за пране и другите му там. Във всеки автомобил има стандартни елементи като амортисьори, алтернатори и още куп други които се предлагат от различни производители с различно качество. Колите у нас са с части като за нас.

53

Папи Ханс

преди 5 години

Защото снощи правих кекс,кекс,защото снощи правих кекс

52

Анонимен

преди 5 години

Една кола щом е на 300 хиляди от Европа, значи досега е карана на дълъг път редовно, съответно е много вероятно и да е поддържана. Има и друго, че щом е изкарала до 300 хиляди, значи няма детски болести и производствени дефекти, а при тази на 80к могат тепърва да се проявят.

51

Истината

преди 5 години

Защото дизела е облаган с тарифи, екотакси и др., освен това годишната регистрация на дизелова кола е по-скъпа, така, че има смисъл само хора, които карат по 25-40 к км на година да го купуват - основно фирмен транспорт.

50

до 49

преди 5 години

Много си заблуден. Защо си мислиш че там всички въртят по 20-30 хил. км на година?

49

Анонимен

преди 5 години

к'ви сте вии, че ше ми давате акъл бе! Я съм разбирач. Разбирам от всичко и знам всичко и пия ракия!

48

Истината

преди 5 години

Няма дизелова кола, внесена от Западна Европа, която да е на 10 или повече години и да не е на минимум 300 хиляди километра, просто няма шанс, каквото и да ви убеждават.

47

С кола на старо

преди 5 години

Ако една кола е обслужвана и поддържана редовно няма значение на колко години е!Относно системите за сигурност всяка кола след 2005 има достатъчно.И не ми излизайте, че нова Дачия е по-добре от Германска кола втора употребазакупена от представителство или от частно лице първи собстеник там.Просто пазарът ни е беден и се вкарват ударени и коли от моргите.Не може един голф 5 да струва тук 6-7к лева, а в Германия да са 5к евро с TUV и да очакваме, че ще са читави.

46

Филц

преди 5 години

Наскоро в Бамберг гледах един Мерцедес на 560 хиляди км, 2007г беше МЛ-350, някакъв кюрд беше собственика, искаше 10 Хил евра преди пазарлъците, таралянкал го до Диарбекир по два пъти годишно за баклава Байрям и Коч Байрям и те така.... вътре миришеше на крака. Сигурно някой автоджамбазин от Враца ще го купи и ще го пусне на карс.бг за "на 98.000 км, без забележки, като нов - 24.990лв напълно обслужен, нов внос"

45

Анонимен

преди 5 години

Я са скриите бе кола не се купува а се краде !

44

Вангу

преди 5 години

Eeгати то се разбирачи тука.шапка ви свалям.Царевицата загърлихте ли я....